Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Generatoarele si distorsiometrul veneau de langa Budapesta , dar cunostinta nu mai se deplaseaza , mai ales ca la vama sunt cozi kilometrice  , se amesteca toata lumea ,este greu de trecut .....si riscant.....

Editat de Усилитель
Link spre comentariu
Acum 19 minute, Thunderer a spus:

Cei care aveti marafeti, in 2-3 saptamani cumparati actiuni la pret scazut. In 2-3 luni faceti minimum 30-40% profit, in cazul cel mai defavorabil.

Daa...iei niște chestii de-astea ca să zici că te-ai înbogățit...pe urmă vei aprinde focul cu ele prin nu știu ce peșteră umedă!Mai bine luați-vă bani ”lichizi”... ard bine și poate chiar reușiti să vă faceți un ceai de rădăcină de copac!:rade:

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 6 minute, Sharky a spus:

De unde stii tu care actiuni vor creste la loc si care se duc pe copca?

Nu ştii. Ideea nu e să le iei pentru speculă.

Link spre comentariu
Acum 1 oră, sk24bpo a spus:

Atentionarea a fost, timp de pregatire a fost dar cine a crezut ?

Stire, cum zic eu, de tip Nostradamus. Adica toata lumea stia ca s-a prezis, dar ...dupa! Nu sunt Mafalda, nici mama Omida, dar o astfel de predictie puteam face si eu, ea inscriindu-se in evolutie. Am facut tot ce am putut sa modificam virusurile (Elmar, nu te ambala, nu-ti dau dreptate!), luiind anapoda antibiotice, consumint carne indopata cu antibiotice. Evolutia a fost clara, gripa porcina, SARS, coronavirus. Sa ne uitam la virulenta gripei sezoniere, daca nu era Covid, ne dadea de furca pina peste cap. Si iar se "adeverea" ce a spus OMS, fara sa avem Covid.!! Era normal ca, anul acesta, situatia sa fie si mai nasoala, chiar si fara Covid, cum e normal, ca la anul, sa fie si mai nasol! Vorba aia, cine n-a murit anul asta, la anul o sa-i para rau! Am auzit, de curind, ca si mafaldele din astrologie au prezis Covid-ul! Pai normal, cum sa ramina ei pe dinafara proorocilor!

Link spre comentariu
Acum 46 minute, Sharky a spus:

De unde stii tu care actiuni vor creste la loc si care se duc pe copca?

Cine nu risca nu castiga!

Aflii si tu care companii sunt "pretene" cu statul si de la alea cumperi. Se vor debloca fonduri imense pentru a salva (unele) companii. Trebuie sa vezi in ce parte se scurge "curentul" :rade:.

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
7 minutes ago, adrian_pic said:

Afli si tu care companii sunt "pretene" cu statul si de la alea cumperi.

Ideea de baza era ca stii deja ce si cum, ca d-aia ai trecut prin scoala. Doar nu esti lemn Tanase ca plebea (sper ca stiti de gluma). 

In urmatoarele 2-3 saptamani prezic ca se va stii ce si cum. 

Link spre comentariu

In 2-3 luni "injectia" guvernamentala isi face efectul, are sa fie prea tarziu pentru specula. 

Eu nu va indic sa speculati, ci doar va zic ce o sa faca altii. 

Link spre comentariu
Acum 31 minute, Thunderer a spus:

In 2-3 luni "injectia" guvernamentala isi face efectul, are sa fie prea tarziu pentru specula. 

In 2-3 luni statul se va "gandi" inca unde sa injecteze .:rade:

Inca nu te-ai invatat cum e cu viteza de reactie a statului ?

Link spre comentariu
Acum 15 minute, ratza a spus:

Nu e vorba de România.

Lasa , ca statul nu e format din speedy gonzales niciunde .

Sau ai impresia ca birocratii lor sunt mai putin birocrati decat ai nostri ?

LE Vorbesc de Europa in primul rand ...

Editat de yo3fkc
Link spre comentariu
1 hour ago, yo3fkc said:

Eu cred ca e prea devreme in 2-3 saptamani .

Cred ca 2-3 luni ...

In 6 luni se inchid , dau faliment cei cu datorii....apoi datoriile se perpetueaza la cei care asteapta bani de la primii inca luni bune  .Cei cu capital , fara datorii la banci ,vor rezista ,chiar daca inchid. Va dura cam 2 ani....recesiunea va fi mult mai mare ca in 2008.....redresarea si mai lunga.....

"Daca nu functioneaza izolatia , va functiona impamantarea...."       mesaj primit de la unul de meserie.....

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări