stefan94stefan Postat Februarie 28, 2020 Partajează Postat Februarie 28, 2020 Salutare Cine ma poate ajuta cu reconstructia ori repararea partii de amplificare la acest subwoofer ,cablajul este praf se exfoliaza la cea mai mica atingere , conexiunile tranzistorilor au fost facute cu fire de catre mine insa in zadar , completat rezistente lipsa insa la alimentare imi tot arde 4 rezistente de 47ohm si curent continu pe iesire Sau daca se poate adapta alta amplificare la preamplificarea existenta nici o problema , platesc eu transportul si pretul pentru "noua" amplificare. Astept mesaj de la cine ma poate ajuta . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Februarie 29, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 29, 2020 Nu ma poate ajuta nimeni ? Link spre comentariu
soisun Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Nu prea se merită munca pt ăla. De aia nu te ajută nimeni. Dacă îți cere cineva 200-300 lei pe lucrare, merită? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Martie 10, 2020 Partajează Postat Martie 10, 2020 Daca trimiti la mine se rezolva si original cum a fost fara probleme, daca esti de acord cauta-ma pe mp Link spre comentariu
vergil Postat Martie 11, 2020 Partajează Postat Martie 11, 2020 Acum 9 ore, soisun a spus: Nu prea se merită munca pt ăla. De aia nu te ajută nimeni. Dacă îți cere cineva 200-300 lei pe lucrare, merită? Sa mai vina si din Anglia ??? Asta da afacere ptr proprietar . Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 11, 2020 Autor Partajează Postat Martie 11, 2020 (editat) Acum 11 ore, vergil a spus: Sa mai vina si din Anglia ??? Asta da afacere ptr proprietar . S-a rezolvat fix cu 200 lei , nu este asta o problema . Transportul este platit de mine dus-intors .Nu am obligat pe nimeni a fost o simpla intrebare. Editat Martie 11, 2020 de stefan94stefan Link spre comentariu
stefan94stefan Postat Martie 13, 2020 Autor Partajează Postat Martie 13, 2020 Este o afacere atata timp cat pe subwoofer nu am platit nimic deci eu zic ca se merita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum