ionutb71 Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 cum vad eu imunitatea tineri vs batrani, nivel de trai crescut vs scazut. tinerii si copii au imunitate saraca dar puternica,reactioneaza puternic si in general sunt receptivi la virusi slabi . batranii -bogata dar lesinata.virusii slabi se opresc pe mustata dar cei puternici gasesc veriga slaba. nivel de trai crescut in general vine cu densitate mare a populatiei,poluare,ingramadire mare de virusi si bacterii,dar si servicii medicale bune. nivel de trai mai scazut vine cu o densitate mai mica a populatiei si viceversa pct de mai sus. tendinta acestora e de a nu merge la medic pt orice stranut(ex alergie la polen,intepat in maracine,lovituri minore)si asta nu intodeauna e lucru rau. se castiga imunitate.din aceeasi cauza nici bolile grave nu sunt descoperite la timp si tatapopa are de lucru,dar rareste densitatea vb lui hagi. propagarea unui virus e in stransa legatura cu cele spuse mai sus. si inca ceva, de obicei.la tara,epidemia se opreste la gard. (vecinii in general nu sunt cei mai buni precini si nu prea comunica) Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=146201350202789&id=100044387737670 Link spre comentariu
q_acdc Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Vin indienii! (sa vezi furaciuni) Link spre comentariu
VAX Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Poti sa faci rai si din ce ai. De exemplu din achizitii fara licitatie si din angajari fara concurs la spitale. Sa vedeti aici furaciuni. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Cine se mai duce azi sa se angajeze la spital printre infectati? Dumneata te-ai duce? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 cineva trebuie sa manance si or sa fie destui cu imunitate. probabil ca o sa fie un noroc pentru cei ce scapa in prima faza, vor dezvolta imunitate si probabil ca vor rezista la mutatiile mai agresive care vor veni. Link spre comentariu
ionutb71 Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 vad ca se relanseaza minifabricarea de masti,casti,basti. scriind asta aici la data de azi, vrau sa vad cand "guvernul meu" dicteaza ceva pentru agricultura si industria aferenta. sa lasam forduri,dacii si altele de care nu mai avem nevoie Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 26 minute, Traian B a spus: Cine se mai duce azi sa se angajeze la spital printre infectati? Dumneata te-ai duce? sint citeva spitale de boli infectioase in tara! nu toate miile de medici si zecile de mii de asistente sint implicati in aceasta problema! si mai putin de 300 de persoane internate! restul spitalelor au tras obloanele si nu prea primesc nici bolnavi obisnuiti! Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 (editat) La italieni peste 4200 de cazuri raportate azi si 475 de morti... Nasol de tot! Editat Martie 18, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 in ce peroada de timp? 24h? Link spre comentariu
+_Florin_+ Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 13 minute, Marele Savant a spus: sint citeva spitale de boli infectioase in tara! nu toate miile de medici si zecile de mii de asistente sint implicati in aceasta problema! si mai putin de 300 de persoane internate! restul spitalelor au tras obloanele si nu prea primesc nici bolnavi obisnuiti! Exact așa este, intâmplător azi am dus pe cineva la un cunoscut spital de oftamologue din capitală care - evident - n-are nicio legătură cu bolnavii de corona. Pe ușa de la intrare scria cu litere mari CARANTINĂ și în dreptul ușii era un nene care nu permitea accesul nimănui în spital. Doar "urgențe majore". . Ne-a sfătuit să luăm legătura cu medicii prin intermediul internetului. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 33 minute, cocochannel a spus: in ce peroada de timp? 24h? Cred ca da, spun asta deoarece italienii fac doar o data pe zi update, la nemti azi am vazut deja vreo 3 update, nici aia nu stau grozav, dar momentan au putini morti, macar aia este bine. Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 (editat) Situatia la nemti din ora in ora. Momentan 11979. Editat Martie 18, 2020 de Liviu M Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Ciudat oarecum, la Italieni e mortalitate mare, iar prin alte părți nu. Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Astazi am fost la boli infectioase in Focsani spitalul este in carantina 07.03.2020-31.03.2020,cat am stat acolo aveau in triaj 2 persoane suspecte de coronavirus. Link spre comentariu
Postări Recomandate