Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radio-cass SC 800 Volvo

dragnea crinu

Postări Recomandate

Buna seara   

Va rog ajutor. Acest aparat la aprindere afisaza  OFF.Asi dori sa-mi spuneti cum sa-l scot din starea asta. Pe eticheta are scris  9421,care banuiesc,ca ar putea fi codul de acces.Dar cum sa-l formez daca am taste de la1 pana la 6 ?

Cu stima si multe multumiri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

3

• mac01

2

• dragnea crinu

1

Top autori în acest subiect

Acum 2 ore, dragnea crinu a spus:

Buna seara   

Pe eticheta are scris  9421,

.Dar cum sa-l formez daca am taste de la1 pana la 6 ?

Cu stima si multe multumiri

Foarte simplu.... se apasa tasta 1 de 9 ori, tasta 2 de 4 ori, tasta 3 de 2 ori si tasta 4 o data...bineinteles va merge daca nu este blocat.

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 9 ore, mac01 a spus:

Foarte simplu.... se apasa tasta 1 de 9 ori, tasta 2 de 4 ori, tasta 3 de 2 ori si tasta 4 o data...bineinteles va merge daca nu este blocat.

Pai nu e simplu deloc. Se vede că nu te ocupi cu așa ceva. 

1.Am spus clar că e blocat daca apare Off

2.La SC800 nu se tastează așa codul.

Link spre comentariu
Acum 28 minute, dan cod a spus:

2.La SC800 nu se tastează așa codul.

Si cum se tasteaza codul?

Nu ma ocup de casetofoane, mai ales de cele auto.....  nu-mi plac...dar banuiesc ca asta este modalitatea...sau pe acolo pe undeva. 

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 4 minute, mac01 a spus:

Si cum se tasteaza codul?

Nu ma ocup de casetofoane, mai ales de cele auto.....  nu-mi plac...dar banuiesc ca asta este modalitatea...sau pe acolo pe undeva. 

La Volvo sc800 se tastează ca și la telefon deci nu poate fi cu 9 ci doar cifre între 1si 6.

Sunt modalități diferite de a introduce codul la multe aparate . Cel care l-ai spus este cel clasic folosit destul de des dar nu la toate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări