QQme Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Nu am stiut aceste diferente,seamana la aspect exterior. Link spre comentariu
icar Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Singura solutie e sa repari instrumentul si sa refaci calibrarea. Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 6, 2020 Autor Partajează Postat Martie 6, 2020 Este oare cineva care ştie(poate) repara un astfel de instrument(fir de torsiune)!! Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 6, 2020 Partajează Postat Martie 6, 2020 Pai eu cand v-am recomandat alta scula...Ia ganditi-va chiar daca gasiti un instrument,cat va costa?Merita?Chiar de "amoru artei" va fi prea mult.Ca nu e un superinstrument sau o super raritate de colectionat... Link spre comentariu
elctropan Postat Martie 6, 2020 Autor Partajează Postat Martie 6, 2020 Nu mă mai certaţi dl BRANCA.Probabil că ştiţi că, atunci când ţi "se pune pata" pe un lucru, greu renunţi la el. Doar nu o să folosesc T4340 ca sculă de lucru....doar că nu pot să îl ţin defect. Daca găsesc pe undeva un dispozitiv original, chiar si reactivarea aparatului îmi va face plăcere şi posibil să învăţ şi multe lucruri din experienţa respectivă. De multe ori, când cumpăr câte ceva defect, pentru a lua din el o piesă care îmi e necesară la alt aparat, îmi vine greu ,si prima dată, în loc să iau piesa pentru care am luat aparatul defect, încerc si reactivarea lui......probabil mai păţesc şi alţii acest lucru. Respect. Oricum, am apreciat întotdeauna sfaturile colegilor de pe forum, care, gratuit, dau sfaturi şi ajută. Mulţumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate