Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

BN44-00616A

xtgs

Postări Recomandate

Cumpar aceasta sursa BN44-00616A,functionala s-au chiar defecta,dar sa mearga sursa mica de 5v,

sursa mea are trafo intrerupt si integratul posibil defect

tv. este samsung UE46F6200AW

Gigi Tudora  0744303995

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xtgs

16

• calul

2

• Costica Tv

2

• rares01

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Atasati  pe placa de alimentare un modul ( extern ) sursa de 5Vcc , nu uitati sa deconectati din placa mama de alimentare componentele sursei defecte de care nu mai aveti nevoie .

Link spre comentariu
On 3/5/2020 at 6:58 PM, calul said:

Atasati  pe placa de alimentare un modul ( extern ) sursa de 5Vcc , nu uitati sa deconectati din placa mama de alimentare componentele sursei defecte de care nu mai aveti nevoie .

Nu prea e asa simplu sa atasezi o sursa de 5v....., pentru ca sursa de 5v originala, sigur mai avea in primar (traf) o tensiune de recuperare pentru alimentat integratul PFC si cel din sursa de putere (12v/24v)

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Am incercat ,are 2 ieșirii in secundar 5V și 12 V dar și una în primar pt PFC,am pus pe cale din secundar și nu vrea ,mai trebuie încă o tensiune în primar ,alta sursa ..complicat..GND diferite

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări