Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 7 minute, alcon a spus:

Nu, în România va fi mai rău!

De ce? Ca asa vrei tu? Tampitii aia din UK mizeaza pe imunizarea in masa, noi am inchis baruri, restaurante si alte locuri unde se aduna mai mult de 100 de persoane. 

Link spre comentariu
Acum 26 minute, alcon a spus:

Nu, în România va fi mai rău!

Totusi, la noi s-au luat masuri drastice de evitare a raspandirii virusului, inca de cand aveam 100 de cazuri. Stiu ca va ganditi ca suntem sabotati de cei din diaspora, care s-au comportat destul de iresponsabil odata ce au ajuns in RO, dar dosarele penale si amenzile usturatoare le-a mai scos prostia din cap.

Editat de marius75
Link spre comentariu
Acum 1 minut, marius75 a spus:

Totusi, la noi s-au luat masuri drastice de evitare a raspandirii virusului inca de cand aveam sub 100 de cazuri. Stiu ca va ganditi ca suntem sabotati de cei din diaspora care s-au comportat destul de inconstient, dar dosarele penale si amenzile usturatoare le-a mai scos prostia din cap.

pai sunt o gasca de proxeneti printre ei, plini de figuri in cap si care se dau curajosi. O masura foarte eficace - mi-as fi dorit sa fi fost data OUG mai devreme cu cateva zile. 

Link spre comentariu
Acum 13 minute, adrian_pic a spus:

De ce? Ca asa vrei tu? Tampitii aia din UK mizeaza pe imunizarea in masa, noi am inchis baruri, restaurante si alte locuri unde se aduna mai mult de 100 de persoane. 

Imunizarea în masă marca UK, poate duce la 250000 de victime. Maimuțoiul Boris bate câmpii. Vorbesc de câteva ori pe zi cu surorile mele, au închis tot  muzee, pub-uri, unii care aveau magazine alimentare mari le-au închis. Una din surori este manager la un centru de evenimente Hillton, au închis de Luni, una este ce scriu ziarele, alta realitatea, Boris poate zice ce vrea, oamenii se protejează cum vor ei, aici mă refer inclusiv la cei cu afaceri, vrei să o pun să îmi facă poze să vezi realitatea? 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Faust2018 a spus:

Imunizarea în masă marca UK, poate duce la 250000 de victime. Maimuțoiul Boris bate câmpii. Vorbesc de câteva ori pe zi cu surorile mele, au închis tot  muzee, pub-uri, unii care aveau magazine alimentare mari le-au închis. Una din surori este manager la un centru de evenimente Hillton, au închis de Luni, una este ce scriu ziarele, alta realitatea, Boris poate zice ce vrea, oamenii se protejează cum vor ei, aici mă refer inclusiv la cei cu afaceri, vrei să o pun să îmi facă poze să vezi realitatea? 

Nu-s bre Toma Necredinciosul. Bravo lor ca nu-l asculta pe mare Blond. Eu am vazut ca in Spania turistii din UK nu vor sa respecte carantina. Un idiot din UK care era in Spania avea un carut plin cu .... bautura :qetrwe

Link spre comentariu

De vineri familia fratelui meu este in autoizolare ,ca si ceilalti localnici din Castellon de la Plana,se iese doar cate un membru de familie pentru cumparaturi,cumnata mea era chelnerita la un hotel,s-a inchis.

IMG-20200318-WA0000.jpg

Link spre comentariu

"Incurajator" pentru moral cortul londonez!Sau o fi o sperietoare...nu faceti ce trebe acolo ajungeti!

Loshe ni se pishe,adica ni se scrie de rau,cum zic sarbii la ghinion.Zic asta dupa ce aud ca peste 1 mil de romani s-au intors din peregrinari,ca vor fi peste 1 mil de someri.Povestea asta cu ajutorul de somaj,stimulari economice etc,etc,imi suna a frectie la un picior de lemn.

Si ordonanta cu inasprirea pedepselor.Pai daca e stare de urgenta de ce nu actionam ca in China?Baietii cu automate salta imediat prezumptivii infractori in dube si la beci!Daca se facea chestia asta nu era nevoie de nicio inasprire.Intra spaima in oameni...

Link spre comentariu
Acum 11 minute, BRANCA a spus:

Si ordonanta cu inasprirea pedepselor.Pai daca e stare de urgenta de ce nu actionam ca in China?Baietii cu automate salta imediat prezumptivii infractori in dube si la beci!Daca se facea chestia asta nu era nevoie de nicio inasprire.Intra spaima in oameni...

Tu te crezi in dictatura??? Deja la noi ordonanta cu inasprirea pedepselor este foarte dura in raport cu ce au alte tari din UE (nici in Italia si nici in Spania nu exista asa ceva). Amenzi da, dar puscarie NU. Nu poti sa vii cu arma in mana sa salti "olimpicii" (a se citi proxeneti) iresponsabili care au venit din Italia. Eu le doresc din suflet sa isi puna corona(virus) pe cap! Dar cu arma in mana nu sunt de acord!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări