Vizitator viobio Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Restaurez o orgă Hammond P100. As pune și pe forum restaurarea.... Editat Februarie 25, 2020 de viobio Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Pune, așa ceva mai rar ce baretă... Editat Februarie 25, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Усилитель Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Vara trecuta am vazut la Rorec 2 orgi tranzistorizate cu multe module dreptunghiulare in paralel, erau in curte in ploaie, nu m-am uitat ce marca sunt, erau imense,inclin sa cred ca erau din ceva biserica catolica, partea de jos era o boxa mare totul cu 3 difuri de 12 toli ( pe alea deja cineva le scosese) , cel din mijloc era pus invers avea si labirinth, de atunci au fost duse la macinat.... Linga ele erau vreo 15 pacanele.. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Acum 45 minute, Faust2018 a spus: Au grupurile lor pe fb, unde se pupă și se minunează între ei de ce flașnete fac, singurul amp făcut cum trebuie, văzut de mine, este al unui tip din Ploiești, nu cred că are cont pe aici. Dumitrache dacă are 00 să spună câte ore mi-am pierdut cu el la telefon și nu numai cu el. Cu unii renunț să îmi mai pierd timpul, sunt genul bate șaua să priceapă iapa, nu pot trece de un anumit nivel, vor totul mură in gură sau pur și simplu nu pot trece peste un anumit nivel de înțelegere. M-am mai relaxat un pic cât am citit pe aici. Restaurez o orgă Hammond P100. As pune și pe forum restaurarea.... Ca tot e offtopic....eu am pe masa un preu cu E180CC si un pic de silver...pana si sarmele sunt de argint... Editat Februarie 25, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 2 ore, der_doktor a spus: Ca tot e offtopic....eu am pe masa un preu cu E180CC si un pic de silver...pana si sarmele sunt de argint... Chiar daca-i un pic off topic, transformatoarele sint la intrare sau la iesire, ce bine arata ! Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 2 ore, maresaldeflota a spus: Pune, așa ceva mai rar ce baretă... Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 33 minute, popa marius a spus: Chiar daca-i un pic off topic, transformatoarele sint la intrare sau la iesire, ce bine arata ! La intrare sunt trafurile alea pe post de volum control, apoi E180CC in PP cu sarcina trafurile din spate. In partea de jos a pozei sunt doua drosele bobinate tot cu argint. Toate sarmele in preul asta sunt de argint, inclusiv droselele, trafurile de volum control si cele de iesire. Iti trimit schema pe mail. @Vio...inca mai sunt unii care cred in Mos Craciun, cum le spui tu...culegatori de plante... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 3 ore, der_doktor a spus: Ca tot e offtopic....eu am pe masa un preu cu E180CC si un pic de silver...pana si sarmele sunt de argint... Da, pana si sarmele sunt de argint insa condensatorii de 47uF sunt cei mai ieftini de la Mundorf . Sigur nu trece semnalul prin ei Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 2 minute, der_doktor a spus: La intrare sunt trafurile alea pe post de volum control, apoi E180CC in PP cu sarcina trafurile din spate. In partea de jos a pozei sunt doua drosele bobinate tot cu argint. Toate sarmele in preul asta sunt de argint, inclusiv droselele, trafurile de volum control si cele de iesire. Iti trimit schema pe mail. @Vio...inca mai sunt unii care cred in Mos Craciun, cum le spui tu...culegatori de plante... Der doktor m-ai dat gata cu preamplificatorul acesta, cum este posibil ca cineva sa investeasca atatia bani si inteligenta pentru o realizare atat de minunata, cred ca ma duc sa sap la cartofi... Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Acum 35 minute, popa marius a spus: Der doktor m-ai dat gata cu preamplificatorul acesta, cum este posibil ca cineva sa investeasca atatia bani si inteligenta pentru o realizare atat de minunata, cred ca ma duc sa sap la cartofi... Cu bani se pot face multe ...... Ce este acolo nu costă 3 lei . Link spre comentariu
adrian_pic Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Acum 15 minute, Faust2018 a spus: Cu bani se pot face multe ...... Maaa, maaaaa .... tu bati apropouri: Citat Tăriceanu: „Afaceri cu bani știu toți proștii să facă” P.S. Cand termini tu orga Hammond cred ca se termina si cu corona virus Editat Februarie 25, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 La 25.02.2020 la 22:35, adrian_pic a spus: Maaa, maaaaa .... tu bati apropouri: P.S. Cand termini tu orga Hammond cred ca se termina si cu corona virus Miercurea trecură am terminat orga Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 8, 2020 Partajează Postat Martie 8, 2020 Ai lucrat in ritm de chinez! Nu-i bun! Nu se pune! Mai cauta inca o orga sa o restaurezi, poate din a doua imi iese si mie pasenta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum