Усилитель Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Gigi Becali nu se teme de Covid-19. "Se apropie vreun virus de mine când eu mă rog la Hristos? Nu poate niciun coronavirus!" Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 17 minute, Усилитель a spus: Gigi Becali nu se teme de Covid-19. "Se apropie vreun virus de mine când eu mă rog la Hristos? Nu poate niciun coronavirus!" Becali este un cioban semianalfabet și cu fixuri mistice, nici el nu crede ce spune. Un psihotic Acum 32 minute, lavynyu a spus: Cel mai bun antitermic algocalminul , testat pe mine ! Nu stiu cum este la altii dar mie imi face foarte bine cand am febra si alte dureri . Si cand te gandesti ca algocalminul ca substanta este de prin anii 1920 . Il stiu eu cam de 30 de ani . Daca ești cardiac poate fi ultima pastilă luată. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Dacă mă năpădește gângania și ajung să mă intubeze, dau o șpagă să mă facă bine cu planta de mai jos Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Sa dea coronavirusul peste ei si peste tot neamul lor de bisnitari dobitoci! Link spre comentariu
franzm Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 O stire de ultima ora: Virusul ataca celulule care au receptor ACE-2, deci si fuduliile. Presimt vremuri grele ;-) Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 1 oră în urmă, adrian_pic a spus: Sa dea coronavirusul peste ei si peste tot neamul lor de bisnitari dobitoci! Prost e cine da, nu cine cere. Link spre comentariu
Faker Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Credca e pus la misto pretul ala la spirt. Pai aici la noi se vinde litrul de tuica de 60 la 25 lei litrul. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 1 oră, adrian_pic a spus: Sa dea coronavirusul peste ei si peste tot neamul lor de bisnitari dobitoci! Poti semnala asta la Politie. O sa le treaca cheful sa mai practice astfel de preturi. Daca vor mai avea ocazia! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 E pusă pentru feisbuk cine să cumpere cu 60 de lei. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Acum 1 oră, nico_2010 a spus: Poti semnala asta la Politie. O sa le treaca cheful sa mai practice astfel de preturi. Daca vor mai avea ocazia! Cel mult pot sa incerce sa-l agate cu altceva. Daca are receptia facuta cu acel pret, da bon fiscal, plateste tva si impozit la suma aia, deocamdata nu au ce sa-i faca. Dar nu cred ca e reala situatia, este mai iefti acoolul rafinat alimentar! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Pragul de 200.000 cazuri a fost depasi. Numarul deceselor a trecut de 8000. La asemenea cifre astept parca si o veste buna! Poate scad astazi numarul de imbolnaviri in Italia si Spania. Asta ar da curaj oamenilor sa stea in casa. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Nu stiu daca mai gasesti alchool rafinat. Am fost de n ori in Serbia, aveam dreptul sa aducem 1l de persoana de 90%, dar..n`am adus ca nu ne`a trebuit, asta e, acuma e tirziu. Link spre comentariu
Marele Savant Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 (editat) Acum 13 ore, lavynyu a spus: Cel mai bun antitermic algocalminul , testat pe mine ! Nu stiu cum este la altii dar mie imi face foarte bine cand am febra si alte dureri . Si cand te gandesti ca algocalminul ca substanta este de prin anii 1920 . Il stiu eu cam de 30 de ani . Va disparea si asta, daca-l mai lauda lumea. Cum au disparut (devenid brusc suspecte de potential cancerigen) cam toate medicamentele clasice, care erau ieftine si aveau efect! Acum 8 minute, Ion_Bumbu a spus: Nu stiu daca mai gasesti alchool rafinat. duminica am vazut intr-un magazin local, costa ceva intre 40 si 50 de lei! nu stiu astazi, dar daca nu astept toata ziua dupa un curier, am sa ies sa arunc o privire prin magazine! Editat Martie 18, 2020 de Marele Savant Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 18, 2020 Partajează Postat Martie 18, 2020 Deci nimeni nu vrea sa stea în casa în autoizolare........... Link spre comentariu
Postări Recomandate