Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Allview 32ATS5500-H main CV358H-T42

mercenarx

Postări Recomandate

E softul USB  folosit  la tv-ul NEI dIn topicul deschis de mine.Sunt acolo toate datele despre model si display. A functionat la prima incercare!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

11

• Florinel TV

9

• stefanpecsi

8

• mercenarx

7

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 3 luni mai târziu...
La 02.03.2020 la 17:07, lucadorin a spus:

E softul USB  folosit  la tv-ul NEI dIn topicul deschis de mine.Sunt acolo toate datele despre model si display. A functionat la prima incercare!

Buna seara.Mai puteti pune softul inca odata?

Multumesc

Link spre comentariu

Puneti, dacă vreți modelul tv-ului si codul TFT de pe capac , sunt mai multe softuri si nu mai știu pe care să-l pun.

Editat de lucadorin
Link spre comentariu

Vă mai trimit unul de Nei, dacă vreți ( este o discuție pe la începutul topicului in legătură cu asta )!

Nu stiu ce riscuri implică....

Link spre comentariu

Am incercat toate softurile de 32 inch de pe acel site,nu reusesc sa scap de beleaua sa nu tina minte posturile.

Display-ul este T320XVN02.G

TFT219388

Am cautat un flash pe placa si se pare ca nu are decat emmc-ul.Sunt sigur ca este tot din soft,gunoi de sasiu.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, emy_dx a spus:

Am incercat toate softurile de 32 inch de pe acel site,nu reusesc sa scap de beleaua sa nu tina minte posturile.

Display-ul este T320XVN02.G

TFT219388

Am cautat un flash pe placa si se pare ca nu are decat emmc-ul.Sunt sigur ca este tot din soft,gunoi de sasiu.

flash-ul este bagat sub CI 

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Rog ajutor  la modelul  32ATS5000-H  , nu gasesc   TFT 218597   T42- VVH32H147G22LTY    G320SD4LTY-177,    am incercat  cu T42_VVH32L147G22LTY  TFT 219214  nu tine minte programele.Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări