Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 8 ore, VAX a spus:

Nu spun ce inseamna peuntru ei TOT.

Au incercat inclusiv antiretrovirale. E clar ca in Bergamo de mult nu mai aplicau protocolul. Au incercat tot felul de combinatii. Medicul chiar a specificat: daca nu am reusit sa salvam macar un pacient, la ce bun tot efortul? Sincer inteleg unde "batea" acel medic:

Citat

In Bergamo (Lombardy region), 118 out of about 600 family doctors (20%) have been infected, and a 65-year-old doctor has died 

Today, a 57-year-old doctor has died: he was the secretary of the Federation of General Practitioners of Lodi 

Link spre comentariu
Acum 8 ore, VAX a spus:

Au facut autopsia cadavrelor, sa determine ce anume le distruge plamanii ? E de la bacterii, pneumonie secundara virozei ?

Nu am nici un dubiu ca nu s-au facut autopsii (cred ca inca de la inceput au facut asta). 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, Faust2018 a spus:

In UK s-au închis toate unitățile de învățământ. 

Degeaba. Vorba bancului, trebuiau sa închida scolile cu elevii înauntru. Ca asa se întâlnesc sa faca Corona-Party. Adica ruleta ruseasca cu virusul. Dar asa au fost educati. "Antiautoritar".

Daca mergeau în continuare la scoala macar erau într-o comunitate ce se putea controla si monitoriza, cu contacte previzibile. Acum totul a devenit aleatoriu.

La mine la firma s-au format echipe care vor lucra în schimburi reduse, de numai sase ore. Echipele nu se întâlnesc fizic (nu avem regim de foc continuu) iar între schimburi se aeriseste si igienizeaza totul. Cine poate lucra de acasa, este obligat sa o faca.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, BRANCA a spus:

Si tot de la Banciu despre fariseism...

N-are nici o legatura una cu alta. "Fariseii" din intreaga lume (Europa inclusiv) sunt alarmati de incontrolabilitatea virusului.

Razboiul din Siria (cu toate tragediile pe care le-a produs) nu a pus pe butuci economia din intreaga lume, virusul asta mic si amarat e pe cale s-o faca.

PS Sa nu fiu gresit inteles, ii deplang pe sirieni si consider orice razboi (cat de "neinsemnat") o aberatie.

Link spre comentariu

Si înca ceva. Medicii italieni n-au facut absolut totul.

Ei doar au aplicat metodele conventionale. Exista însa o metoda neconventionala pe care medicii chinezi au testat-o cu siguranta (am si eu niste contacte prin zona).

Avem plamâni si ficati artificiali. Nu avem sistem imunitar artificial. Dar avem sisteme imunitare naturale: cele ale infectatilor asimptomatici care au trecut cu bine infectia.

Deci se iau doi din astia care nu fac boala, se plaseaza între ei un bolnav si se conecteaza într-un circuit de exsanguinoterapie. Este procedeul medical care a generat legenda vestitei transfuzii cu sânge de copil. Bineînteles ca cei trei trebuie sa fie compatibili si trebuie exclusa posibilitatea de a transmite alte boli (virusi, cancer, leucemie). Este o solutie disperata si riscanta dar perfect practicabila din punct de vedere medical.

Italienii si spaniolii mai au si o alta problema. Faptul ca virusul i-a afectat foarte grav si pe cei tineri si în putere, ma duce cu gândul la particularitatile genetice ale lor, ale mediteranilor în general. Este lucru cunocut în medicina ca anumite populatii au anumite particularitati si predispozitii fata de bolile infectocontagioase, particularitati care s-au format în timp prin selectie naturala. De asemenea si reactiile lor la anumite medicamente difera fata de alte alte grupuri. Mediteranii si africanii sunt asemenea populatii. Chinezii (rasa mongoloida) la fel. Este, cred, bine cunoscuta intoleranta asiaticilor la alcool. Nordicii (vikingii), fiind foarte afectati în trecutul ceva mai îndepartat de viermi intestinali, au si ei oarece particularitati.

Editat de franzm
Link spre comentariu
Acum 55 minute, franzm a spus:

Echipele nu se întâlnesc fizic (nu avem regim de foc continuu) iar între schimburi se aeriseste si igienizeaza totul. 

Sa aprinda tamaie, sa se sperie virusu si sa fuga. Luati Cavit -9, este antidotul pentru Covid-19. 

Mie mi s-a virusat laptopul, trebuie sa-l pun pe terapie intensiva (reinstalat Windows-ul).

Link spre comentariu
Acum 9 minute, franzm a spus:

Este, cred, bine cunoscuta intoleranta asiaticilor la alcool.

Eu stiam ca nativii nord americani sunt intoleranti la alcool. Japonezii beau de sting...

Link spre comentariu
Acum 1 oră, adrian_pic a spus:

Au incercat inclusiv antiretrovirale. 

Sunt batuti in cap si ficsisti. Antibiotice contra pneumoniei bacteriene secundare le-au dat bolnavilor ? Care sunt alea si in ce doze ?

Eu am tratat la greu porumbei bolnavi, cu plamanii perforati de la micoplasme si chlamydia psittaci  (ornitoza). Sunt bacterii de dimensiuni mici, care patrund in celulele gazdei si de acolo se elimina extrem de greu (tratament de 30-45 zile), cu doxiciclina, eritromiciona, azitromicina. 

Si oamenii se imbolnavesc de la aceste bacterii si fac pneumonie grava, mortala daca nu este tratata. 

Asta vreau sa stiu, daca cretinii din sistemul medical au avut in vedere aceste complicatii aparute dupa infectia cu Covid-19.

Link spre comentariu

nativii americani erau intolaranti la laptele de vaca .....Cand au ajuns primii vikingi ,a fost pace si prietenie....s-au invitat reciproc , dar la vikingi (care au dus si vaci ) au fost serviti cu lapte , au facut urat de tot si au crezut ca au fost otraviti , a inceput ostilitatile si vikingii au trebuit sa plece .

Cu alcoolul e ca nu erau/sunt obisnuiti......asa cum multi nu erau cu palinca ardeleneasca de peste 50 grade.... ( dar in mare schimbare/ omul se adapteaza repede...)

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări