Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VES490UNDL-2D-N11 se mai poate resuscita ?

yokoono

Postări Recomandate

T-con 6870C-0532B

Driver 6870S-1936A left/right

Este dintr-un Digihome. Nu tin neaparat sa-l rezolv. Mi-am zis insa ca nu trebuie sa parasesc aceasta lume pana cand nu incerc si asta.

Sunt convins ca sunt probleme la driverele laterale dar nu are "urechi". Are t-conul din poze. Spre panel sunt 2 panglici. Tensiunile VGL si VGH variaza in timpul functionarii in ritm pulsatoriu. La decuplare pe rand a panglicilor imaginea ramane jumatate alba/jumatate neagra fara continut de imagine. T-conul a fost in locuit fara rezolvare. Driverul lipit de ecran este compus din 2 parti separate si nu are pe el nici o componenta activa (cateva condensatoare si vreo 2 rezistente). Nu sunt notate traseele asa ca nu scrie nicaieri ceva gen CKV. De la fiecare driver superior sunt lipite de ecran cate 2 panglici. Imaginea tinde sa-si revina la incalzirea cu feonul pe lateralele ecranului. In timpul functionarii mai apare in partea de sus, orizontal, o linie si imaginea se blocheaza pentru 1-2 secunde. Sunt convins ca trebuie sa dezlipesc (sa tai) ceva trasee intre sticla si drivere. Care sunt acelea poate stie cineva. Imi propun o singura incercare. Daca iese, bine, daca nu, nu.

4.jpg

2.jpg

t-con.jpg

placa-tela-tv-lg-49lj5550-6870s-1936a1935a-D_NQ_NP_851125-MLB29177173709_012019-F.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yokoono

2

• codrut

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Codrute asta am facut prima data. Izolat cu scotch panglica din stanga, panglica din dreapta, izolata panglica in stanga, in dreapta si nimic. Tot ce am reusit a fost sa nu mai fie imagine deloc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări