daniels Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 49 minute, yo3fkc a spus: Oare cei care au cumparat faina nu au nevoie si de drojdie ? Or sa vina si dupa drojdie cand vor afla ca nu se poate fara. Link spre comentariu
icar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 "Acum sa va duceti sa va tratati la Catedrala Neamului, ca pentru aia ati dat bani, pentru spitale nu!" Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Acum vine judecata de apoi ....pentru toți ăia care se credeau dumnezei pe pământ ...și că pe ei, nu-i poate atinge nimeni! Ăia care credeau că dacă fură din banii noștrii și se înbogățesc...vor avea bani să se trateze oriunde în lume! Ei bine ...acum li s-a înfundat!Și dacă vor trece de acest hop...se vor gândi mai bine, când vor mai băga mâna în banii de spitale și de echipamente pentru sănătate... Acum, nu mai pot să se ducă la Viena să se trateze ...trebuie să se trateze aici ...în condițiile care și le-au creat! Editat Martie 16, 2020 de elmar Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 17 minute, elmar a spus: Acum, nu mai pot să se ducă la Viena să se trateze ... Cine ii opreste? Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Chiar acum, d2134 a spus: Cine ii opreste? Păi cine? Oare dece fug toți acasă ...ca sobolanii, de pe corabia care stă să se scufunde!? Link spre comentariu
daniels Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Nu fug toti. Aia care au prins cheag acolo nu vin. Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 2 minute, elmar a spus: Oare dece fug toți acasă ...ca sobolanii, de pe corabia care stă să se scufunde!? Nu fug toti, fug aia necajiti care abia se ajung cu banii. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 1 oră în urmă, VAX a spus: Sistemul comunist nu le-a dat voie inginerilor buni sa se imbogateasca prin inventii si inovatii, i-a transformat in vatafi in fabrici. Dumneavoastra ce ati inventat, ca dupa cum vreti sa pareti, sunteti peste oamenii de stiinta ? Una calda, una rece. În buna traditie stramoseasca am inventat o masina de lustruit capetele suruburilor. Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Acum 51 minute, daniels a spus: Or sa vina si dupa drojdie cand vor afla ca nu se poate fara. Ba se poate...facea bunica pe plita niste turte de le tin minte si acum. Fara drojdie, doar cu apa, faina, sare. Editat Martie 16, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
ratza Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Apă, făină, sare şi grăsime e fix reţeta de tortilla. Cum voiam de multă vreme să fac maia, cred că mă apuc azi. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 19 minute, daniels a spus: Nu fug toti. Aia care au prins cheag acolo nu vin. Or să fugă toți ca disperații ...de nu știu unde s-o mai apuce! Deja sunt panicați la maxim...le-a intrat morcovul bine în dos. Ei sunt cei care cumpără magazinele de mâncare ....de frică! Și nu vorbesc de cei ”de afară” care au uitat și limba română ...ci de cei care se plimbau ca boierii pe acolo...cu banii furați/smecheriți din țară! Link spre comentariu
sk24bpo Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/oms-anunta-exact-acum-un-an-ca-o-pandemie-este-inevitabila.html Atentionarea a fost, timp de pregatire a fost dar cine a crezut ? Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Această știre, nu face decât să-mi alimenteze suspiciunea că virusul ”era pregătit” de mult ...și i s-a dat drumul exact când trebuia ...în momentul cel mai prielnic, pentru a face cele mai multe victime!Știu că sună a ”conspiratită”...dar ... Probabil că ăsta va fi ”al treilea război mondial”, pe care trebuie să-l ducem...de data asta inamicul e invizibil...greu de combătut! Editat Martie 16, 2020 de elmar Link spre comentariu
d2134 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 19 minute, elmar a spus: Și nu vorbesc de cei ”de afară” care au uitat și limba română ...ci de cei care se plimbau ca boierii pe acolo...cu banii furați/smecheriți din țară! Aia nu fug, aia vin incet ca sa faca alti bani ca acum e sezonul; achizitii in regim de urgenta! Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 2 minute, elmar a spus: Această nu face decât să-mi alimenteze suspiciunea că virusul ”era pregătit” de mult ...și i s-a dat drumul exact când trebuia ...în momentul cel mai prielnic, pentru a face cele mai multe victime!Știu că sună a ”conspiratită”...dar ... Probabil că ăsta va fi ”al treilea război mondial”, pe care trebuie să-l ducem...de data asta inamicul e invizibil...greu de combătut! Și cine cu cine lupă in acest război? Că nu prea imi e clar. Link spre comentariu
Postări Recomandate