Terry34 Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Chinezii au combătut corona prin izolare și igiena doar. Mi-au zis că nu există un singur medicament care vindeca Corona virus. Că este foarte periculos și contagios și că au deja 3300 de morti Link spre comentariu
franzm Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 6 ore, VAX a spus: Medicii de duzina nu sunt interesati absolut deloc de cauzele bolilor si de o eventuala contributie la dezvoltarea medicinei, sunt ca profii de mate de la gimnaziu, care repeta de mii de ori niste banalitati si nu produc nimic nou in matematica. Nenea, te rog sa nu jignesti dascalii de gimnaziu, chiar daca, la fel ca medicii, lucreaza cu materialul clientului. Fara acele banalitati, baza temeliei fundamentului de jos, nu poti merge mai departe în cunoastere. Si sa nu uitam, nici matale n-ai facut si nu faci altceva. Repeti niste banalitati. Acum 11 ore, elmar a spus: ”da cine te ține să nu te înbogățești și tu”!?? Bugetarii si alte capuse din sistem. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Acum 44 minute, franzm a spus: Bugetarii si alte capuse din sistem. Ai dreptate până la un punct... Dar ăștia, de cine crezi că sunt încurajați ?? Cumva de ăia pe care i-am amintit eu mai sus?! Nu așa se subjugă o țară pe care o vrei veșnic donatoare de sclavi !? Chiar acum, elmar a spus: Editat Martie 16, 2020 de elmar Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 @Faust2018 te-a mâncat undeva sa-l chemi pe elmar aici! Aproape uitasem că sunt pe ELFORUM. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 6 ore, one a spus: Un vaccin nu este obligatoriu pentru toata viata, de exemplu vaccinul anti-tetanic trebuie repetat cam la 20 ani parca. La virusul HIV nu există vaccin...deci, e posibil ca și acest virus(Sars cov2) să nu aibă vaccin ...și nici tratament!Din ce am citit și eu prin massmedia ...e posibil ca acest virus să fie un mix între virusul HIV și un virus gripal...asta ar duce( la ce se previziona de ceva vreme)la scenariul apocaliptic ...și anume, la un virus care nu are tratament....și care se răspândește foarte repede pe calea aerului și prin contact direct! Bineînțeles, e doar o presupunere a mea...și tare aș vrea, să n-am dreptate! Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 19 minute, Stefan a spus: @Faust2018 te-a mâncat undeva sa-l chemi pe elmar aici! Aproape uitasem că sunt pe ELFORUM. Da ...hai să ne băgăm capurile în nisip, ca struții...și să nu observăm nimic...să ne mințim frumos ...mai ales dacă nouă ne merge bine ... Link spre comentariu
BRANCA Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 franzm si Vax.Amandoi aveti dreptate.Vax cand spune ca medicii sunt "recomandatori de produse chimice",iar franzm cand sustine necesitatea insusirii temeinice a cunostiintelor de baza. Am mai subliniat anterior distanta enorma dintre practica curenta si cercetare.Medicina nu mai este pe modelul vechi.Adica acela cand medicul mai facea ceva cercetare in laboratorul propriu.Acum vorbim de superlaboratoare cu biochimisti,fizicieni,IT-isti,doctori care creaza medicamente si scheme de tratament.Medicii curanti numai le aplica.Rolul lor principal este de punere corecta a diagnosticelor si aplicarea/urmarirea schemei de tratament.Cu cat de mult succes rezulta din studiul american,pe care l-am mentionat.Peste 50% din medicamente prescrise gresit sau inutil...Cum ne-om prezenta noi in RO Dumnezeu stie!Ca nu s-a facut inca un studiu. Mi-aduc aminte de un caz real,al unui ins.Trei diagnostice diferite pe boala lui.Toate puse de niste cadre universitare.Unul grav,adica cancer la picior.Abia la ultimul a avut noroc de cel corect si s-a vindecat. Link spre comentariu
franzm Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 9 minute, elmar a spus: Din ce am citit și eu prin massmedia ... Aici este una din marile probleme; oricine poate publica orice. Ca doara e slobod cuvântul. Zilele trecute a aparut la un post de televiziune nemtesc un asa-zis profesoras de igiena si a declarat sus si tare cum ca spalatul pe mâini e inutil, numai dezinfectarea cu alcool ajuta. Bineînteles ca n-a precizat felul alcoolului, concentratia si durata de aplicare. Si atunci ne miram de ce medicii din spitale nu iau în serios masurile de igiena. Link spre comentariu
yo3fkc Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Nebunie ! De 15+ ani fac cumparaturile odata pe saptamana , de regula duminica dimineata , din metro Baneasa . Ieri am plecat ca de obicei pe la 6.45-7.00 de acasa , am trecut pe la Pucheni sa iau paine si apoi spre Metro . DN 1 gol , cred ca pe sensul spre Bucuresti am depasit doar vreo zece masini . Daca am avut asa drum liber , pe la 8 fara 20 eram la Metro . Deschide la 8.00 duminica . Nebunie , nu am mai vazut de pe vremea prea-impuscatului asa coada . In fata intrarii , peste 120 de persoane ( la 120 m-am oprit din numarat de plictiseala ) 90% dintre ei cu platforme , nu cu carucioare obisnuite . Inauntru , hartie igienica , dezinfectanti , paste fainoase , faina , 0 . Nimic . Nada . Noroc ca nu imi trebuiau . Mi-am luat ce aveam nevoie , o jumatate de cos si am plecat , inca nu apucasera disperatii sa ajunga la case . La iesire e un chiosc de ziare / tutungerie unde ma opresc intotdeauna sa imi iau Black Stone Rubby si ma conversez cu vanzatoarea care e pe tura . Mi-a spus ca lucreaza acolo de cand s-a deschis magazinul dar asa ceva nu a vazut niciodata . LE Langa vitrina cu sucuri naturale ( de unde iau suc pentru fetele mele ) e vitrina cu drojdie proaspata sau pliculete . Plina de jos pana sus . Oare cei care au cumparat faina nu au nevoie si de drojdie ? Editat Martie 16, 2020 de yo3fkc Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Citat Aici este una din marile probleme; oricine poate publica orice. Ca doara e slobod cuvântul. Zilele trecute a aparut la un post de televiziune nemtesc un asa-zis profesoras de igiena si a declarat sus si tare cum ca spalatul pe mâini e inutil, numai dezinfectarea cu alcool ajuta. Bineînteles ca n-a precizat felul alcoolului, concentratia si durata de aplicare. Si atunci ne miram de ce medicii din spitale nu iau în serios masurile de igiena. Păi Dumnezeu știe, pe cine să mai crezi ... Ieri se spunea pe la tv că spirtul nu e bun pentru acest virus...că doar biocidele sunt bune! Acum îmi pun întrebarea: Oare cine spune adevărul și cine face reclamă ? Azi, cred, că va veni unul( profesor, doctor , savant de renume mondial) din partea celor care produc spirt și va spune că spirtul de la ei ”e panaceu universal”! Editat Martie 16, 2020 de elmar Link spre comentariu
VAX Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 1 oră, franzm a spus: Nenea, te rog sa nu jignesti dascalii de gimnaziu, .... Cei mai multi sunt nulitati absolute. Procentul de profi buni (cam 15-20 %) este la matematica, pentru ca la mate nu se duceau toate loazele. La fizica si chimie procentul nu sare de 4%. Nu stiu care e treaba la limbi straine, biologie, istorie si geografie, dar nu stralucesc nici aia. La facultatile de profil didactic se intra mai usor si nu mergeau cei mai buni absolventi de liceu. Aia buni la mate mergeau la Politehnica, insa si cu ei este o problema, ca nu erau pasionati de tehnica si doar fortau sa ia diploma. Sistemul comunist nu le-a dat voie inginerilor buni sa se imbogateasca prin inventii si inovatii, i-a transformat in vatafi in fabrici. Dumneavoastra ce ati inventat, ca dupa cum vreti sa pareti, sunteti peste oamenii de stiinta ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Sa vedeți, coadă la cumpărături, de Paște! Link spre comentariu
sesebe Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 (editat) Acum 30 minute, VAX a spus: .................................. Dumneavoastra ce ati inventat, ca dupa cum vreti sa pareti, sunteti peste oamenii de stiinta ? Inainte sa puneti astfel de intrebari ar trebui sa demonstrati ca ati inventat si dumneavoastra ceva, exceptind receptorul cu super reactie si schemele din anii '50..... Din momentul cind a inceput inversunarea in a demonstra ca scala liniara este mai utila decit o scala logaritmica m-am convins cit de mult ati butonat echipamente care ar putea arata ceva si cit de mult ati inteles din utilizarea lor. Daca stii sa utilizezi un echipament modern poti extrage semnal util de amplitudine mai mica decit nivelul de zgomot al echipamentului. Nu am sa explic cum pt ca cei ce utilizeaza astfel de aparate stiu cum iar ceilorlalti oricum nu le foloseste. Intre timp se pare ca deja sinteti peste nivelul doctorilor in materie de cunostinte medicale si faceti recomandari peste recomandari de tratamente la boli imaginare. Editat Martie 16, 2020 de sesebe Link spre comentariu
daniels Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Cum ce a inventat? A inventat carcaletele din atibiotice. De fapt, in fiecare zi inventeaza unul functie de ce gaseste prin sertare. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 16, 2020 Partajează Postat Martie 16, 2020 Acum 9 minute, sesebe a spus: Intre timp se pare ca deja sinteti peste nivelul doctorilor in materie de cunostinte medicale si faceti recomandari peste recomandari de tratamente la boli imaginare. Și de unde știi că nu e doctor !?? Ești cumva profesor-doctor!?? Link spre comentariu
Postări Recomandate