Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 9 minute, elmar a spus:

Eu cred că o să vină o criză pe bune ...nu ce a fost acum 12 ani!Plus că vom avea pe cap și o boală care nu se știe dacă se va găsi vreodată vre-un leac!

Previziuni bazate pe informații primite de la Baba Vanga sau de la clarvăzătoare ildiko?

Link spre comentariu
Acum 4 minute, Stefan a spus:

Previziuni bazate pe informații primite de la Baba Vanga sau de la clarvăzătoare ildiko?

Da ce... eu nu pot avea propriile previziuni!?

Ați uitat că sunt neam cu Nostradamus!?:96

Link spre comentariu

Nu știu dacă scopul e ”de a alarma” ...mai degrabă, de a pune în gardă!:da

Știu că sună cam dur ...dar ...după cum evoluează lucrurile ...acolo vom ajunge, din păcate!

Editat de elmar
Link spre comentariu

Nici macar nu trebuie sa fii Mama Omida sa vezi ca momentan nu mai misca (aproape) nimic si ca criza a inceput deja. Mama Omida ar stii sa ne spuna cat tine si cum *) iesim din ea.

*) Cat de sifonati, adica, nu solutii de iesire din criza.

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

Eu anticipez deja...că vom fi super șifonați, Băncile ne vor face varză și au deja ”oamenii” care le trebuie, pentru asta!

Da...prostii, nu știu ce vorbesc!:jytuiyu

Editat de elmar
Link spre comentariu
La 01.03.2020 la 9:36, ratza a spus:

.......................................................................

sistemul imunitar e destul de slab. Adică na, e o presupunere personală, dacă nu-i obișnuit să lupte...

Lasă că trec pe slănină , ceapă si pălinca, ș-apoi să-i vezi cum zburdă, dind cu tifla coronavirusului.:95

Link spre comentariu
1 oră în urmă, maresaldeflota a spus:

De curiozitate, oare cum ar fi fost, pe vremea lui Ceaușescu, nici nu aveai ce să cumperi din magazine! :rade:

Bine c-a dat coltu'!

Link spre comentariu

Pui radiator, și frigi bucuata, de porc, pe ea! :rade:

Acum 1 minut, GEO 53 BN a spus:

Bine c-a dat coltu'!

A fost dat de colț! La câte a facut... pedeapsă ușoară a avut! 

Link spre comentariu

nu trebuie multe cunostinte ca sa iti inchipui ce va urma dupa pierderi de miliarde la bursa  si anunturi ca guvernul (la noi) va da miliarde in lupta lui cu virusul. De unde sa scoata miliarde cand economia e blocata ? Din tiparnita, normal. Dupa criza din 2007 preturile la case au tot crescut, triplandu-se, sa vedem ce-o mai fi acu. Oare UE va mai fi in stare sa sustina euroiul sau se intoarce fiecare la moneda nationala?

Link spre comentariu
Acum 6 minute, elmar a spus:

Eu anticipez deja...că vom fi super șifonați, Băncile ne vor face varză și au deja ”oamenii” care le trebuie, pentru asta!

Tocmai azi se rostogolea stirea că băncile pregătesc ceva măsuri de clemență față de cei care intârzie cu plata ratelor etc. În fine, banca nu pierde niciodată, probabil vor scoate pârleala mai târziu, dar momentan e bine ...

................................

Cât de șifonați vom ieși din toată povestea asta? ... habar n-am, dar bănuiesc că aflându-ne în sec 21 vom ieși mai puțin șifonați decât a ieșit omenirea în 1918 sau in era medievală, când nu existau nici vaccinuri nici tratamente nici măsuri eficiente pentru gestionarea unei epidemii. Să amintim de ciumă sau holeră? :)

Ideea e să nu dramatizăm, deseori panica face mai mult rău decât problema în sine, ca și la cutremur :rade:

Link spre comentariu

Oare ce fac cei din Coreea de nord? Pe ei nu i-a invadat coronavirusul ?  La cit de prapaditi sint ,m-as mira sa scape de virus. Ori  procedeaza ca si ''ceasca'',  care trimbita, in cele patru zări, ca poporul român o duce atit de bine, de nu stiu ce sa mai faca cu el(binele).

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări