doru3160 Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Las' c-o sa le dea cate o floare si o sa-i roage frumos sa se conformeze regulilor impuse de moment. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 stare de urgenta nu e totuna cu dictatura. poate sa fie mai chiar rau. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 (editat) "Olimpicii! sunt prieteni la catarama cu multi din politia romana. Doar impreuna castiga banutzu'. Eu zic ca OUG cu pedepsele o sa rezolve situatia DACA SE VA APLICA FARA DIFERENTIERE! Editat Martie 19, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 (editat) facut un tarc mare, inchisi acolo in carantina, mare lucru.... Eliberarea prin munca...ah parca am mai vazut asta undeva.. Vorba unui coleg faimos, sper ca stiti de gluma!!! Editat Martie 19, 2020 de Sharky Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 (editat) @VAX tocmai am vazut la TV si un medic reanimator (cred ca din Bergamo) a zis clar: am incercat tot! nu am salvat macar unul! si e vorba de cateva sute de pacienti (deci toti care au intrat la ventilatie mecanica au murit! era si un tip de 23 de ani printre cei decedati) Am vazut ca au ajuns cativa medici chinezi in Italia pentru a-i ajuta. Au adus si ceva echipament cu ei. Poate reusesc sa schimbe directia. Oricum chinezii au zis: prea multi oameni pe strada! Editat Martie 19, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Adrian_pic ziceati ca nu sunteti de acord cu dictatura.Pai la chinezi am vazut faza cu saltatul si bagatul in dube pentru ca...erau pe strada cand n-aveau voie! Si aia cu inasprirea.L-auzi mai nainte pe Ponta cu alta optica-"Mai bine umflau amenzile".Chiar mi se parea buna.Decat sa alerge politistii,sa faca anchete,sa faca procese,etc,etc.Acu cand avem alte lucruri stringente de rezolvat. Link spre comentariu
VAX Postat Martie 19, 2020 Partajează Postat Martie 19, 2020 Acum 1 oră, adrian_pic a spus: @VAX tocmai am vazut la TV si un medic reanimator (cred ca din Bergamo) a zis clar: am incercat tot! nu am salvat macar unul! si e vorba de cateva sute de pacienti (deci toti care au intrat la ventilatie mecanica au murit! era si un tip de 23 de ani printre cei decedati) Nu spun ce inseamna peuntru ei TOT. Au facut autopsia cadavrelor, sa determine ce anume le distruge plamanii ? E de la bacterii, pneumonie secundara virozei ? Cu ocazia acestei epidemii se vede clar cat de ramasa in urma este medicina. Cauza este multinationalele negustoresti care controleaza producerea si comercializarea chimicalelor de uz medical. S-au concentrat pe fabricarea de chimicale care ascund/atenueaza simptomele bolilor, nu vindeca, nu actioneaza asupra cauzelor. Au nevoie de bolnavi cronic, cotizanti pe termen lung. Este necesar sa se implice statele, pentru ca e vorba de treaba serioasa, nu trebuie sa fie lasata pe seama unor particulari lacomi. Sa se produca antibiotice noi, mult mai eficiente, netoxice si ieftine. Sa se rezolve problema infectiilor virale, a cancerului si a bolilor psihice, a diabetului si bolilor cardiovasculare. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 19, 2020 Administratori Partajează Postat Martie 19, 2020 Nu stiu dece dar chiar va dau dreptate aici. Multe lucruri importante sunt lasate la la lacomia unor indivizi care sunt certati demult cu onestitatea. Doar daca ne uitam la pretul antiinflamatoarelor in ultima luna e de ajuns la care este 0 crercetare si 0 know-how Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 In SUA 4% din decedati sunt intre 20 si 40 ani.... Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 20, 2020 Administratori Partajează Postat Martie 20, 2020 Aia batrani mor mai multi pentru ca oricum dupa 70-80ani sunt cu un picior in groapa(si probabil sufera de tot felul de afectiuni cronice) deci statistica nu ne prea ajuta, poate jumate din ei mureau anul acesta din alte cauze mai naturale iar restul 100% in 1-2 ani. eu stiu clar ca daca-l prind v-am pupat pe scafarlie ca desii nu am inca 80 ani am alte probleme. Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 VAX.Cine naiba mai face autopsii acuma?Aia abia fac fata sa care mortii! Si e periculos virusu si pt tineri,chiar daca rata mortalitatii e f scazuta.Banciu relata cazul unui voleibalist francez de top.Juca in Tatarstan da s-a infectat la Paris.A zacut la Kazan 3 zile intre viata si moarte.32 de ani si super sanatos... Si tot de la Banciu despre fariseism...Sunt peste 500000 de morti in Siria,milioane de refugiati si abia daca am "vazut" ceva!Da cand ne-a muscat pe noi in UE,inca anemic,sare lumea in aer... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 11 ore, adrian_pic a spus: Tu te crezi in dictatura??? Deja la noi ordonanta cu inasprirea pedepselor este foarte dura in raport cu ce au alte tari din UE (nici in Italia si nici in Spania nu exista asa ceva). Amenzi da, dar puscarie NU. Nu poti sa vii cu arma in mana sa salti "olimpicii" (a se citi proxeneti) iresponsabili care au venit din Italia. Eu le doresc din suflet sa isi puna corona(virus) pe cap! Dar cu arma in mana nu sunt de acord! In cazuri excepționale poți da legi excepționale, din păcate..... Când viața altora este pusă în pericol, mulți sunt niște primate, după mine nu mai este mult până vor apărea "răscoale" locale , aici clar este un butoi cu pulbere https://m.adevarul.ro/locale/ramnicu-valcea/butoiul-pulbere-dintr-o-comunitate-romi-intorsi-strainatate-sa-dea-primarul-malai-sapun-faina-1_5e7368475163ec4271095d53/index.html?fbclid=IwAR1tLmS63UgKJtYlEmPR7j9FQVyTVAKVYUsID5LrpifAjdpqHgZo-blmJyo Nu este un caz unic, poate ai văzut ieri la tv imagini cu o nuntă de țigani din Vâlcea. Un primar se plângea că se plimbă liniștiți pe stradă "italienii". In Suceava alți "italieni" au dat o petrecere și ii cauta poliția. Pentru ăștia as da o lege ca în stare de război, nu stai în carantină, izolare, arestat pe loc și băgat la pușcărie imediat, 1 an. Până nu se se dă exemple nu intra frica în idioți, dacă idioților nu le este frică de virus, poate le este frică de pierderea libertății. Sunt sigur că ai auzit câți au dosare penale pentru zadarnicirea masurilor impotriva virusului, amenda este apă de ploaie, sa ii judece pe repede înainte, pe cei care au călcat pe bec, cu teleconferinte între judecător, procuror, avocat, inculpat, băgați la pușcărie. Te piși pe ea de democrație dacă un nebun se plimbă liber și îmbolnăvește zeci de oameni, care la rândul lor îmbolnăvesc alte zeci. Eu i-aș vâna ca pe mistreți. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 12 ore, Stefan a spus: Marea Britanie a început deja cu "dreptul", închid doar o parte din școli dar imediat au făcut și o morgă. https://www.google.ro/amp/s/a1.ro/amp/news/extern/un-cort-urias-va-fi-folosit-ca-morga-in-londra-pentru-sicriele-omenilor-rapusi-de-coronavirus-id972180.html In UK s-au închis toate unitățile de învățământ. Link spre comentariu
Sharky Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 (editat) Din ce am inteles pneumonia asta e o reactie a organismului care e fentat de virus sa lupte cu el insusi. Cu alte cuvinte degeaba ai sistem imunitar bun daca..e prost...(hagi meme) Asa ca poti fi tu tanar si in putere, daca sistemu imunitar nu se ia de virus ci intoarce armele....cu atat mai nasol. Editat Martie 20, 2020 de Sharky Link spre comentariu
ionutb71 Postat Martie 20, 2020 Partajează Postat Martie 20, 2020 Acum 25 minute, Faust2018 a spus: ... Nu este un caz unic, poate ai văzut ieri la tv imagini cu o nuntă de țigani din Vâlcea. Un primar se plângea că se plimbă liniștiți pe stradă "italienii". In Suceava alți "italieni" au dat o petrecere și ii cauta poliția. nu erau din Valcea ci din Arges. asta nu inseamna ca astia din Valcea respecta vreo lege.tiganul tot tigan si daca ajunge papa. Link spre comentariu
Postări Recomandate