Vizitator andrei_vaslui Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 salut......vreau sa imi fac si eu un subwoofer BPH de 18".care difuzor sa il iau ?HP18W sau HP18S ?care e mai bun la cap subbas?datimi o parere va rog .......si dak aveti si vreo schema de BPH pentru difu ales .....Va multumesc !!! Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 Salut !HP18s este cel mai slab difuzor de 18" de la Paudio care merge in BPH !HP18w nu merge pentru ca are motorul slab. Link spre comentariu
Vizitator andrei_vaslui Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 atunci ce dif sa pun in BHP asta ??pana in 4 mil Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 atunci ce dif sa pun in BHP asta ??pana in 4 milHp18s minim din gama Paudio. Daca vrei subbas... o sa obtii cu o bucata plasata in colt. outdoor dispare subbasul ca e scurt hornul. un subiect dezbatut frumos il gasesti aici :yawinkle: Link spre comentariu
crexy Postat Septembrie 11, 2007 Partajează Postat Septembrie 11, 2007 atunci ce dif sa pun in BHP asta ??pana in 4 milmai pune 50 ron si iei hp18s , am eu bph cu 18s si functioneaza beton in fiecare sambata la puterea rms 6 ore pe seara , vezi ca o sa iasa greu :yawinkle: Link spre comentariu
Noobsound Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 pentru subbass nu cred ca ai ales cea mai potrivita incinta. Ai putea da eventual mai multe detalii despre aplicatia la care vrei sa folosesti incinta? Hp18W nu rezista nu numai pentru ca are BL (motoru) slab ci si pentru ca in aceasta incinta incarcarea pe membrana nu se face uniform in partea inchisa. eu am facut horn 186 si am bagat 18S in el cu rezultate...cel putin impresionante in materie de SPL. Am si un X1 cu 18s si daca vrei subbass acest tip de incinta iti recomand Link spre comentariu
radue Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 Majoritatea hornurilor nu au incarcarea pe membrana unoforma. Exceptie fac hornurile neimpaturite si hornurile in forna de W, sau mai bine spus cele simetrice.HP-18W nu rezista la puterea lui in acel tip de incinta deoarece are Xmax-ul mic, si pe deasupra motorul nu este capabil sa tina in frau deplasarea membranei ( cum s-a spus mai sus, BL mic ); si nu trebuie uitat si membrana sa, care nu este conceputa pt a lucra in horn.Intr-un astfel de horn minim HP-18S.Ideal ar fi SD-18, deoarece pt el fost conceputa incinta. Link spre comentariu
stefanev Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 dar totusi ... pentru ce o sa folosesti subwooferul? Daca faci cu SD18EL o sa iasa incinta grea. Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 nu incape sd18 in BPH. Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Septembrie 14, 2007 Partajează Postat Septembrie 14, 2007 daca sd ul e mai mare ca si c18 atunci confirm si eu ca nu intra. de abia a intrat acesta in incinta. Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 Am fost intr-un garaj acum 2 ziel si erau 4 planare lungi cu sd18 si 2 bph-uri cu c18 650 el. Mi-au spus baietii ca nici sa vrei nu-l poti pune inauntru.p.s. Mai erau 2 topuri mt122 cu 2 x c12 300mb si 1 x bmd 750.Nu ma intrebati cum suna din 2 motive.1. Nu le-am ascultat2. si de le ascultam va ziceam ca suna bine Link spre comentariu
pitbull_bog Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 adi ai facut ceva poze la sistemu' asta? ca ma tenteaza niste planare si mt122 da nu pot sa imi dau seama cat de mari is. (ps: da aproape ca mi-am luat duba :P) Link spre comentariu
adircf Postat Septembrie 15, 2007 Partajează Postat Septembrie 15, 2007 1. Sunt masive. Nu stiu daca stii Frigiderele comuniste Artic, mie-mi vine pana apraope la gat un planar si la latime si adancime sunt mai mari ca si frigiderul respectiv. e imens. Baietii l-au facut din pal de 18 mm si 2 baieti mai ca si-au dat duhul mutand un planar 3 metrii. Cum e mare si greu il mai lovesti cu muchiile de ceva deci sa fii pregatit pt eventuale situatii.2. mt122 e foarte greu. de data asta l-am ridicat eu cu o persoana si vreu sa zic ca bph-ul e copil mic la greutate pe langa mt122.3. Atentie la manerele puse. Cele sugerate sunt exceptional si extravagant de prost gandite, mai ales la mt 122. La manerele actuale, efectiv nu ai cum sa pui sa pui mt122 deasupra a 2 planare. Daca le faci o sa vb pe mess cum sa ti le pui.4. Iti trebuie neaparat role pt transportul boxelor. La planar se pun in spate iar la mt122, baietii au facut o placa din pal cu 4 role pe care culca satelitul cu fata in jos. Nu te zgarcii la role de fotoliu la 5 lei bucata ca la 3 metrii cu planarul cedeaza. Are parca vasile pe site role calumea de la adam&hall parca.5. Sper ca ai prieteni dispusi la orice ora sa te ajute ca singur nu faci nimica.Deja o cam dam in offtopic. Link spre comentariu
Noobsound Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 AdiRCF:"1. Sunt masive. Nu stiu daca stii Frigiderele comuniste Artic, mie-mi vine pana apraope la gat un planar si la latime si adancime sunt mai mari ca si frigiderul respectiv. e imens. Baietii l-au facut din pal de 18 mm si 2 baieti mai ca si-au dat duhul mutand un planar 3 metrii." slabi baieti eu pot incarca in dacia papuc planarele de unu singur Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 9, 2007 Partajează Postat Decembrie 9, 2007 nu incape sd18 in BPH.nu incape SD-18EL in BPHincape SD-18 normal , pt acela a fost proiectat hornulmerge f bine cu C18-650EL Nu folositi 600LF Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum