Mihai86 Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Salutare tuturor Va scriu in acest topic deoarece nu stiu unde si la cine sa mai apelez. An un robot wowwee rs media caruia nu ii mai gasesc telecomanda si fara ea nu pot sa intru in moduri. (telecomanda fiind pe infrarosu si robotul are sistem de operare linux, din cate am citit are si mufa hack serial). Am incercat sa fac rost de alta telecomanda dar nu se mai produc din 2009, pe internet nu se gasesc nici macar sh iar producatoru nu vrea sa dea nici un fel de ajutor. Exista posibilitatea de a se afla codurile si programa alta telecomanda? Va rog sa ma ajutati, fiica mea se uita la el si ma intreaga aproape in fiecare zi daca am gasit telecomanda sa se poata juca cu prietenul ei. Am atasat si un scurt filmulet sa va dati seama despre ce este vorba. VID_20200221_172905.mp4 Editat Februarie 27, 2020 de validae Link spre comentariu
nico_2010 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Incearca cu o telecomanda universala cu functie de invatare. Link spre comentariu
Ionelc Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Daca producatorul este WOW!, fa rost de o telecomanda Logitech Harmony Remote si incarci datele de pe site-ul lor. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Februarie 26, 2020 Partajează Postat Februarie 26, 2020 Pai cat costa una..... Link spre comentariu
Mihai86 Postat Februarie 26, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2020 1 hour ago, dan-a2 said: Pai cat costa una..... In gasesti pe ebey intre 70 si 250 euro Link spre comentariu
Mihai86 Postat Februarie 26, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2020 2 hours ago, Ionelc said: Daca producatorul este WOW!, fa rost de o telecomanda Logitech Harmony Remote si incarci datele de pe site-ul lor. Am incercat sa gasesc date dar nu au nimic am trimis si mail, nu vor sa dea date Link spre comentariu
Ionelc Postat Februarie 27, 2020 Partajează Postat Februarie 27, 2020 La ceva asemănător apare că producător Wowwee Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum