elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Citat Aia nu fug, aia vin incet ca sa faca alti bani ca acum e sezonul; achizitii in regim de urgenta! Da...dar de data asta...vor fi afectați și ei, de smecheriile lor! Editat Martie 16, 2020 de elmar Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Atentionarea a fost mult mai veche, aici este subtitrat in romaneste: Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Acum 48 minute, sk24bpo a spus: https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/oms-anunta-exact-acum-un-an-ca-o-pandemie-este-inevitabila.html Atentionarea a fost, timp de pregatire a fost dar cine a crezut ? Citat OMS a subliniat la acea data că ”problema e când, nu dacă”. Asta imi aduce aminte de profetia care spunea :"Doua natii vor merge la razboi si numai una va iesi biruitoare"... Editat Martie 16, 2020 de d2134 Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 42 minute, elmar a spus: Da...dar de data asta...vor fi afectați și ei, de smecheriile lor! Citesc printre randuri o bucurie sadica fata de ceea ce li se intampla deopotriva tuturor. Aproape ca imi e mila de tine. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Taci, bre, cum să se bucure de răul altuia, nu e el altruistul forumului? Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 14 minute, doru3160 a spus: Citesc printre randuri o bucurie sadica fata de ceea ce li se intampla deopotriva tuturor. Aproape ca imi e mila de tine. Nu-i nici o bucurie ...e doar o constatare...și dacă nu-și vor băga mințile în cap (nici în al 13 ceas) or să aibă, ce si-au făcut cu propria mână! Noi, ceilalți, vom suporta aceleași consecințe ...dar, noi nu ne-am tăiat craca de sub picioare ! Doamne ferește ...să ajungem în stare foarte gravă, de dezordine socială ...că va fi vai și amar de ei(în primul rând) și de noi, în al doilea rând! Link spre comentariu
alcon Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Nu mai inseminaţi şi/sau diseminaţi, vulgul e mult şi prost, în rest, nu uitaţi să vă plătiţi taxele şi impozitele. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Fantastica logica elmar! Conteaza cine iti taie craca de sub picioare sau ce se intampla dupa ce craca este taiata??? Dupa tine se pare ca este important cine taie craca si nu urmarile taierii acestei craci! Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Acum 8 minute, alcon a spus: Nu mai inseminaţi şi/sau diseminaţi, vulgul e mult şi prost, în rest, nu uitaţi să vă plătiţi taxele şi impozitele. Păi tocmai asta e și marea problemă ...că o mulțime de proști isterizați, ar devasta total, orice urmă de civilizație! Acum 3 minute, adrian_pic a spus: Fantastica logica elmar! Conteaza cine iti taie craca de sub picioare sau ce se intampla dupa ce craca este taiata??? Dupa tine se pare ca este important cine taie craca si nu urmarile taierii acestei craci! Nu...contează cine își taie craca de sub picioare! Editat Martie 16, 2020 de elmar Link spre comentariu
Усилитель Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Din cauza virusului nu a mai ajuns la mine la sfarsit de saptamana 2buc generatoare AM-FM , si un distorsiometru....... Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 3 minute, elmar a spus: Păi tocmai asta e și marea problemă ...că o mulțime de proști isterizați ar devasta total orice urmă de civilizație! Daca nu stiai altruismul se aplica si fata de cei multi si mai putin inteligenti. Da eu ti-am zis ca tu vrei dreptate ... dar nu pentru catei. Ce ai facut concret zilele astea pentru "multimea de prosti insterizati"? Chiar acum, Усилитель a spus: Din cauza virusului nu a mai ajuns la mine la sfarsit de saptamana 2buc generatoare AM-FM , si un distorsiometru....... Pai de unde veneau? Link spre comentariu
Mircea Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Cei care aveti marafeti, in 2-3 saptamani cumparati actiuni la pret scazut. In 2-3 luni faceti minimum 30-40% profit, in cazul cel mai defavorabil. Evident, evitati companiile de rahat (producatoare de hartie igienica). Actiune la termen scurt: adunati fonduri acum inainte sa scada totul. Cumparati cand e actiunea jos de tot. Na, dau din casa la tot poporul. Cine intelege, actioneaza ACUM! Link spre comentariu
ratza Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 O să ţină mai mult de 2-3 săptămîni perioada de cumpărături cu discount baban. Link spre comentariu
Liviu M Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 11 minute, Thunderer a spus: Na, dau din casa la tot poporul. Altruistule! Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 12 minute, adrian_pic a spus: Daca nu stiai altruismul se aplica si fata de cei multi si mai putin inteligenti. Da eu ti-am zis ca tu vrei dreptate ... dar nu pentru catei. Ce ai facut concret zilele astea pentru "multimea de prosti insterizati"? Zilele astea puține se mai pot face ...acum, e cam târziu...dacă nu stăvilim boala...adio! Link spre comentariu
Postări Recomandate