Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

E un domeniu greu ca sa nu spun altfel, de abordat in regim de amator. Sa zicem ca i-ar afecta ultrasunetele. Cum faci calibrarea si cum pui in evidenta efectul? Cu UV am mai auzit ca se practica sterilizari, insa si aici poti doar banui efectul. Eu n-as avea curaj sa incerc daca virusii sunt virili dupa ce le fac  o baie de UV. Ar trebui cateva analize bacteriologice de fiecare data cand faci cate o testare. 

Link spre comentariu
1 hour ago, sesebe said:

Ma indoiesc ca ultrasunele pot afecta cumva virusii.

1 hour ago, maresaldeflota said:

Poate din cauza ca sunt mici intra in vibratie si se rup.....nu cred ca ungurii din plictiseala fac asta.....

Sulfatul de cupru "piatra vanata " este cel mai vechi antibacterian ,antifungic si posibil dezinfectant si contra virusilor.....

Chestia cu ultrasunete la putere mai mare poate tine la distanta tantarii, poate chiar si mustele ,mustele sunt urmatorii care vor distribui "molima"....

Masca contra prafului va deveni si mai de actualitate , multi scuipa pe strada , se usca praful urca de la caldura si circulatie in aer , poate fi usor inspirat......

Viitorul pare cam intunecat.....

Senatorul care a infectat mai multi este deja pe aparate de respirat.....

Benzina ,diluantul sunt dezinfectante, atentie la pericolul de explozie,foc.....

Link spre comentariu
Acum 8 minute, Усилитель a spus:

Senatorul care a infectat mai multi este deja pe aparate de respirat

Aproape mi-a curs o lacrimă. Las' să vadă cum e în spitalele pe care le-au căpuşat zeci de ani.

Link spre comentariu

Screenshot_20200317-115723_Firefox.thumb.jpg.e87fa279b05895acd5a5dd53ee520e2d.jpg  Dezinfectia cu UV e de exterior.Daca razele nu bat interiorul masinilor nu pot actiona!

A aparut un studiu Ro cu propagarea virusului.Deocamdata,in primele18 zile,urmam scenariul/graficul de contaminare Italia si Spania.Pe urma?Vom avea sau nu noroc?

Editat de BRANCA
Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru3160 a spus:

Eu n-as avea curaj sa incerc daca virusii sunt virili 

Se pare ca militienii sunt foarte virili :rade:

http://www.ziare.com/stiri/coronavirus/nelu-tataru-numarul-contactilor-fostului-ofiter-mai-care-a-mintit-depaseste-120-a-infectat-30-de-persoane-pana-acum-1601841

Acum 2 minute, BRANCA a spus:

Si dezinfectia cu UV e de exterior.Daca razele nu bat interiorul masinilor nu pot actiona!

shanghai-public-transport-firm-yanggao-h

Link spre comentariu
Acum 5 minute, ratza a spus:

Aproape mi-a curs o lacrimă. Las' să vadă cum e în spitalele pe care le-au căpuşat zeci de ani.

Pai ce crezi ca pe el l-a pus intr-un salon cu norodul sila conectat la un aparat din 1900 toamna? Tot de caimac are parte, stai linistit. 

Link spre comentariu

Nu e vorba de viril...fa o socoata, in cazul ipotetic in care tu ai fi infectat si nu stii, intr-o saptamana cu cati intri in contact, si cei cu care ai intrat tu, la randul lor in aceeasi saptamana cu cati intra in contact. O sa te surprinda rezultatul.

Acum 4 minute, adrian_pic a spus:

Se pare ca militienii sunt foarte virili

Link spre comentariu
Chiar acum, Ion_Bumbu a spus:

Nu`s decit 2 lampi, mari!

Eu vad ca sunt 3 si in spate inca 3 care nu se vad deci 6 tuburi pe o bara. Este ca pistolul lui Margleatu' .

Link spre comentariu
Acum 19 minute, Усилитель a spus:

Senatorul care a infectat mai multi este deja pe aparate de respirat.....

Nu se stie daca de la covid-19 sau de la dosarul penal i se trage. Pe astia ii imbolnaveste rau procuratura...

Link spre comentariu
Acum 10 minute, doru3160 a spus:

Nu e vorba de viril...fa o socoata, in cazul ipotetic in care tu ai fi infectat si nu stii, intr-o saptamana cu cati intri in contact, si cei cu care ai intrat tu, la randul lor in aceeasi saptamana cu cati intra in contact. O sa te surprinda rezultatul.

Daca ma iau pe mine drept exemplu ... moare virusul :limb: eu sunt mai asocial sa zic asa. Eu vineri am fost la supermarket si astazi ma duc iar ca sa imi iau paine (nu fac paine ca nu am nici faina si nici drojdie). Poate reusesc sa merg o data la 4 zile. In weekend am stat in casa .... nici musca nu a intrat sau a iesit. Doar am vorbit la telefon si pe whatsapp. Cu cine intru in contact sfatuiesc sa lucreze de acasa daca poate.  

Dar daca iau un om normal, este asa cum zici. Daca se duce sa isi faca cumparaturile .... e jale. 

Acum 6 minute, d2134 a spus:

Nu se stie daca de la covid-19 sau de la dosarul penal i se trage. Pe astia ii imbolnaveste rau procuratura...

Dosar penal i s-a facut pentru ca a imbolnavit pe altii! La fel trebuie sa ii faca si militianului, mai ales ca ala a si mintit ca nu a iesit din tara in ultimile 2 luni. 

http://www.ziare.com/stiri/coronavirus/un-pacient-cu-coronavirus-de-la-babes-scuipa-medicii-pentru-a-i-infecta-barbatul-a-mintit-ca-nu-a-calatorit-desi-fusese-in-israel-1602039

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu

Sînt convins că nu, dar nici nu cred că e ca-n spitalele cu care erau ei obişnuiţi.

Acum 10 minute, adrian_pic a spus:

Pai ce crezi ca pe el l-a pus intr-un salon cu norodul sila conectat la un aparat din 1900 toamna?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări