Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 34 minute, Faust2018 a spus:

Elmar, elmar, elmar :57

@dany_cta ce mai face?

Acum 1 minut, cocochannel a spus:

e mai bun, ca are si ammoniac.

Normal, face sa luceasca virusu! :d

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu
Acum 48 minute, Faust2018 a spus:

Elmar, elmar, elmar 

Daa dragă ...sunt aici!

Ce credeai că ai scăpat de comuniști??:rade:

Ei bine ...”nu mor caii, când vor câinii!”

Profitând de această vacanță forțată ...m-am pus să construiesc un amplificator pă lămpi!

Știi cum e ...migală, nervi, satisfacții și regrete...dar, până la urmă ești mulțumit, că ai făcut o ”goarnă să sune”!:da

Editat de elmar
Link spre comentariu
1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus:

Nu am studii de specialitate dar e oarecum clar că nu-l mai poți lua din nou din moment ce l-ai avut o dată. Deja sistemul imunitar a dezvoltat anticorpi capabili să învingă virusul, este ca  și cum ai fi vaccinat. 

Altfel de ce s-ar zbate lumea medicală  să creeze un vaccin, care funcționează pe acest principiu.

Dacă e cum se spune, o combinație sars  plus hiv.... rămâne în corp, în stare latentă, cel puțin o perioadă ,în care se poate înmulți din nou ,în organism,atunci pe fond de imunitate scăzută, faci iar boala Covid 19.

Link spre comentariu

nu-ti da asta vacanta, la noi toti bugetarii sunt stau acasa si sunt platiti. Sa vezi inflatie ce o sa vina. Sa mai zica careva ca nu e bine sa fi bugetar.

Poate anunta si la noi vreo vacanta pentru cei care lucreaza la patroni, dar nu prea cred.

Link spre comentariu

@Faust2018 esti multumit acum??? Pi..a masi de treaba, altii nu sunt in stare sa se lupte doar cu un virus si acum noi avem 2 aici !!! :95

Vezi poate ii dai sfaturi pentru amplificatorul pe lampi! :bataiePoate avem noroc sa aleaga GM70 sau 845! :mort

P.S. Ba, asculta comanda la mine! Care vrei sa participi la o cheta sa cumparam niste GM70 pentru  "altruism"? :scarpin

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 4 minute, cocochannel a spus:

nu-ti da asta vacanta, la noi toti bugetarii sunt stau acasa si sunt platiti. Sa vezi inflatie ce o sa vina. Sa mai zica careva ca nu e bine sa fi bugetar.

Poate anunta si la noi vreo vacanta pentru cei care lucreaza la patroni, dar nu prea cred.

Eu cred că o să vină o criză pe bune ...nu ce a fost acum 12 ani!Plus că vom avea pe cap și o boală care nu se știe dacă se va găsi vreodată vre-un leac!

Link spre comentariu
Chiar acum, maresaldeflota a spus:

De curiozitate, oare cum ar fi fost, pe vremea lui Ceaușescu, nici nu aveai ce să cumperi din magazine! :rade:

Nu erau lopeti in magazine??? Pamantul era al nostru, deci ce ai mai fi vrut in plus?

Link spre comentariu
Acum 5 minute, adrian_pic a spus:

Vezi poate ii dai sfaturi pentru amplificatorul pe lampi! Poate avem noroc sa aleaga GM70 sau 845! 

Eee lasă dragă ...că n-am nevoie de sfaturi ...eu fac doar ce știu  ...și toate ies doar HIGH-END.:rade:

Link spre comentariu
Acum 6 minute, elmar a spus:

Eu cred că o să vină o criză pe bune ...nu ce a fost acum 12 ani!Plus că vom avea pe cap și o boală care nu se știe dacă se va găsi vreodată vre-un leac!

Puisor, intoarce-te la amplificatorul tau cu tuburi. Noi putem face o cheta sa-ti cumparam niste GM70 (triode adevarate, pentru baietii mari). Ca sa iti iasa un amplificator adevarat nu o flasneta! Doar un semn sa ne faci!

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări