Florin berdila Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Sal domnilor am nevoie de un sfat ,am un tractor uvl 445 si am in rezervoru de motorina multa mizerie mi se infunda des filtrele ,vreau sa incerc o metoda de al curata fara al da jos ca trebuie sa demontez cabina pt al da jos ,cum as putea face o curatire fara al da jos?? Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 (editat) Rastorni tractorul pe o parte. Hai, pe bune, tu cum ai vrea sa-l cureti? PS: pune si motorina mai curata. Editat Februarie 24, 2020 de sesebe Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 25, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2020 Domnilor azi lam spalat pe pozitie am bagat tot felu de solventi apoi am bagat wapu cu presiune am dat drumu la apa pe la rubinet ,apoi ca sa scot toata apa din rezervor am bagat aer cu furtunu de la un compresor de 10 bari si bagand presiune inauntru am scos toata apa asa cred ,acum am o intrebare credeti ca am scos apa prin aerul itrodus deci aveam in rezervor presiune mare de aer ce dpuneti Link spre comentariu
sesebe Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 Baga un bat cu o cirpa in capat si vezi daca scoti cirpa uda si cit de uda. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 3, 2020 Partajează Postat Martie 3, 2020 La 24.02.2020 la 22:07, Florin berdila a spus: Sal domnilor am nevoie de un sfat ,am un tractor uvl 445 si am in rezervoru de motorina multa mizerie mi se infunda des filtrele ,vreau sa incerc o metoda de al curata fara al da jos ca trebuie sa demontez cabina pt al da jos ,cum as putea face o curatire fara al da jos?? Se da jos, se umple ca. un sfert cu cioburi de sticla nu prea mari si se rostogoleste sau se scutura pâna se maruntesc bine cioburile. Se scurg cioburile, se sufla cu aer si se vopseste pe interior cu vopsea speciala. Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 La 03.03.2020 la 10:39, franzm a spus: Se da jos, se umple ca. un sfert cu cioburi de sticla nu prea mari si se rostogoleste sau se scutura pâna se maruntesc bine cioburile. Se scurg cioburile, se sufla cu aer si se vopseste pe interior cu vopsea speciala. "Secretos"mai sunteti!"Speciala" o fi vopseaua da' cat de "speciala"? Link spre comentariu
franzm Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Habar n-am. Am întrebat în atânga si în dreapta si am luat de la un atelier auto specializat în restaurari si tuning. Tot special si asta. Nu fu rezervor de tractor ci de motocicleta. Yamaha XJ. Link spre comentariu
manolo Postat Martie 5, 2020 Partajează Postat Martie 5, 2020 Ar fi niste produse de la FERTAN. Link spre comentariu
Cosmin Marian Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Bună ziua, în general toate rezervoarele au un,, dop,, de golire situat în partea cea mai joasă a lui sub nivelul sorbului sau a racordului de alimentare a pompei de alimentare tot între aceasta și sorb ar trebui să fie un filtru decantor, în dopul de golire este in filetat un șurub prevazut cu magnet care are rolul reținerii impurităților magnetice din combustibil, acest șurub se desurubeaza iar impuritățile acumulate în rezervor sunt eliminate, șurubul la rândul lui trebuie curățat de impuritățile colectate pe magnet, etanșarea lui în dopul de golire este asigurata cu o șaiba de cupru, aceasta trebuie schimbată, toate cele bune cu respect Cosmin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum