Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placuta de carbura

Daniel_sv

Postări Recomandate

Salut. Am un cap de frezare care provine probabil de pe la vre-un cnc. L-am luat din piata de la fieratanii si nu am dat importanta atunci ce placute are. Acum ca le-am mai uzat ar trebui sa caut altele insa nu gasesc defel acest model. Placuta este profilata si pe spate si se poate monta in 4 pozitii.

IMG_20191020_161700.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Daniel_sv

3

• Ion_Bumbu

1

• emil.gabor

1

• Balazs Andras

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ce scrie pe plăcute de obicei este duritatea si pentru ce material este destinat . Ce tip de plăcuta teoretic se identifica dupa suport daca este ceva scris pe el. Daca nu , atuncea trebuie măsurată plăcuta .lungime, latime, grosime . Daca este rotundă , diametru ... 

m-ar trebuii văzut si producatorul capului , ca multe nu sunt standard si se gasesc doar la un anume producător ... 

Link spre comentariu
Acum 3 ore, emil.gabor a spus:

Ce scrie pe plăcute de obicei este duritatea si pentru ce material este destinat . Ce tip de plăcuta teoretic se identifica dupa suport daca este ceva scris pe el. Daca nu , atuncea trebuie măsurată plăcuta .lungime, latime, grosime . Daca este rotundă , diametru ... 

m-ar trebuii văzut si producatorul capului , ca multe nu sunt standard si se gasesc doar la un anume producător ... 

am reusit sa gasesc. Era scris, cum ziceai, pe capul suport. 

si am gasit pe ebay https://www.ebay.co.uk/itm/SANDVIK-600-1252M-ML-1030-Wendeschneidplatten-10-Stück-NEU/293118519222?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

IMG_20200301_114103.jpg

Link spre comentariu
Acum 7 minute, Daniel_sv a spus:

Sunt bune pastile cu profil rotund, am observat ca rămâne o suprafață mai bună după aschiere. Bine ca ai găsit!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări