Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

DDX4016BT

MitroiVicentiu

Postări Recomandate

Am o navigatie Kenwood DDX4016BT . Functioneaza dar am o mica problema : nu pot sa vad fisierele video ! Imi tot apare pe ecran un mesaj ca nu am caera video pentru mers innapoi ! Am facut resetare dar degeaba ! Va rog , daca se poate , sa-mi spuneti si mie ce setari trebuie sa-i fac ? Multumesc anticipat ! 

Editat de MitroiVicentiu
greseli de ortografie
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MitroiVicentiu

11

• George

4

• dan cod

3

• AdR!@N

1

Top autori în acest subiect

Ideea este urmatoarea: cât timp ești în mers, nu ai de ce sa rulezi video, îți poate distrage atenția de la condus. Se poate doar stand pe loc și cu frana de mana activata/trasa. Dacă nu merge nici în conditiile astea, posibil nu primește informația despre frana de mana. 

Link spre comentariu

Cum ti au raspuns si colegii trebuie ca firul " brake" sa fieblegat la masa adica la frana demana.astfel poti urmari fisiere video doar cand esti parcat cu frana de mana trasa.motivul l ai primit deja.

Atinge de carcasa aparatului firul maro, roz sau albastru(prin incercare) si o sa apara video imediat.

Atentie la condus daca faci modificarea asta permanent.

Link spre comentariu

Va multumesc din inima ! Intrasem in disperare crezand ca este defecta ( navigatia ) ! Acum mai am si eu un of : unde se baga cablul HML ca eu nu vad nicio mufa pe carcasa ? Inca odata mii de multumiri !

Link spre comentariu

La mufa usb indicata in poza de mai jos, printr-un adaptor. Cablul usb care iese din navigatie are cam 1 metru lungime. Click pe poza pentru rezolutie completa.

16-DDX4016-BT-backside.png

Editat de George
Link spre comentariu

Multumesc mult pentru sfaturi ! Am pus cablul cu eticheta PKR SW la masa si am avut si semnal video ! Raman dator vandut ! In legatura cu cablul USB : tot nu am inteles , desfac carcasa ca sa pot sa-l pun ? Pentru ca altfel nu imi dau seama cum asi putea sa-l bag ?

Link spre comentariu

Nu am ! Tocmai aici este problema ! Am cumparat masina cu navigatia pe ea ! Nu mergea nimic ; am luat-o usor , usor si am decodat-o , am pus eu microfon pentru telefon , am pus mufa pentru radio , am cerut ajutor pentru video , acum cer ajutor pentru USB ! Navigatia  ... o sa vad ce fac cu ea cand o sa termin ce am pana acum ! Oricum va multumesc pentru sfaturile primite ! Am cartea tehnica a navigatiei dar cum nu stiu limba engleza "navighez" si eu prin ea cum ma pricep mai bine ! Respect !   

Editat de MitroiVicentiu
Link spre comentariu

Daca ai cartea tehnica a navigatiei in format electronic (pdf), incearca sa o incarci aici. Daca este prea mare, foloseste un site de gazduire externa, cum este de exemplu www.mediafire.com

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări