dem3ntor Postat Martie 2, 2020 Partajează Postat Martie 2, 2020 Salut! huawei p9 lite 2017 - in stare foarte buna, a fost folosit numai in husa si cu folie, inca o mai are - 270ron Samsung s4 min ,stare buna, a fost al fetei, husa originala - 120ron Samsung a5 2015, stare buna, husa, a stat pe bord vara trecuta si are acel semn pe display, dar nu afecteaza functionarea. - 200ron Samsung galaxy s4, defect, nu are semnal, display OK. - 80ron Expediez doar cu plata in cont si transport gratis prin PR! Multumesc! Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 2, 2020 Partajează Postat Martie 2, 2020 Vă salut. Dacă display-ul la Samsung Galaxy S4 este bun îl doresc eu. Am unul cu display-ul crăpat și poate din două fac unul bun. Vă mulțumesc Link spre comentariu
dem3ntor Postat Martie 2, 2020 Autor Partajează Postat Martie 2, 2020 Display samsung a fost vândut Restul valabile! Link spre comentariu
woodyteo Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Încă de ieri am ridicat coletul care a ajuns în condiții perfecte. Am și făcut joncțiunea display-ului de la telefonul dvs. cu placa de baza de la mine. Totul a decurs normal și acum telefonul funcționează excelent din toate punctele de vedere. Vă mulțumesc pentru colaborarea excelentă și vă recomand și pentru alții ca fiind de încredere. 1 Link spre comentariu
dem3ntor Postat Martie 15, 2020 Autor Partajează Postat Martie 15, 2020 Anunturi valabile, adaug huawei p10 lite negru, cu husa originala tip carte, activa. este in stare buna, bateria tine 1 zi, maxim 2 in functie de utilizare - 280ron P9 lite scade la 250ron. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Martie 23, 2020 Autor Partajează Postat Martie 23, 2020 Vandut tot! Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate