Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Se mai tin cursuri de electronica la palatul copiilor?

electronunervos

Postări Recomandate

Buna seara.Pot sa zic ca ma pasioneaza electronica facand pana acuma cateva amplificatoare si diverse chestioare.Intrebarea mea este daca la Palatul copiilor sau in alta parte a bucurestiului se mai tin cursuri etc cu si despre electronica.Tata mi-a mai povestit ca pe vremuri se mai tineau asemenea cursuri sau ceva de genu. In viitor planuiesc sa ma "angajez" ca ucenic la un electonist, depanator ca sa-i fur meseria incet incet...... considerand ca am o experienta in ceea ce inseamna lipituri, si baza bazelor in acest domeniu etrem de vast.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electronunervos

4

• yo9hrb

1

• MifTy

1

• Stefan

1

Top autori în acest subiect

nu's bucureştean, da' nu cred că se mai ţin... cică nu se cere!!! :axe: pe vremea lui ceaşcă erau asemenea cursuri mai peste tot... până şi în smârdioasa :P, şi mai fiecare şcoală avea un cerc "micul fizician" sau "micul radioamator"...cu puţin noroc, mai ales dacă te interesează subiectul "radio", ai putea face cursuri de radioamator.cere amănunte de la forumiştii radioamatori, evident!!(îţi şoptesc, da' nu ştii de la mine: moderatorul de aici e radioamator!!!:yawinkle: )

Link spre comentariu

De unde si-o fi dat seama MifTy :smt003 ?Pentru cursuri, intreaba la radioclub. Poate s-or mai tine, cine stie. Sau vezi carti vechi de electronica, s-au mai vandut pe forum. Incearca sa intelegi functionarea montajelor. Cauta, eventual, un manual vechi de fizica de liceu (cred ca de-a XI-a) de prin anii '80. Acolo explica functionarea diodei, triodei, tranzistorului, calcului etajului de amplificare cu tub si cu tranzistor, etc.

Link spre comentariu

pana si la mine (mediu rural) exista clubul copiilor unde se face electronica, daca exista doritori(exista prof, laborator). ma duceam eu cand eram prin generala dar cam ramaneam singur pe acolo :) de fapt avem si radio si electrotehnica(echipamente electrice si alte chestii ce le face un electrician)du-te la palat si intreaba de electronica, imposibil sa nu fie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări