widoo Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Am niste probleme, credeam ca mi s-a stricat difuzorul, dar cand am desfacut boxa mi-am dat seama ca de fapt intreruperile de sunet erau din cauza fireleor prost prinse.Spuneti-mi cu ce pot lipi in afara de letcon si fludor firele de acele "urechiuse" ale difuzorului. Link spre comentariu
sho_gun Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Cu letcon si fludor e foarte bine . De ce vrei sa le lipesti altfel ? Link spre comentariu
mircea888 Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 altfel nu le poti lipi, doar daca deizolezi mai mult din fire si le legi de urechile alea dar daca faci asa iar risti sa ai probleme. cel mai bine e sa faci o lipitura "zdravana" cu fire groase, folosind letcon si cositor. Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 da mai folositi si sacaz-ul sau in cel mai rau caz ceara de elpilat (merge !!!) sa nu faci lipituri cica reci :goodman: Link spre comentariu
widoo Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Care e treba cu sacazul? Se gasete de cumparat si sub forma lichida? Eu stiu ca e o piatra cu care se da pe coarde ca sa capete un sunet mai frumos.Iar ceara chiar e buna? Ca ma duc la superpmarket sa-mi iau! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 sacazu se gaseste de cumparat la magazinele de piese electronicein cazuri extreme se poate folosi si aspirina, dar pute de-ti muta creierii... Link spre comentariu
ice_shadow Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Sacazul mai poarta si denumirea de COLOFONIU. :yawinkle: Link spre comentariu
widoo Postat Septembrie 11, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Cat costa sacazul?Aspirina trebuie topita? Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 ia arunca o privire aici Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Vai Dumnezeule, chiar sunt oameni ce lipesc fara sacaz/colofoniu :smt044 Link spre comentariu
Bogdan Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 in cazuri extreme se poate folosi si aspirina, dar pute de-ti muta creierii...Din cate stiu eu, aspirina nu este buna pt lipit/decapat fiindca e acida in timp. Am vorbit cu o persoana care avea un service pt. electro si mi-a spus ca in aparate mai vechi a vazut piese cu terminalele complet "mancate" de la aspirina sau pasta aia decapanta ce era pe vremuri si care putzea cam tot asa intzepator ca aspirina...Eu am cumparat o pasta decapanta care cand se topeste pute ca si sacazul. Cred ca are "aceleasi ingrediente" numai ca e sub forma de pasta, si e mult mai practica fiindca numai o intinzi pe suprafata pe care ai de lipit si dai cu pistolul. Asa arata: http://www.alejahandlowa.pl/obr/wroblik/57610629_d.jpg Link spre comentariu
Dj_Cc Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Eu folosesc si pasta decapanta dar foarte rar si mai mult la fire nu la cablaje. Ca piciorusele sa fie mancate trebe cam 20 de ani minim dupa parerea mea oricum nu e indicat sa folositi asa ceva e mai ok sacazul. Se poate gasi in diferite forme chiar si sub forma de lichid (nu pute asa de tare). Link spre comentariu
sho_gun Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Vai Dumnezeule, chiar sunt oameni ce lipesc fara sacaz/colofoniu :smt044Fludorul contine si flux sau decapant deci este foarte posibil sa lipesti si fara sacaz/colofoniu . Nu spun ca e recomandat ci numai posibil .Aspirina o foloseam cu succes pentru indepartarea izolatiei firelor de Cu emailat. Link spre comentariu
Dr.L Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 sacazul se poate si dilua cu alcool ca sa devina mai lichid Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 nu pot lipii 2 fire fara sacaz + ca adera mai bine cositorul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum