Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Șase luni? 

Eu zic că in două cei mai mulți pun lacătul pe ușa. 

Scapă doar marii retaireli care au cheag, care oricum făceau toate jocurile, după criza asta nu va mai exista clasă de mijloc.. 

Eu împreună cu un asociat am 1000mp spatii comerciale, azi am înștiințat toți chiriașii că nu ne vor mai plăti nimic până la sfârșitul acestei nebunii, ca să nu își închidă afacerile și să rămânem cu spatiile goale. 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Cumpararea si vanzarea de actiuni este,in fond,tot o specula!Ca doar nu e o afacere normala,de servicii sau productie...Si la criza din 2009 s-a speculat in lume.Si...ca la bursa,adica ca la loterie,multi pierd si putini castiga.

Link spre comentariu

in america aia mari si cu datorii tot timpul au primit banul gros cand au amenintat ca inchid.

de suferit au suferit oamenii obisnuiti care au renuntat sa mai plateasca ipoteca la case, le-a luat banca pe gratis si le-a pus pe piata la 20-30 de mii de parai.

cam asa a fost la ultima criza in state. 

am un fost coleg de liceu, care lucra in imobiliar, era la prima mana cum se spune si a actionat, are 5 case acum, bravo lui.

din orice criza unii ies mai bine decat altii, de obicei aia care gandesc mai putin si nu stau sa analizeze riscurile.

Link spre comentariu
Acum 6 ore, franzm a spus:

În buna traditie stramoseasca am inventat o masina de lustruit capetele suruburilor.

Nu postati ceva (scheme) gandite de dumneavoastra, de frica sa nu fie ceva gresit si sa vi se spulbere aura de mare scula. Dar la critici, la ce posteaza altii, sunteti in top. Sunteti cativa care doar clampaniti si aveti rol negativ pe forum, pentru ca ii descurajati pe altii sa-si expuna ideile.

Editat de VAX
Link spre comentariu
Acum 27 minute, Faust2018 a spus:

Șase luni? 

Eu zic că in două cei mai mulți pun lacătul pe ușa. 

Companiile listate pe bursa ( ca de la a cumpara/vinde actiuni a inceput discutia ) nu pun in nici un caz lacatul pe usa in doua luni .

Cei mici , da .

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 30 minute, yo3fkc a spus:

Companiile listate pe bursa ( ca de la a cumpara/vinde actiuni a inceput discutia ) nu pun in nici un caz lacatul pe usa in doua luni .

Cei mici , da .

Îmi pare rău, nu am urmărit toată discuția, ma refeream la micii antreprenori. 

Link spre comentariu

Eu lustruiesc capatul suruburilor (cele alamite, care sunt de decor) cu Dremelul si peria de sarma. Apoi trebuiesc lacuite ca sa eviti coclirea. 

@VAX, schema nu va fac ca e simplu. Deci, asta e secretul lui Franz. Mare scula! 

Link spre comentariu
Acum 33 minute, Thunderer a spus:

Eu lustruiesc capatul suruburilor (cele alamite, care sunt de decor) cu Dremelul si peria de sarma. Apoi trebuiesc lacuite ca sa eviti coclirea. 

Sidol se foloseste!

:d

Link spre comentariu
1 oră în urmă, VAX a spus:

Nu ai vazut

Esti off-topic.

Acum 42 minute, Thunderer a spus:

Eu lustruiesc

Esti off-topic.

Acum 8 minute, Ion_Bumbu a spus:

Sidol

Esti off-topic.

Stiu, sunt off-topic.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări