Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire barete led

fane

Postări Recomandate

Ledurile originale erau la 3W si suportau 700mA  si au fost inlocuite  cel mai probabil cu leduri  de 1,5W  si 250-300mA, adica la intamplare . Bine ca  erau totusi la 3V si s-a reusit o luminozitate aproape uniforma !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

6

• lucadorin

6

• fane

4

• Horia Manolescu

3

Top autori în acest subiect

Păi baretele originale se găsesc, dar nu ,,moka,, şi dacă dai pe ele 100 - 150 Lei, plus 100-150 manopera, clientului o să-i cadă falca.....mai ales dacă e unul care a luat televizorul cu mari sacrificii, în rate pe doi ani şi i-a picat exact la o lună după expirarea garanţiei.

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Buna ziua, de unde recomandati sa cumpar barete led mai de calitate? Am comandat in trecut pentru un Samsung, baretele s-au potrivit, insa sunt cu lumina prea puternica (chiar si la luminozitate mica se vad pe ecran).

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Horia Manolescu a spus:

Buna ziua, de unde recomandati sa cumpar barete led mai de calitate? Am comandat in trecut pentru un Samsung, baretele s-au potrivit, insa sunt cu lumina prea puternica (chiar si la luminozitate mica se vad pe ecran).

Nu e vorba de lumina,e vorba de difuzoarele de lumina(lupe,sau cum le mai zic altii) alea sant proIectate prost

am patit si la lg,samsung,si la cele chinezesti,

la unele merg ,,pacalite,, cu aplicarea unor buline din banda pe mijlocul lupei ce sa acopere cam un sfert din circumferinta

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Eu am mai pus o folie dispersoare sau reflectorizanta( cui probabil ii spune)peste cele din tv.

Am avut din tv uri sparte.

Doar asa am scapat de acele cerculete deranjante.

Link spre comentariu
3 hours ago, iuliantv said:

Nu e vorba de lumina,e vorba de difuzoarele de lumina(lupe,sau cum le mai zic altii) alea sant proIectate prost

am patit si la lg,samsung,si la cele chinezesti,

la unele merg ,,pacalite,, cu aplicarea unor buline din banda pe mijlocul lupei ce sa acopere cam un sfert din circumferinta

Multumesc de raspunsuri. As vrea sa va intreb ce tip de banda ati folosit? Banda izolatoare electrica ? Alba/neagra?

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Horia Manolescu a spus:

Multumesc de raspunsuri. As vrea sa va intreb ce tip de banda ati folosit? Banda izolatoare electrica ? Alba/neagra?

eu am folosit banda cu folie de aluminiu

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări