Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Philips panel LC238LF1L01 probleme

attilaa0

Postări Recomandate

Buna colegi!Am acest tv  philips la care se vede imaginea ca in poza.Pe eticheta scrie 750GBV238L1A1N000,si pe T-con LC238LF1L01 .

Nu are drivere laterale.Exista remediu?Multumesc.

P.S mai scrie :PANDA 238 V5 0 RUNTK0055ZZPA

Editat de attilaa0
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• attilaa0

6

• Costica Tv

4

• Adrian_D

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E defect de panel, rezistenta marita pe sticla la traseul VGH sau VGL de la driverul superior (colt) catre driverele laterale, deci tensiune insuficienta ca sa alimenteze si celelalte 2 drivere laterale, adica cel din mijloc si cel de jos, in primul rand trebuie sa desfaci rama la display si sa vezi daca are "urechi" laterale, daca are, postezi seria de la unul din ele si mai departe vedem ce si cum...

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
7 minutes ago, attilaa0 said:

Multumesc Costica ,nu are urechi laterale.

In cazul asta driverul(incorporat in sticla)lateral din mijloc e defect si il blocheaza si pe cel de jos, nu ai ce sa-i faci.

Link spre comentariu
On 2/25/2020 at 8:14 PM, attilaa0 said:

Buna colegi!Am acest tv  philips la care se vede imaginea ca in poza.Pe eticheta scrie 750GBV238L1A1N000,si pe T-con LC238LF1L01 .

Nu are drivere laterale.Exista remediu?Multumesc.

P.S mai scrie :PANDA 238 V5 0 RUNTK0055ZZPA

Pai asta nu e tv-ul de aici, care spune-ai ca sa rezolvat?, sau a fost cu doua defecte?

https://www.elforum.info/topic/141754-philips-24pfl3108h12-tpn101-e-la-restarteaza/?tab=comments#comment-1862713

Link spre comentariu
  • 6 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări