tm07uxo Postat Aprilie 4, 2020 Partajează Postat Aprilie 4, 2020 Buna ziua si nu numai....In urma publicarii acestui preparat, am primit telefoane de la niste cunoscuti cu intrebarea daca solutia decapanta prezentata se poate utiliza ptr. cositorirea sirmelor de bobinaj subtiri fara ca lacul sa fie indepartat prin razuire .. Din cauza restrictionarii circulatiei momentan nu ma duc la tara sa fac o proba, de acea va rog D-l doru daca nu cer prea mult incercati sa cositoritii ceva sirma de bobinaj fara a fi dezizolata si sa publcati aici rezultatele. Multumiri Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 4, 2020 Partajează Postat Aprilie 4, 2020 Sarma subtire de bobinaj se poate cositori fara probleme asa cum este, fara interventii mecanice. O temperatuta mai mare a letconului rezolva treaba aasta. Eu am o mica plita cu un recupient plin cu fludor. Bag capetele acolo si ies cositorite foarte bine, chiar si diametre mai mari. Link spre comentariu
QQme Postat Aprilie 4, 2020 Partajează Postat Aprilie 4, 2020 Metoda vache,cositorit pe o aspirina,,,cu ventilare,fumul este daunator ochilor. Link spre comentariu
costi_b Postat Aprilie 14, 2020 Partajează Postat Aprilie 14, 2020 Eu am folosit flux lichid la sticluta de 100 ml de la TME (Topnik TK83), am adăugat cam 5% din volum la pasta întărită și am amestecat câteva minute cu o agrafă făcută din sârmă de oțel prinsă în mandrina mașinii de găurit. S-a omogenizat bine, a mers bine lipirea, dar după 2 săptămâni s-a separat, a ieșit fluxul la suprafață, a trebuit să fac o nouă omogenizare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum