Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 13 minute, adrian_pic a spus:

Daca ma iau pe mine drept exemplu ... moare virusul

Asa au spus si ''italienii'' care au imprastiat virusul peste tot in tara. Nimeni nu mai era ca ei...pfoaa, cine io? Nu se prinde de mine frate asa ceva...si uite cat au fost in stare sa imprastie, inconstientii.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Acum 4 minute, doru3160 a spus:

Asa au spus si ''italienii'' care au imprastiat virusul peste tot in tara. Nimeni nu mai era ca ei...pfoaa, cine io? Nu se prinde de mine frate asa ceva...si uite cat au fost in stare sa imprastie, inconstientii.

Eu stiu sigur ca nu scap de virus. Imi vine si mie randul. Am zis ca daca majoritatea ar fi ca mine (antisociali si care stau in barlogul lor) ar muri virusul de atata asteptare. Cum eu nu sunt exponentul majoritatii => voi fi si eu intr-o zi infectat. Care sta in varf de munte si are dulaii lasati slobozi are sanse sa scape, eu .... oricat m-as feri ... tot o voi incasa. 

Acum 15 minute, nico_2010 a spus:

Sfatul electricianului pentru COVID-19:

Daca nu ai grija cu izolatia te alegi cu impamantarea!

Ce am primit eu ieri pe whatsapp: Cica daca impotriva coronaviruslui nu merge izolarea se va folosi impamantarea!

Link spre comentariu
Acum 1 oră, adrian_pic a spus:

Pai ce crezi ca pe el l-a pus intr-un salon cu norodul sila conectat la un aparat din 1900 toamna? Tot de caimac are parte, stai linistit. 

Eu cred că i s-a ”dedicat” o secție întreagă din spital...

Dar oricâte i s-ar oferi, el, tot suferă...nu poate să se trateze ”ca omu” în clinicile private din Viena!Asta l-a terminat... dar, poate (dacă scapă) se gândește de două ori înainte să mai bage mâna în ”borcanul cu miere”!

Și dacă nu scapă ...să le fie de învățătură tuturor celor care se credeau smecheri ...și că lor nu le trebuie nimic pe aici,prin RO(spitale , autostrăzi-infrastructură în general) că ei sunt smecheri, plini de bani și n-au nevoie de țara asta, decât, s-o ”mulgă” până se prăbușește de pe picioare!

Link spre comentariu
Acum 2 ore, nico_2010 a spus:

Sfatul electricianului pentru COVID-19:

Daca nu ai grija cu izolatia te alegi cu impamantarea!

Eu am zis pe aici, pe forum, acum ceva ani, ca o impamantare de buna calitate trebuie facuta in cimitir, nu in ghiveciul muscatei...:rade:

Link spre comentariu
Acum 52 minute, elmar a spus:

Eu cred că i s-a ”dedicat” o secție întreagă din spital...

Dar oricâte i s-ar oferi, el, tot suferă...nu poate să se trateze ”ca omu” în clinicile private din Viena!Asta l-a terminat... dar, poate (dacă scapă) se gândește de două ori înainte să mai bage mâna în ”borcanul cu miere”!

Și dacă nu scapă ...să le fie de învățătură tuturor celor care se credeau smecheri ...și că lor nu le trebuie nimic pe aici,prin RO(spitale , autostrăzi-infrastructură în general) că ei sunt smecheri, plini de bani și n-au nevoie de țara asta, decât, s-o ”mulgă” până se prăbușește de pe picioare!

Tu esti complet rupt de realitate. Tu crezi ca se sperie "tunarii" de coronavirus??? Ei pana in ultima secunda vor da tunuri, doar au familii si rude. 

Nu ai vazut ca Moliceanu zicea sa nu se dea tunuri acum cu achizitiile pentru coronavirus? Deci el e curva batrana, stie clar ce si cum. Se oftica de nu mai poate ca nu este la butoane. 

Ca sa vezi cat esti de naiv: in Italia medicii trebuiau sa aleaga intre "muribuzi". La noi niciodata, dar NICIODATA nu va fi scos de la ventilatie mecanica un senator deputat sau alt mare mahar ci intodeauna din pulime se va taia! 

Daca maine planeta ar exploda, bagabontii astazi tot dupa "tunuri" se vor uita! Asta este, pana in ultima secunda!

gino iorgulescu este in Italia la odrasala. E clar ca este morcovit dar .... sa vezi urmarea! Pentru pulime sunt legile, pentru smecheri nu exista nimic!

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 6 ore, BRANCA a spus:

In SUA o companie de BIOtehnologie a produs un vaccin anti corona.Asta apropo de medici si tratamente medicale...

eu am vazut ca abia ieri au facut primul test pe o cucoana voluntara.

Link spre comentariu
Acum 9 minute, cocochannel a spus:

eu am vazut ca abia ieri au facut primul test pe o cucoana voluntara.

Asta-i tantea?

9A3BF00A-D629-449D-B665-10E202EC22A6.jpe

In flimuletul de aici se pare ca au fost mai multi voluntari:

https://economictimes.indiatimes.com/news/international/world-news/us-begins-first-human-trial-of-coronavirus-vaccine-officials/articleshow/74665945.cms

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Acum mulți ani mai venea câte un românaș pripășit prin vestul ieuropii și se bătea cu pumnul în piept, "ce băh ca acolo spală cu detergent străzile, ce băh ca aia au spitale nu ca la noi, asigurari de sănătate".

Acum dau năvală în țară de frica virusului. Nu e aceeași Românie din care au plecat? Cred ca aici o să-i ferească mutu de virus? Câteva mii au rămas între vămi Austria/Ungaria, care au închis azi-noapte granițele pentru cetățenii străini.

Ambele țări iubesc romanii foarte mult, e drept ca austriecii au stiut mai bine de români abia după ce le-au mâncat lebedele.

Editat de marius75
Link spre comentariu

Eu nu am vazut pana acum strazi spalate cu detergent. 

La capitolul spitale stau mai bine decat noi pentru ca este o unealta de stors bani buni! 

Diaspora = 3-4-5 milioane de romani. Nu au venit acasa nici jumate de milion. Cei care au ramas in vami vor fi repatriati, dar incet incet, nu toata gloata odata. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, marius75 a spus:

Acum dau năvală în țară de frica virusului. Nu e aceeași Românie din care au plecat? Cred ca aici o să-i ferească mutu de virus? Câteva mii au rămas între vămi Austria/Ungaria, care au închis azi-noapte granițele pentru cetățenii străini.

Poti fi sigur ca astia au stiut ca se inchid granitele, dar au mers la noroc, cu gand sa prinda ultimul tren. Ce au patit ei, se cheama ghinion. Daca ii baga la separeu, sa vezi ce tipa ca ei n-au nimic si daca tot ne fac favoarea sa stea izolati, sa le creeze conditii de macar 4 stele.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări