Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LED Finlux 32FLYR137B imagine dubla

Rebox

Postări Recomandate

Dragi forumisti,

Am luat alt tv, bugetul nu mi a permis mai mult, un smart Allview 32ePlay6100-H cu Android, de care sunt aproape multumit, are si comanda vocala prin telecomanda bluetooth, ceea ce e bine ca nu mai stau sa tastez pe youtube sau altceva. Problema cu asta e cam ciudata, cand schimb canalele la el, afecteaza televizorul din sufragerie si anume face ca si cum i as fi scos antena 1 secunda, se opreste sonorul, se blocheaza imaginea si apar ceva patratele pe ecran, apoi isi revine. Dar e deranjant sa se intample asta la fiecare schimbare a canalelor de la noul tv. Asta nu se intampla cu cel vechi. Exista vreo explicatie si vreun remediu sau returnez tv ul si caut altceva? Mentionez ca televizoarele sunt conectate prin splitter. Multumesc.

Link spre comentariu

Ar fi bine să încerci cu alt splitter, nu sunt chiar toate la fel.Aşa fenomen nu am văzut încă, e ca şi cum s-ar pune în scurtcircuit cablul de semnal...

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Incet ,incet oamenii isi vor da seama ca ce este nou ,este de slaba calitate,din ce in ce mai slab.Si cateodata merita reparat acelea vechi ,ma refer la promele generatii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări