Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

JVC lt49vu72k se restarteaza

ofilip

Postări Recomandate

Hmmm.., vad ca esti vechi pe forum..., daca tu crezi ca poti repara tv-ul cu un clip video de 14 secunde si probabil cu un stick, fara sa desfaci tv-ul, cred ca te amagesti degeaba...:rade:

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Da, sunt vechi pe forum, dar pana acum electronica a fost la nivel de hobby.

Stiu ca ma amagesc, cred ca trebuie sa scot biosul si sa il rescriu. 

Numai ca nu am facut asta nici o data. 

Si ar trebui sa cumpar un programator. 

Am aruncat o privire pe net, numai ca nu stiu exact ce si cum ar trebui sa cumpar. 

Am scris pentru ca am nevoie de ajutor, si doresc sa invat cat mai multe. 

Si cu aceasta ocazie MULTUMESC tuturor celor de pe forum pentru ca, de-a lungul timpului am avut de la cine sa invat, precum si celor care au avut initiativa de a face acest forum si de al intretine. 

Link spre comentariu
10 hours ago, Florinel TV said:

Pune poze clare sa vedem ce main are ce sursa are

De Ion Creanga......

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

Nu il ajuta cu nimic "upgrade_mb120.bin", asta lucreaza doar cand tv-ul e functional, aveam de gand sa-i caut un soft pentru stick, dar nu mai imi bat capul degeaba, pentru ca omul chiar nu vrea sa munceasca deloc, vrea sa ia de-agata...vorba colegului Tavi : munceste usere daca vrei sa primesti ajutor...

Sunt zecii de topicuri in care se spune destul de clar, ca atunci cand ceri un soft, pentru sasiu Vestel, China...etc, prima regula e postarea serie sursa + main + display..................

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Costica Tv a spus:

Nu il ajuta cu nimic "upgrade_mb120.bin", asta lucreaza doar cand tv-ul e functional, aveam de gand sa-i caut un soft pentru stick, dar nu mai imi bat capul degeaba, pentru ca omul chiar nu vrea sa munceasca deloc, vrea sa ia de-agata...vorba colegului Tavi : munceste usere daca vrei sa primesti ajutor...

Sunt zecii de topicuri in care se spune destul de clar, ca atunci cand ceri un soft, pentru sasiu Vestel, China...etc, prima regula e postarea serie sursa + main + display..................

Imi cer scuze ca am raspuns cu poze colegului, cum a cerut el, si nu am stat sa mai scriu seriile, care se vad in poze.

Legat de vestel toolbox, si altele despre profile, salvari sau despre  https://sec.sipsik.net/vestel/ , nu inseamna ca nu m-am documentat, muncit sau altele.

Simt un ton aparte in postarea ta.

Nu cred ca este cazul.

Daca discutia merge in aceeasi directie rog moderatorul sa inchida topicul. 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări