VAX Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 8 ore, lavynyu a spus: Acuma cand blamatii doctori sunt cei mai expusi si sunt in prima linie in razboiul pandemiei Aici e buba, ca nu fac mare lucru pentru bolnavii aflati in faza critica (pneumonie bacteriana secundara infectiei virale), pentru ca nu gandesc cu mintea lor si aplica orbeste protocolul care a fost decretat de alti tampiti, conform caruia infectiile virale nu se trateaza cu antibiotice. Nu infectia virala trebuie sa o trateze, ci pneumonia. Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 (editat) Pai dece nu te duci tu acolo sa le spui ce sa facă? Totdeauna se găsesc destui chibiti ce considera ca ei știu mai bine dar cind trebuie sa faca ei ceva se topesc în ceata. Deci dacă tot ești asa expert dece nu te duci tu sa dai o mina de ajutor. Editat Martie 17, 2020 de sesebe Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 E , lasa domnul sesebe ! Domnul VAX se plictiseste si el pe acasa ! Protocoalele sunt pt. tembeli si gata . Ce oameni ! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 (editat) Eu nu stiu ce fac medicii romani, insa alti din Vest la H1N1 au dat augumentin + claritromicina. Acum cica dau doar augumentin la astia in stare mai critica. Dar daca medicul isi asuma, poate sa mai adauge ce mai crede el de cuviinta. Unii nu dau decat augumentin care este indicat de infectiolog, altii mai curajosi sau care au ceva faima croseteaza cu altceva pe langa. Pneumonia trebuie tratata! VAX protocoalele sunt urmate orbeste si invest! De ce crezi ca si-ar pune un medic cariera in pericol? Cat timp infectiologii hotarasc un protocol ala se respecta. Daca aia se caca pe ei => mor oameni care ar fi putut trai, dar medicul care se ocupa de pacient respecta protocolul. Totul se face pentru a se putea apara. Daca familia pacientului isi da acordul se croseteaza imediat alt tratament (unii au incercat tratament pentru HIV si malarie, dar nu-s ieftine, la noi nici daca isi da acordul tot arborele genealogic nu iti da asemenea tratament, ca doar nu turcu' plateste). Editat Martie 17, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 2 hours ago, doru3160 said: Poti fi sigur ca astia au stiut ca se inchid granitele, dar au mers la noroc, cu gand sa prinda ultimul tren. Ce au patit ei, se cheama ghinion. Daca ii baga la separeu, sa vezi ce tipa ca ei n-au nimic si daca tot ne fac favoarea sa stea izolati, sa le creeze conditii de macar 4 stele. Am vazut la tv si pe net cum stau grup si scandeaza..... Chiar asa prosti sunt, daca sunt cativa infecti ia toata lumea.... Merg la acelasi wc, etc.... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 1 oră, VAX a spus: Aici e buba, ca nu fac mare lucru pentru bolnavii aflati in faza critica (pneumonie bacteriana secundara infectiei virale), pentru ca nu gandesc cu mintea lor si aplica orbeste protocolul care a fost decretat de alti tampiti, conform caruia infectiile virale nu se trateaza cu antibiotice. Nu infectia virala trebuie sa o trateze, ci pneumonia. Antibiotice, antivirale plus medicamente nongenerice, a zis la tv, un nene, medic, din Italia. Deci nu e vorba de protocol. Deci ce vedem noi pe la tv e țățăreala și speculații ca pe marginea șanțului. Cam ce facem uneori noi pe aici. Una e ce ne imaginam noi și una ce se întâmplă în realitate. Deci au, medicii, improvizat, nu au mers pe protocol bătuți în cap! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 14 minute, Усилитель a spus: Am vazut la tv si pe net cum stau grup si scandeaza..... Chiar asa prosti sunt, daca sunt cativa infecti ia toata lumea.... Merg la acelasi wc, etc.... Aplica "reteta" olandeza: imunizarea in masa! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 https://howmuchtoiletpaper.com/ Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 3 minute, maresaldeflota a spus: Antibiotice, anti(retro)virale plus medicamente nongenerice, a zis la tv, un nene, medic, din Italia. Deci nu e vorba de protocol. Deci ce vedem noi pe la tv e țățăreala și speculații ca pe marginea șanțului. Cam ce facem uneori noi pe aici. Una e ce ne imaginam noi și una ce se întâmplă în realitate. Deci au, medicii, improvizat, nu au mers pe protocol bătuți în cap! Aia din Italia nu se mai tin batosi de protocol pentru ca protocolul nu merge! La ei situatia este nasoala! Ei deja au ajuns in faza cand trebuie sa croseteze altceva ca sa iasa din cacat. Sigur nu incearca antiretrovirale? Francezii au zis ca nu dau antiinflamatorii ci doar Paracetamol. Deci aspirina (saracului) nu este indicata . Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 (editat) E... anti... https://www.google.com/amp/s/raportuldegarda.ro/articol/studii-clinice-tratament-infectie-sars-cov-2-covid-19/amp/ Nu mă enerva Eu am stoc de anason și piper! Editat Martie 17, 2020 de Vizitator Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Acum 3 minute, adrian_pic a spus: Francezii au zis ca nu dau antiinflamatorii ci doar Paracetamol. Eu i-am auzit spunand ca antiinflamatoarele sunt contraindicate, de-aia nu dau. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 (editat) Vad ca au update-at datele la italieni. - cazuri totale: 31500 - cazuri in ultimile 24 de ore: 3526 - decese: 345 Eu cred ca italienii nu pot procesa mai mult de 3500 de teste in 24 de ore. In ultimile 4 zile numai in jur de 3500 de cazuri noi au pe zi. Acum 7 minute, Liviu M a spus: Eu i-am auzit spunand ca antiinflamatoarele sunt contraindicate, de-aia nu dau. Da, confirm (f_t rinichii)! Inseaman ca am scris aiurea . Editat Martie 17, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 N-ai scris aiurea, ai scris "prescurtat", asa c-am completat eu cu justificarea, sa nu se creada ca "nu dau desi ar putea fi benefice". Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Da, pentru că se declanșează, excesiv, sistemul imunitar. Eu cred, și că faptul că antiinflamatoarele au un oarecare efect anticoagulant, face ca inflamarea plămânilor (rana) să se vindece mai greu, ca și in alte boli inflamatoare produse de microorganisme. Paracetamolul e un antitermic. Cred că la ei algocalminul e interzis, parcă e mai bun, când ai febră. https://www.bmj.com/content/368/bmj.m1086 https://www.popsci.com/story/health/nsaid-advil-pain-killers-coronavirus/ Ce să mai intelegem, experimente... Link spre comentariu
lavynyu Postat Martie 17, 2020 Partajează Postat Martie 17, 2020 Cel mai bun antitermic algocalminul , testat pe mine ! Nu stiu cum este la altii dar mie imi face foarte bine cand am febra si alte dureri . Si cand te gandesti ca algocalminul ca substanta este de prin anii 1920 . Il stiu eu cam de 30 de ani . Link spre comentariu
Postări Recomandate