Vizitator Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Salutare. Cumpar diverse ace de pick up pentru diverse aparate de colectie. (Tesla, Darclee etc) Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Eu am ace 2 feluri , noi noute , dar cumparatorul cred ca vrea doze......am avut si doze nos , din pacate din cauza timpului , partea de piezzo in mod inexplicabil s-a facut moale ca untul.... Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Ace, doze picupuri, se găsesc la https://www.electronicservice.ro/catalog/accesorii-pick-up-11213 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Acum 9 ore, Усилитель a spus: Eu am ace 2 feluri , noi noute , dar cumparatorul cred ca vrea doze......am avut si doze nos , din pacate din cauza timpului , partea de piezzo in mod inexplicabil s-a facut moale ca untul.... Te salut! Ma intereseaza in mod special doar ace. Ai MP. Link spre comentariu
Postări Recomandate