Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv Allview 32ATS5500-H main CV358H-T42

Postări Recomandate

• Răspunsuri 80
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 5 minute, adydep a spus:

@zarzarel  spune de la cine ai primit notificarea ,anume că : „nu trebuia sa descriu, pas cu pas, cum am procedat,”?

Stimate domn adydep: nu stiu daca este notificare sau altceva, dar am primit, pe profilul meu "ceva" care inseamna "6 insigne" sau ceva foarte apropiat...ma tem sa nu fi descris eu, cu prea multe amanunte, cum am procedat...repet, am citit aproape tot despre problemele si manifestarile aparute  despre acest subiect iar domnul FlorinelTV, cu amabilitate, m-a indrumat sa dau jos chipul de pe placa de baza(am vrut sa urc foto facute cu placa de baza dar nu am reusit) si sa fi gresit cu ceva in descrierea(cam amanuntita, recunosc, si ne-profesionista) a pasilor pe care i-am urmat...fiind mai mult decat incepator, dar cu cunostinte de baza in electricitate si rezistente-condensatori-tranzistori, ca ceea ce reprezinta teoretic, fara sa am cunostinte foarte solide de genul "depanare" sau alte asemenea, am reusit sa imi rezolv problema cu tv-ul meu de acasa de la mine...am cumparat programatorul 341A, am facut modificarea pentr alimentarea cu 3.3 volti pe partea de citire-scriere date, am salvat informatia de pe chip(cu ajutorul suportului SOP8-DIP8 pe care l-am cumparat aditional, am re-scris aceeasi informatie pe acelasi chip in soclul descris mai sus si atasat PC-ului meu(nu am laptop, sunt mai sarac) si am descris cum m-am priceput mai bine ceea ce am facut...

Imi este rusine de faptul ca am reusit sa imi rezolv problema, fara a apela la un centru de service autorizat, prin metoda de mai sus si pot spune ca "a fost norocul incepatorului", nu am mai facut niciodata asa ceva pana acum...dar, imi este teama de eventualele "luari in deradere" de catre eventualii oameni care au experienta si care poate isi aduc aminte ca si dansii au inceput cu ceva simplu...eu doar am respectat ceea ce am citit aici, pe forumul acesta...daca am jignit sau nemultumit pe cineva, rog sa fiu corectat si, eventual, suspendat din acest forum dar...consider ca, respectand indrumarile si, cu cunostintele mele "tehnice" din domeniu foarte putin incercate, am reusit sa rezolv problema pe care o aveam cu tv-ul meu Allview de 32 inch.

Nu stiu cum sa explic, doar ca am primit, sub "clopotel" ceva tradus de mione ca "6 insigne" in urma desfrierii amanuntite a pasilor pe care i-am facut...si tocmai de aceea, va rog sa imi explicati, dvs sau alte persoane cu autoritate de pe acest forum, daca am facut ceva gresit cu descrierea mea amanuntita sau daca am deranjat pe cineva cu expresiile mai putin tehnice din descrierea procedurii facute de catre mine.

Eu doar am respectat indrumarile primite si, cat m-am priceput, am reusit sa imi rezolv problema...nu vreau sa supar pe nimeni, tocmai vreau sa multumesc tuturor care au scris despre problemele intampinate despre manifestarea de genul "blocare functionare tv, dupa aparitia siglei si a mesajului smart tv", pe care am intampinat-o si eu...si asta, tot in urma intreruperii energiei electrice datorata "baietilor destepti", care mi-au parlit si placa de baza a centralei termice pe gaze, pe 6 ianuarie 2022 si a vechiului meu tv cu tub, marca Daewoo DMQ 2075txt, caruia i-am inlocuit de vreo 3 ori CI TDA 3653, cel cu cursa inversa si a condensatorilor defecti din zona CI-ului...si atunci, tot aici, in familia ELFORUM, am fost indrumat de dl.Validae ce si cum sa procedez si am reusit...ca si cu pompa de evacuare a apei la masina mea de spalat rufe Whirpool FL5085...respect deosebit tuturor celor care m-au ajutat si indrumat ...doar ca nu vreau sa gresesc cumva daca am descris prea amanuntit ce am facut...dar, am intrat "in panica" cum ca, daca am primit o notificare "la clopotel" cu "6 insigne"(si eu consider o insigna ceva de apanajul unei greseli sau ceva "cu tepi"...ceva avertizarte...din aceasta cauza am descris cele ulterioare postarii mele cu "metodologia" mea in a-mi re-scrie firmware-ul tv-ului meu din casa.

Drept pentru care, va rog sa ma luminati daca am facut ceva gresit, astfel incat sa nu fiu "exmatriculat" din acest forum din cauza de "exces de descriere non-tehnica" a unei operatiuni titica atelierelor de service autorizat...daca este nevoie, pot trimite factura de cumparare a programatorului 341A, modificarea facuta de mine, vizionata atat aici cat si pe YT, precum si dovada ca tv-ul meu functioneaza...(deocamdata).

Cu respect deosebit, Dan, PH

Link spre comentariu
Acum 3 minute, adydep a spus:

Aia cu insignele e de la forum în funcție de numărul de postări,stai liniștit că nu-i nici o problemă.

Stimate domn...va multumesc pentru raspunsul dvs...am 61 de ani si stiu sa respect pe cei din jurul meu, mai ales pe cei car m-au ajutat, in orice forma am avut nevoie si am apelat...nu am nici card de debit sau ceva "ustensile" electronice de plata, pentru a contribui cu cat pot si eu, la sustinerea sufleteasca sau mai ales, materiala(strict necesara in zilele de azi) a acestei familii ELFORUM...nu stiu cum sa fac sa "donez" si eu celor care fac posibila supravietuirea acestui forum, macar cu nota 10 la purtare, pe care am avut-o (si o am incontinuare) atat de la ASE Bucuresti, liceu si scoala generala nr.4, Elena Doamna, Pl, PH...ca, in fond nu are fiscul treaba cu asta...poate, se poate trimite cu metoda legala a celor 2% din impozitul platit de mine anul acesta, dar in aceasta privinta astept indrumari...oricum, in fata oamenilor, indrumatorilor si a celor cu adevarat pregatiti profesional in acest domeniu, putin spus din partea mea "JOS PALARIA"SI TOT RESPECTUL MEU..nu vreau sa "fac postari ca numar" si fara utilitate, in acest sens solicit domnilor admini sau moderatori sa stearga ceea ce considera ca "umplu spatiul fara sens" sau fara un ajutor concret...de asemenea, rog ajutor pentru multumiri concrete pentru explicatiile tehnice primite in acest forum si(nu am voie sa spun firma de la care am fost SI indrumat sa dau tv-ul meu la Rabla si sa cumpar unul nou....astea sunt regulile casei si este o onoare pentru mine sa le respect...si sa respect pe toti membrii acestei comunitati...O zi faina (cum se zice in Ardeal,unde m-am nascut) si clienti multumiti si spor la bani si sanatate tuturor..Dan, PH

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări