Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Citat

Aia nu fug, aia vin incet ca sa faca alti bani ca acum e sezonul; achizitii in regim de urgenta!

Da...dar de data asta...vor fi afectați și ei, de smecheriile lor!

Editat de elmar
Link spre comentariu
Acum 48 minute, sk24bpo a spus:

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/oms-anunta-exact-acum-un-an-ca-o-pandemie-este-inevitabila.html

Atentionarea a fost, timp de pregatire a fost dar cine a crezut ?

Citat

OMS a subliniat la acea data că ”problema e când, nu dacă”.

Asta imi aduce aminte de profetia care spunea :"Doua natii vor merge la razboi si numai una va iesi biruitoare"...

Editat de d2134
Link spre comentariu
Acum 42 minute, elmar a spus:

Da...dar de data asta...vor fi afectați și ei, de smecheriile lor!

Citesc printre randuri o bucurie sadica fata de ceea ce li se intampla deopotriva tuturor. Aproape ca imi e mila de tine.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, doru3160 a spus:

Citesc printre randuri o bucurie sadica fata de ceea ce li se intampla deopotriva tuturor. Aproape ca imi e mila de tine.

Nu-i nici o bucurie ...e doar o constatare...și dacă nu-și vor băga mințile în cap (nici în al 13 ceas) or să aibă, ce si-au făcut cu propria mână!

Noi, ceilalți, vom suporta aceleași consecințe ...dar, noi nu ne-am tăiat craca de sub picioare !

Doamne ferește ...să ajungem în stare foarte gravă, de dezordine socială ...că va fi vai și amar de ei(în primul rând) și de noi, în al doilea rând!

Link spre comentariu

Fantastica logica elmar! Conteaza cine iti taie craca de sub picioare sau ce se intampla dupa ce craca este taiata??? Dupa tine se pare ca este important cine taie craca si nu urmarile taierii acestei craci!

Link spre comentariu
Acum 8 minute, alcon a spus:

Nu mai inseminaţi şi/sau diseminaţi, vulgul e mult şi prost, în rest, nu uitaţi să vă plătiţi taxele şi impozitele.

Păi tocmai asta e și marea problemă ...că o mulțime de proști isterizați, ar devasta total, orice urmă de civilizație!

Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

Fantastica logica elmar! Conteaza cine iti taie craca de sub picioare sau ce se intampla dupa ce craca este taiata??? Dupa tine se pare ca este important cine taie craca si nu urmarile taierii acestei craci!

Nu...contează cine își taie craca de sub picioare!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Din cauza virusului nu  a mai ajuns la mine  la sfarsit de saptamana 2buc generatoare AM-FM , si un distorsiometru.......:26

Link spre comentariu
Acum 3 minute, elmar a spus:

Păi tocmai asta e și marea problemă ...că o mulțime de proști isterizați ar devasta total orice urmă de civilizație!

Daca nu stiai altruismul se aplica si fata de cei multi si mai putin inteligenti. Da eu ti-am zis ca tu vrei dreptate ... dar nu pentru catei. Ce ai facut concret zilele astea pentru "multimea de prosti insterizati"?

Chiar acum, Усилитель a spus:

Din cauza virusului nu  a mai ajuns la mine  la sfarsit de saptamana 2buc generatoare AM-FM , si un distorsiometru.......:26

Pai de unde veneau? 

Link spre comentariu

Cei care aveti marafeti, in 2-3 saptamani cumparati actiuni la pret scazut. In 2-3 luni faceti minimum 30-40% profit, in cazul cel mai defavorabil. Evident, evitati companiile de rahat (producatoare de hartie igienica). 

Actiune la termen scurt: adunati fonduri acum inainte sa scada totul. Cumparati cand e actiunea jos de tot. 

Na, dau din casa la tot poporul. Cine intelege, actioneaza ACUM! 

Link spre comentariu
Acum 12 minute, adrian_pic a spus:

Daca nu stiai altruismul se aplica si fata de cei multi si mai putin inteligenti. Da eu ti-am zis ca tu vrei dreptate ... dar nu pentru catei. Ce ai facut concret zilele astea pentru "multimea de prosti insterizati"?

Zilele astea puține se mai pot face ...acum, e cam târziu...dacă nu stăvilim boala...adio!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări