Vizitator Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 cd4060 facea ceva asemanator, avea 3 pini pt clock, dar montajul mai formeaza si pulsul sa dureze fix cat trebuie ca sa reaizeze apasarea. merci maresale, ce-ai tradus tu cu translate in romana am inteles si eu direct din rusa, adica mai nimic. din traducere nici nu e clar daca e vorba de marcarea rezistentelor sau condensatoare. Link spre comentariu
validae Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Fiind oscilator RC, se poate schimba la fel de bine şi valoarea condensatorului din oscilator, dar eu am zis că-i mai uşor cu rezistenţe.Condensatorii SMD sunt destul de fragili şi se pot uşor distruge reîncălzindu-i sau chiar mecanic.Eu nu am modificat încă din astea, dar mi se pare că am unul pe undeva.O să fac asta când îl găsesc... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 ramane sa ma infig in rezistenta marcata 38D ar fi 243k si pare cea mai mare valoare de pe placuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate