adrian_pic Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 De tampiti nu ducem lipsa. Sa-l vad eu pe boul asta dupa ce este infectat cu coronavirus si se vindeca daca ii mai trec prin cap asemenea glume. Multi banalizeaza inca coronavirusul. Se cred smecheri .... dar cand vor fi loviti (si multi vor fi din pacate) o sa le sara smecheria pe nas! Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 1 oră, BRANCA a spus: De la capitolul..."mare-i gredina lui Dumnezeu"... Eu cred ca ar trebui unii sa faca provizii de pre****tive,deoarece cu autoizolarea asta vor umple lumea de prosti ca si ma-sa si tac-su. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Era ieri un mos slabanog si buhait de stihiile naturii, pe la raionul de carne de pui in Kauf, care vorbea stalcit romana pe accent italian si ii dracuia de zor pe romani, ca "au ras tot ca lacustele"...insistand de mai multe ori pe substantivul "lacuste" (vorbea singur desigur ca nu-l baga nimeni in seama). Fara voia mea, karma cea neiertatoare a facut sa ma intersectez cu personajul "deranjat", si la coada la casierie...el mormaind aceleasi "deranjamente" obsesiv compulsiv. Pentru ca era coada lunga si ma bruia omul cu frustrarile lui interioare (fiind in spatele meu), l-am intrebat daca prefera mai degraba un razboi mondial sau un cutremur mai tare ca 77? Dupa intrebare, sa oprit din bombanit si s-a rezumat doar la a-si schimonosi fata in fel si chip...evident cuprins de remuscarile faptului ca nu a mai gasit la raft, celebrii "frati Petreus"...probabil. Link spre comentariu
valivoi Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Cum poti sa lingi capacul de wc? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Ma rog, am crezut ca`i destul de explicit ce am pus acolo, sint grafice, cifre, din pacate am gresit, nu sint si desene... Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 14 minute, maresaldeflota a spus: https://www.romaniatv.net/mobi/inconstienta-crasa-a-sunat-la-112-si-a-mintit-ca-se-simte-rau-de-fapt-voia-sa-vada-cum-e-sa-te-plimbi-cu-izoleta_513210.html Ala merita si un dosar penal si ceva parnaie si munca in folosul comunitatii...ca probabil se plictisea pe acasa. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 27 minute, Ion_Bumbu a spus: Update, azi 3233, poate e inceputul pantei scazatoare insa cu statistica... La italieni rata mortalitatii este foarte mare: 10%. E clar ca la ei medicii decid cine moare. Nu au atatea locuri in terapie intensiva pe cat le-ar trebui. In plus nu au nici elanul dat de luminita de la capatul tunelului care intarzie sa apara. Ei au carantina, nu iesi cum vrea muschiul tau pe strada. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 6 minute, adrian_pic a spus: La italieni rata mortalitatii este foarte mare: 10%. E clar ca la ei medicii decid cine moare. Nu au atatea locuri in terapie intensiva pe cat le-ar trebui. In plus nu au nici elanul dat de luminita de la capatul tunelului care intarzie sa apara. Ei au carantina, nu iesi cum vrea muschiul tau pe strada. Contrazic. Eu sunt in Italia si ai voie sa iesi. Binenteles pentru a cumpara lucruri de stricta necesitate sau daca te duci la locul de munca; dar respectand distanta , purtand masca la locul de munca. Link spre comentariu
Gilbert Sparios Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 si vor astia sa credem ca toti mortii din Italia, sunt doar persoane de peste 80 de ani ?... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 17 minute, valivoi a spus: Cum poti sa lingi capacul de wc? Foamea de bani! Daca a lins capacul multi vor face forward la acel clip si asa ajunge sa fie celebra. Celebritate care ii va aduce bani. Ca pe youtube sau instagram. Vine like-ul, intra banul. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 14 minute, adrian_pic a spus: La italieni rata mortalitatii este foarte mare: 10%. E clar ca la ei medicii decid cine moare. Nu au atatea locuri in terapie intensiva pe cat le-ar trebui. In plus nu au nici elanul dat de luminita de la capatul tunelului care intarzie sa apara. Ei au carantina, nu iesi cum vrea muschiul tau pe strada. Momentan e greu de calculat rata mortalitatii, se raporteaza cei vindecati si cei decedati, daca va uitati pe acel site rata mortalitatii este de ...44%! Calculele corecte se vor face la finalul epidemiei. Daca insa va uitati la China care este spre finalul epidemiei rata este de 5%. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/china/ Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 6 minute, fritz_vali a spus: Contrazic. Eu sunt in Italia si ai voie sa iesi. Binenteles pentru a cumpara lucruri de stricta necesitate sau daca te duci la locul de munca; dar respectand distanta , purtand masca la locul de munca. Eu din ce am vazut, ca sa iesi trebuie sa completezi o hartie si erau vreo 3 motive : sa mergi la farmacie, sa iti cumperi mancare si inca unul care imi scapa. Fabrica FIAT este inchisa sau inca se lucreaza? Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Acum 9 minute, Gilbert Sparios a spus: si vor astia sa credem ca toti mortii din Italia, sunt doar persoane de peste 80 de ani ?... Da, majoritatea sunt persoane varstnice. Italia are o populatie imbatranita. Sunt unele televiziuni, ziare.. etc ce raspdandesc stiri mai neadevarate. Realitatea e diferita. Editat Martie 16, 2020 de fritz_vali Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 3 minute, Ion_Bumbu a spus: Momentan e greu de calculat rata mortalitatii, se raporteaza cei vindecati si cei decedati, daca va uitati pe acel site rata mortalitatii este de ...44%! Calculele corecte se vor face la finalul epidemiei. Daca insa va uitati la China care este spre finalul epidemiei rata este de 5%. https://www.worldometers.info/coronavirus/country/china/ Eu iau 28.000 de cazuri in total si 2500 de decese (2158+349). Am rotunjit. Deci ar fi 9%. Link spre comentariu
fritz_vali Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 3 minute, adrian_pic a spus: Eu din ce am vazut, ca sa iesi trebuie sa completezi o hartie si erau vreo 3 motive : sa mergi la farmacie, sa iti cumperi mancare si inca unul care imi scapa. Fabrica FIAT este inchisa sau inca se lucreaza? Da , daca in fabrica lucreaza mai mult de un anumit numar de angajati, ii trimete acasa platindui (cum se numeste... somaj tehnic). Link spre comentariu
Postări Recomandate