petriangabor Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 buna ziua domnilor de curand am achizitionat un alt osciloscop Osciloscop XJ 4241 2x10Mhz ce parere aveti despre el se merita al opri pentru a lucra cu el ? am vazut ca schema este china de asemenea si el. astept parerile dumneavoastra fiind incepator am inceput sa prind drag de ele va multumesc Link spre comentariu
petriangabor Postat Martie 4, 2020 Autor Partajează Postat Martie 4, 2020 chiar nimeni nu poate sa i-mi dea un sfat cu acest osciloscop? Link spre comentariu
djvas Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Avand in vedere ca celelalte pe care le ai nu sunt tocmai in parametri eu zic sa-l opresti si sa-l folosesti. Nu conteaza ca e chinezesc atat timp cat merge. 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 A fost osciloscopul meu de teren vreo 4 ani, in lipsa de ceva mai bun se poate folosi multumitor. Sta prost cu sincronizarea ca si cel rusesc ieftin pe care l-am avut, trebuie sa manevrezi 2 butoane in loc de unul. Meritatul este si functie de banii pe care i-ai dat si de ce alte varianta aveai. Link spre comentariu
petriangabor Postat Martie 5, 2020 Autor Partajează Postat Martie 5, 2020 Acum 10 ore, miticamy a spus: A fost osciloscopul meu de teren vreo 4 ani, in lipsa de ceva mai bun se poate folosi multumitor. Sta prost cu sincronizarea ca si cel rusesc ieftin pe care l-am avut, trebuie sa manevrezi 2 butoane in loc de unul. Meritatul este si functie de banii pe care i-ai dat si de ce alte varianta aveai. vad ca isi face treaba multumitor am tektronicul 5112 care il folosesc doar ca nu mai reusesc sa ii fac luminozitatea din cauza ca nu am schema lui,si ca pret aceasta chinezarie l-am luat moca se merita zic eu . multumesc tuturor de sfaturi si mai astept ceva pareri pt 5112 cu poastarea trecuta Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum