Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Eurocolor 11ak36a15 zgomot in difuzor..

mesterel

Postări Recomandate

Salut dragi colegi,

Am acest tv care defapt se numeste manhattan cu sasiu 11ak36a15 acelasi eurocolor.

Initial a avut final linii ars si demagnetizor. Inlocuit tot ce trebuie functioneaza OK numai ca, atunci cand imaginea lumineaza mai puternic in difuzor apare un zgomot puternic ca un fel de curent pe difuzor dupa care isi revine la normal dar totusi face treaba asta destul de des si tare.

A intampinat cineva aceasta problema? Nici macar nu stiu de unde sa incep.

Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mesterel

6

• Florinel TV

4

• dan-a2

1

• lucadorin

1

Zile populare

Revin, am schimbat tot ce este electrolitic in sursa, am schimbat si C613 10uF/250v iar problema persista. In momentul cand schimb programul se aude un fasait puternic in difuzor timp de o fractiune de secunda, imaginea se distorsioneaza timp de o secunda dupa care totul revine la normal. Zgomotul revine aleatoriu cand tubul este luminat mai puternic. Cate odata chiar si cand apare subtitrarea la un film

Editat de mesterel
Link spre comentariu
La 29.02.2020 la 18:02, Florinel TV a spus:

Da contrast la minium si vezi daca mai bazaie

Acum 11 minute, mesterel a spus:

Revin, am schimbat tot ce este electrolitic in sursa, am schimbat si C613 10uF/250v iar problema persista. In momentul cand schimb programul se aude un fasait puternic in difuzor timp de o fractiune de secunda, imaginea se distorsioneaza timp de o secunda dupa care totul revine la normal. Zgomotul revine aleatoriu cand tubul este luminat mai puternic. Cate odata chiar si cand apare subtitrarea la un film

Ai facut cum ti-am spus? :96

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări