ALVIN Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 (editat) Bună ziua, cineva îmi oferă aparatul din titlu la 150 euro negociabil (în Spania). Poate este cineva interesat, eu n-aș vrea sa mai adaug un aparat la colecție doar de amorul artei. Poză reală : Dacă nu e secțiunea potrivita rog un moderator sa mute postul unde trebuie. Mulțumesc. Editat Martie 4, 2020 de ALVIN Link spre comentariu
grosu99 Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Negociabil la 50 poate ! Nu are afisaj de frecventa,nu stiu cate canale dar probabil are max 80.Cam teapa daca nu are vreo valoare istorica deosebita.mai pui 100 de euro si iei un President Lincoln .Parerea mea ! Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 (editat) Cam scumpă jucăria, chit că-i făcută prin vremurile când lucrurile astea erau ,,pe viaţă,,....se stricau numai când te dădeai peste cap cu maşina. Editat Martie 4, 2020 de validae Link spre comentariu
ALVIN Postat Martie 4, 2020 Autor Partajează Postat Martie 4, 2020 Vanzatorul e un fost profesor de-al meu, vroiam sa-l scap de "fier" dar si mie mi se pare un pic cam mult. Totusi, aparatele de acest tip aflate la vanzare pe net se invart in jurul pretului cerut. Link spre comentariu
YO9IBC Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 (editat) Nu face mai mult de 50 euro, cu indulgenta..... Este model pentru piata din SUA, nu are FM, are numai AM si SSB, puterea probabil tot 4w, 40 canale. Nu ai ce face cu el in RO (cred ca incape closca in el daca iei capacul de sus)... Editat Martie 5, 2020 de edisitaru Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum