Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung-ul si UPC-ul

Gabriel_S

Postări Recomandate

Va salut,

În ultima perioada au venit în service 4 Samsung-uri de diferite diagonale și serii. Un 32F5500, 40ES5500, 48H5000 și 40j5200. Unul se bloca după câteva minute de funcționare și se restarta, altul rămânea pe un post,  altul intra în stand-by după 1-2 minute, iar unul la schimbare de programe se bloca. Toate funcționează pe UPC și toate au fost remediate cu reset din service și update. 

Ce bucurie vine pe cablul de la UPC?  Ca devine interesant :rade: o fi corona-samsungus?

Editat de Gabriel_S
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gabriel_S

3

• attilaa0

1

• iuliantv

1

• Costica Tv

1

Top autori în acest subiect

7 hours ago, Gabriel_S said:

Ce bucurie vine pe cablul de la UPC?  Ca devine interesant :rade: o fi corona-samsungus?

Las' ca-i bine asa!, ca sa mai avem si noi de lucru. Am avut si eu 2 bucati Samsung, unul de 22 inch si altul de 32 inch, cel mic cu imagine rasturnata si solarizata, cel mare cu restart pe logo, ambele le-am rezolvat prin rescrierea eepromului. Clienti spune-au ca sa stricat degeaba asa dintr-o data.

Din partea mea sa bage cat mai multe "bucurii" pe cablu :85

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Am avut un tv lcd vechi cu sasiu Hisense care in momentul cand ajungea la canalul 140 eurosport ( 14 digital terestru) se bloca, imagine neagra si nu mai raspundea la comenzi.trebuia sa l scot din priza cateva minute si isi revenea.

In rest tv functiona foarte bine, nu ii placea canalul 140 eurosport de la tvsat.

Gasisem soft pt nand dar l am vandut la un prieten care are upc si nu au mai  fost probleme.

Toate retelele  catv au " virusi".

Link spre comentariu

Am mai avut un Philips cu android care la un moment dat se bloca și spunea ca nu mai are spațiu. Proprietarul nu bagase în el nici măcar un stick USB, e complet atehnic. Singura explicație e ca a stocat prea multe informații despre canale, de când cu digitalele îți spune și ce-o sa fie peste 7 zile. Dupa reset a fost ok

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări