Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Osciloscop XJ 4241 2x10Mhz

petriangabor

Postări Recomandate

buna ziua domnilor

de curand am achizitionat un alt osciloscop

Osciloscop XJ 4241 2x10Mhz

ce parere aveti despre el se merita al opri pentru a lucra cu el ? am vazut ca schema este china de asemenea si el.

astept parerile dumneavoastra fiind incepator am inceput sa prind drag de ele

va multumesc

Osciloscop XJ 4241 2x10Mhz.jpg

Link spre comentariu

Avand in vedere ca celelalte pe care le ai nu sunt tocmai in parametri eu zic sa-l opresti si sa-l folosesti.  Nu conteaza ca e chinezesc atat timp cat merge.

Link spre comentariu

A fost osciloscopul meu de teren vreo 4 ani, in lipsa de ceva mai bun se poate folosi multumitor. Sta prost cu sincronizarea ca si cel rusesc ieftin pe care l-am avut, trebuie sa manevrezi 2 butoane in loc de unul. Meritatul este si functie de banii pe care i-ai dat si de ce alte varianta aveai.

Link spre comentariu
Acum 10 ore, miticamy a spus:

A fost osciloscopul meu de teren vreo 4 ani, in lipsa de ceva mai bun se poate folosi multumitor. Sta prost cu sincronizarea ca si cel rusesc ieftin pe care l-am avut, trebuie sa manevrezi 2 butoane in loc de unul. Meritatul este si functie de banii pe care i-ai dat si de ce alte varianta aveai.

vad ca isi face treaba multumitor am tektronicul 5112 care il folosesc doar ca nu mai reusesc sa ii fac luminozitatea din cauza ca nu am schema lui,si ca pret aceasta chinezarie l-am luat moca se merita zic eu .

multumesc tuturor de sfaturi si mai astept ceva pareri pt 5112 cu poastarea trecuta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări