MihaiStoica Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Stimati colegi Stiti cum s-ar putea realiza metalizarea gaurilor in varianta home-made ? Nu are nici o legatura cu PIC, deci mai atent unde postezi data viitoare Sofian Link spre comentariu
Laci Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Eu cred ca singura varianta accesibila pt. hobby este: http://www.bungard.com/seiten/p-favorit.htm mecanic, nu stiu cine isi permite baie de galvanizare ... Link spre comentariu
MihaiStoica Postat Septembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2007 OK sunt de acord cu postarea gresita a topic-ului. Eu lucrand cu PIC-uri, m-am gandit sa ma adresez confratior. Nu m-am prins unde ar trebui postat, asa ca scuzeEste chiar atat de greu de construit o baie de galvanizare pentru cablaje mici, maxim 10x10cm ? Pot citi undeva o descriere in amanunt a procedeului de metalizare a gaurilor ? Link spre comentariu
Laci Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Pai de construit nu-i problema, dar trebuie umplut cu ceva:), de citit gasesti pe net, dar sa stii ca-i foarte complicat de realizat, si daca ai o marja de eroare de 20%? masori fiecare traseu? oricum nu stii cand se intrerupe...Am avut si eu intentia de a face asa ceva, dar am renuntat,cred ca fiecare trece prin faza asta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum