adrian_pic Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 50 minute, Sharky a spus: Poate va intra? Sau e doar duma? PRECIZARE: Având în vedere faptul că a fost dat publicității un document al Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, intitulat „HOTĂRÂREA NR. 14 din 20.03.2020” Facem următoarele precizări: 1. Este un document de lucru (DRAFT), care este analizat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific, organism în subordinea CNSSU, format din specialiști în epidemiologie și boli infecțioase. 2. NU este un document aprobat la nivelul Grupului de suport tehnico-științific și NU a fost înaintat spre aprobare CNSSU (Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență), organism abilitat să ia decizii în astfel de situații. 3. Hotărârile Grupului de suport tehnico-științific au caracter de propunere către CNSSU, doar după ce sunt aprobate la nivelul Grupului de suport tehnico-științific. 4. La nivelul Grupului de suport tehnico-științific sunt analizate diferite propuneri, pe baza scenariilor referitoare la evoluția răspândirii noului coronavirus (COVID-19), ținând cont de practica altor state care se confruntă cu aceeași problematică. 5. Atenționăm asupra faptului că în documentul dat publicității NU este menționată data de la care sunt aplicabile măsurile referitoare la deplasarea persoanelor. Acest demonstrează că măsurile NU au aplicabilitatea imediată, fiind vorba despre propuneri aferente unor scenarii posibile cu privire la răspândirea noului coronavirus (COVID-19). 6. La nivelul Ministerul Afacerilor Interne s-a luat decizia sesizării organelor de cercetare penală pentru infracțiunea de divulgare fără drept a unor informații care nu sunt destinate publicității. 7. Inspectoratul General al Poliției Române a sesizat DIICOT cu privire la săvârșirea infracțiunii de distribuite de informații nedestinate publicității, sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 304 Cod Penal, faptă pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 3 ani. Grupul de Comunicare Strategică Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 2 minute, VAX a spus: Sunt batuti in cap si ficsisti. Antibiotice contra pneumoniei bacteriene secundare le-au dat bolnavilor ? Care sunt alea si in ce doze ? Au dat tot ce au avut ca antibiotice si nu numai . Normal ca au inceput cu Augumentin si tot au plusat. In ce doze s-au dat ... nu stiu dar aici doar ei stiu ce si cum. Nu poti da doze de cal (desi cred ca au facut tot felul de teste). Acum 6 minute, VAX a spus: Asta vreau sa stiu, daca cretinii din sistemul medical au avut in vedere aceste complicatii aparute dupa infectia cu Covid-19. In prima faza cred ca nu au avut in vedere, dar cand deja treaba a devenit groasa fi sigur ca s-au activat toate centrele de cercetare si au inceput sa ia la disecat totul. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 9 minute, VAX a spus: Sunt batuti in cap si ficsisti. Mai ştim nişte cazuri patologice. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 42 minute, franzm a spus: Si înca ceva. Medicii italieni n-au facut absolut totul. Ei doar au aplicat metodele conventionale. Exista însa o metoda neconventionala pe care medicii chinezi au testat-o cu siguranta (am si eu niste contacte prin zona). Avem plamâni si ficati artificiali. Nu avem sistem imunitar artificial. Dar avem sisteme imunitare naturale: cele ale infectatilor asimptomatici care au trecut cu bine infectia. Deci se iau doi din astia care nu fac boala, se plaseaza între ei un bolnav si se conecteaza într-un circuit de exsanguinoterapie. Este procedeul medical care a generat legenda vestitei transfuzii cu sânge de copil. Bineînteles ca cei trei trebuie sa fie compatibili si trebuie exclusa posibilitatea de a transmite alte boli (virusi, cancer, leucemie). Este o solutie disperata si riscanta dar perfect practicabila din punct de vedere medical. In UE fara consimtamantul celor 2 persoane care au imunitate nu poti face asta. Nu cred ca gasesti voluntari de acest gen in UE. Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 53 minute, adrian_pic a spus: In UE fara consimtamantul celor 2 persoane care au imunitate nu poti face asta. Nu cred ca gasesti voluntari de acest gen in UE. Dar UE are bani si poate plati foarte gras oameni din Asia care corespund necesitatilor. Sau sa le dea cetatenie lor si familiilor lor. Oricum primesc milioane de emigranti aiurea. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 La 17.03.2020 la 19:18, maresaldeflota a spus: Antibiotice, antivirale plus medicamente nongenerice, a zis la tv, un nene, medic, din Italia. Deci nu e vorba de protocol. Deci ce vedem noi pe la tv e țățăreala și speculații ca pe marginea șanțului. Cam ce facem uneori noi pe aici. Una e ce ne imaginam noi și una ce se întâmplă în realitate. Deci au, medicii, improvizat, nu au mers pe protocol bătuți în cap! @VAX Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 1 oră, VAX a spus: Sunt batuti in cap si ficsisti. Antibiotice contra pneumoniei bacteriene secundare le-au dat bolnavilor ? Care sunt alea si in ce doze ? Eu am tratat la greu porumbei bolnavi, cu plamanii perforati de la micoplasme si chlamydia psittaci (ornitoza). Sunt bacterii de dimensiuni mici, care patrund in celulele gazdei si de acolo se elimina extrem de greu (tratament de 30-45 zile), cu doxiciclina, eritromiciona, azitromicina. Si oamenii se imbolnavesc de la aceste bacterii si fac pneumonie grava, mortala daca nu este tratata. Asta vreau sa stiu, daca cretinii din sistemul medical au avut in vedere aceste complicatii aparute dupa infectia cu Covid-19. Onorabile, nu e meseria mea, asa ca accept ca ai putea avea dreptate! Dar adreseaza acesta solicitare ministerului sanatatii, fa-o publica prin presa, iesi in strada cu o pancarta, nu doar spam pe un forum de electronica. De asemenea, adresati-va deputatului sau senatorului care va reprezinta, sint solutii daca vreti cu adevarat sa semnalati ideea dv, altfel este doar demagogie si bagare in seama! Nu pe aici citesc cei care pot lua in seama parerea dv! Link spre comentariu
VAX Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Era o sugestie pentru cei ca matale, sa va tratati la nevoie, ca as fi trist daca n-ati mai aparea pe forum, sa ma luati la misto taranesc (ca pe la Motru). Am scris pe un forum al medicilor si i-a durut in dos. Palavragesc intre ei, nu abordeaza serios problema coronavirusului. Nu erau destepti de cand s-au dus la facultatea respectiva si i-au cretinizat de tot cu sistemul de predare si cu tot ce-i invata acolo (teste tip grila, toceala, nu cu redactarea raspunsului - gandite). Acum 2 ore, adrian_pic a spus: Au dat tot ce au avut ca antibiotice si nu numai . Normal ca au inceput cu Augumentin si tot au plusat. In ce doze s-au dat ...\ Augmentinul(si toate derivatele penicilinei) nu are nici cel mai vag efect terapeutic la micoplasmoza si la ornitoza. Nu rezulta de nicaieri ca au incercat tratamentul cu antibiotice. Ar fi spus ce au incercat si pentru ce agenti patogeni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 În document, zice ceva de faptul că Italia are, printre populație, rezistența cea mai mare la antibiotice din Europa. bmj.m1065.full.pdf Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 https://m.adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/butoiul-pulbere-dintr-o-comunitate-romi-intorsi-strainatate-sa-dea-primarul-malai-sapun-faina-1_5e7368475163ec4271095d53/index.html?utm_source=recomandari_articol&utm_medium=Direct&utm_campaign=recomandari Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://epidemio.wiv-isp.be/ID/Documents/Covid19/COVID-19_InterimGuidelines_Treatment_ENG.pdf&ved=2ahUKEwj8munS_KjoAhXhAhAIHTWoCH4QFjADegQIAxAB&usg=AOvVaw2E-RZ06FlVzexqxqj6nPcq Link spre comentariu
okean Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Ok, trecem la faza urmatoare... cat rezistati in casa fara sa iesiti ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Nu am rezistat Noroc că stb-u' e gol, dacă sunt 7 maxim persoane... Uneori ești doar tu și șoferul, controlori ciuciu! Mai nasol dacă se instituie cu forța, deși nu prea are cine s-o aplice! Editat Martie 20, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 36 minute, VAX a spus: Am scris pe un forum al medicilor si i-a durut in dos. Deci, tot gargara! Adresati-va in scris, cu numar de inregistrare, Min. sanatatii, Guvernului, Presedintelui, Parlamentului si tuturor celor care pot decide. Altfel, ramine cum am vorbit, Vax Albina cavaler pasta, crema Puka! si lasati-i naibii de porumbei! transmit si imprastie o gramada de virusi, aveti mari sanse sa faceti rost de citiva! Link spre comentariu
daniels Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 30 minute, maresaldeflota a spus: În document, zice ceva de faptul că Italia are, printre populație, rezistența cea mai mare la antibiotice din Europa. bmj.m1065.full.pdfUnavailable Pt ca au inghitit ca prostii. Acum 12 minute, okean a spus: Ok, trecem la faza urmatoare... cat rezistati in casa fara sa iesiti ? Eu nu stau deloc. Link spre comentariu
Postări Recomandate