Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Gigi Becali nu se teme de Covid-19. "Se apropie vreun virus de mine când eu mă rog la Hristos? Nu poate niciun coronavirus!"

Link spre comentariu
Acum 17 minute, Усилитель a spus:

Gigi Becali nu se teme de Covid-19. "Se apropie vreun virus de mine când eu mă rog la Hristos? Nu poate niciun coronavirus!"

Becali este un cioban semianalfabet și cu fixuri mistice, nici el nu crede ce spune. 

Un psihotic

Acum 32 minute, lavynyu a spus:

Cel mai  bun  antitermic  algocalminul  , testat  pe  mine  !  Nu  stiu  cum  este  la  altii  dar  mie  imi  face  foarte  bine cand  am  febra  si  alte dureri  .  Si  cand  te  gandesti  ca  algocalminul ca  substanta  este  de prin anii  1920 .  Il stiu  eu cam  de  30  de  ani  .  

Daca ești cardiac poate fi ultima pastilă luată. 

Link spre comentariu
Acum 1 oră, adrian_pic a spus:

Image may contain: 1 person

Sa dea coronavirusul peste ei si peste tot neamul lor de bisnitari dobitoci!

Poti semnala asta la Politie. O sa le treaca cheful sa mai practice astfel de preturi. Daca vor mai avea ocazia!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, nico_2010 a spus:

Poti semnala asta la Politie. O sa le treaca cheful sa mai practice astfel de preturi. Daca vor mai avea ocazia!

Cel mult pot sa incerce sa-l agate cu altceva. Daca are receptia facuta cu acel pret, da bon fiscal, plateste tva si impozit la suma aia, deocamdata nu au ce sa-i faca.

Dar nu cred ca e reala situatia, este mai iefti acoolul rafinat alimentar!

Link spre comentariu

Pragul de 200.000 cazuri a fost depasi. Numarul deceselor a trecut de 8000. La asemenea cifre astept parca si o veste buna! Poate scad astazi numarul de imbolnaviri in Italia si Spania. Asta ar da curaj oamenilor sa stea in casa. 

Link spre comentariu

Nu stiu daca mai gasesti alchool rafinat.

Am fost de n ori in Serbia, aveam dreptul sa aducem 1l de persoana de 90%, dar..n`am adus ca nu ne`a trebuit, asta e, acuma e tirziu.

Link spre comentariu
Acum 13 ore, lavynyu a spus:

Cel mai  bun  antitermic  algocalminul  , testat  pe  mine  !  Nu  stiu  cum  este  la  altii  dar  mie  imi  face  foarte  bine cand  am  febra  si  alte dureri  .  Si  cand  te  gandesti  ca  algocalminul ca  substanta  este  de prin anii  1920 .  Il stiu  eu cam  de  30  de  ani  .  

Va disparea si asta, daca-l mai lauda lumea. Cum au disparut (devenid brusc suspecte de potential cancerigen) cam toate medicamentele clasice, care erau ieftine si aveau efect!

Acum 8 minute, Ion_Bumbu a spus:

Nu stiu daca mai gasesti alchool rafinat.

duminica am vazut intr-un magazin local, costa ceva intre 40 si 50 de lei! nu stiu astazi, dar daca nu astept toata ziua dupa un curier, am sa ies sa arunc o privire prin magazine!

Editat de Marele Savant
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări