Ion_Bumbu Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 (editat) Acum 34 minute, Faust2018 a spus: Elmar, elmar, elmar @dany_cta ce mai face? Acum 1 minut, cocochannel a spus: e mai bun, ca are si ammoniac. Normal, face sa luceasca virusu! Editat Martie 15, 2020 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
elmar Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 (editat) Acum 48 minute, Faust2018 a spus: Elmar, elmar, elmar Daa dragă ...sunt aici! Ce credeai că ai scăpat de comuniști?? Ei bine ...”nu mor caii, când vor câinii!” Profitând de această vacanță forțată ...m-am pus să construiesc un amplificator pă lămpi! Știi cum e ...migală, nervi, satisfacții și regrete...dar, până la urmă ești mulțumit, că ai făcut o ”goarnă să sune”! Editat Martie 15, 2020 de elmar Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 cine te forteaza sa intri in vacanta ? as vrea si eu. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Acum 1 minut, cocochannel a spus: as vrea si eu. Vorbește și tu cu nenea Covid! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 1 oră în urmă, +_Florin_+ a spus: Nu am studii de specialitate dar e oarecum clar că nu-l mai poți lua din nou din moment ce l-ai avut o dată. Deja sistemul imunitar a dezvoltat anticorpi capabili să învingă virusul, este ca și cum ai fi vaccinat. Altfel de ce s-ar zbate lumea medicală să creeze un vaccin, care funcționează pe acest principiu. Dacă e cum se spune, o combinație sars plus hiv.... rămâne în corp, în stare latentă, cel puțin o perioadă ,în care se poate înmulți din nou ,în organism,atunci pe fond de imunitate scăzută, faci iar boala Covid 19. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 nu-ti da asta vacanta, la noi toti bugetarii sunt stau acasa si sunt platiti. Sa vezi inflatie ce o sa vina. Sa mai zica careva ca nu e bine sa fi bugetar. Poate anunta si la noi vreo vacanta pentru cei care lucreaza la patroni, dar nu prea cred. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Statistica mondială https://www.worldometers.info/coronavirus/ Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Acum 6 minute, elmar a spus: Vorbește și tu cu nenea Covid! SARS-CoV-2 e virusul iar Covid boala, așa că mare grijă cu cine vorbești! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 (editat) @Faust2018 esti multumit acum??? Pi..a masi de treaba, altii nu sunt in stare sa se lupte doar cu un virus si acum noi avem 2 aici !!! Vezi poate ii dai sfaturi pentru amplificatorul pe lampi! Poate avem noroc sa aleaga GM70 sau 845! P.S. Ba, asculta comanda la mine! Care vrei sa participi la o cheta sa cumparam niste GM70 pentru "altruism"? Editat Martie 15, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
one Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Acum 5 ore, Marele Savant a spus: ai si o sursa pentru acesta cifra? arunca un ochi si aici, e vorba exact de Italia! https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(19)30328-5/fulltext Gasisem pe un site italian nu mai stiu exact pe unde am vazut. Iata ce scrie wiki https://en.wikipedia.org/wiki/Influenza e o tabela Major modern influenza pandemics. Link spre comentariu
elmar Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Acum 4 minute, cocochannel a spus: nu-ti da asta vacanta, la noi toti bugetarii sunt stau acasa si sunt platiti. Sa vezi inflatie ce o sa vina. Sa mai zica careva ca nu e bine sa fi bugetar. Poate anunta si la noi vreo vacanta pentru cei care lucreaza la patroni, dar nu prea cred. Eu cred că o să vină o criză pe bune ...nu ce a fost acum 12 ani!Plus că vom avea pe cap și o boală care nu se știe dacă se va găsi vreodată vre-un leac! Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 De curiozitate, oare cum ar fi fost, pe vremea lui Ceaușescu, nici nu aveai ce să cumperi din magazine! Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Chiar acum, maresaldeflota a spus: De curiozitate, oare cum ar fi fost, pe vremea lui Ceaușescu, nici nu aveai ce să cumperi din magazine! Nu erau lopeti in magazine??? Pamantul era al nostru, deci ce ai mai fi vrut in plus? Link spre comentariu
elmar Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Acum 5 minute, adrian_pic a spus: Vezi poate ii dai sfaturi pentru amplificatorul pe lampi! Poate avem noroc sa aleaga GM70 sau 845! Eee lasă dragă ...că n-am nevoie de sfaturi ...eu fac doar ce știu ...și toate ies doar HIGH-END. Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 15, 2020 Partajează Postat Martie 15, 2020 Acum 6 minute, elmar a spus: Eu cred că o să vină o criză pe bune ...nu ce a fost acum 12 ani!Plus că vom avea pe cap și o boală care nu se știe dacă se va găsi vreodată vre-un leac! Puisor, intoarce-te la amplificatorul tau cu tuburi. Noi putem face o cheta sa-ti cumparam niste GM70 (triode adevarate, pentru baietii mari). Ca sa iti iasa un amplificator adevarat nu o flasneta! Doar un semn sa ne faci! Link spre comentariu
Postări Recomandate