electronunervos Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Buna seara.Pot sa zic ca ma pasioneaza electronica facand pana acuma cateva amplificatoare si diverse chestioare.Intrebarea mea este daca la Palatul copiilor sau in alta parte a bucurestiului se mai tin cursuri etc cu si despre electronica.Tata mi-a mai povestit ca pe vremuri se mai tineau asemenea cursuri sau ceva de genu. In viitor planuiesc sa ma "angajez" ca ucenic la un electonist, depanator ca sa-i fur meseria incet incet...... considerand ca am o experienta in ceea ce inseamna lipituri, si baza bazelor in acest domeniu etrem de vast. Link spre comentariu
MifTy Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 nu's bucureştean, da' nu cred că se mai ţin... cică nu se cere!!! :axe: pe vremea lui ceaşcă erau asemenea cursuri mai peste tot... până şi în smârdioasa :P, şi mai fiecare şcoală avea un cerc "micul fizician" sau "micul radioamator"...cu puţin noroc, mai ales dacă te interesează subiectul "radio", ai putea face cursuri de radioamator.cere amănunte de la forumiştii radioamatori, evident!!(îţi şoptesc, da' nu ştii de la mine: moderatorul de aici e radioamator!!!:yawinkle: ) Link spre comentariu
Vizitator energie Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 ba se mai tin cursuri de electronica la Palatul copiilor ca ma duceam acum un an acolo si era marfa, am invatat o gramada de lucruri noi. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 De unde si-o fi dat seama MifTy :smt003 ?Pentru cursuri, intreaba la radioclub. Poate s-or mai tine, cine stie. Sau vezi carti vechi de electronica, s-au mai vandut pe forum. Incearca sa intelegi functionarea montajelor. Cauta, eventual, un manual vechi de fizica de liceu (cred ca de-a XI-a) de prin anii '80. Acolo explica functionarea diodei, triodei, tranzistorului, calcului etajului de amplificare cu tub si cu tranzistor, etc. Link spre comentariu
electronunervos Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 am si cred ca leam citit de 5 ori pana acuma. sunt superbe. dar vreau mai mult.... deci cred ca am trecut peste cunostinetele de baza.... Link spre comentariu
Stefan Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 in Pitesti se mai tin sigur cursuri de ele. la Palatul copiilor Link spre comentariu
electronunervos Postat Septembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2007 am completat la locatie bucuresti deci in concluzie as vrea in buc Link spre comentariu
aghora17 Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 si in constanta se mai tin, sau cel putin acu vre-o 2 ani se mai tineau. Link spre comentariu
Alinux Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 si in alba iulia se mai tin cursuri! Link spre comentariu
petre_s Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 pana si la mine (mediu rural) exista clubul copiilor unde se face electronica, daca exista doritori(exista prof, laborator). ma duceam eu cand eram prin generala dar cam ramaneam singur pe acolo de fapt avem si radio si electrotehnica(echipamente electrice si alte chestii ce le face un electrician)du-te la palat si intreaba de electronica, imposibil sa nu fie. Link spre comentariu
electronunervos Postat Septembrie 14, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2007 ok.oricum eu intrebasem de bucresti si mi sa raspuns in complet alte orase..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum