Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Pai principiul vaccinarii spune ca te-ai vaccinat odata pentru toata viata impotriva virusului X, nu? Cum se face ca unii care s-au vaccinat impotriva gripei ani la rand ajung sa se imbolnaveasca de gripa la cateva saptamani dupa vaccin? Exista virusuri stabile (rujeola, febra galbena - vaccinul are o vechime de peste 80 de ani :rade:) care sunt stabile => te-ai vaccinat o data si te doare la basca. De unde stim exact ca acest coronavirus este stabil? Inca nu baga nimeni mana in foc. 

Acum 4 minute, +_Florin_+ a spus:

Există declarații oficiale in acest sens?

La ce ar ajuta declaratiile oficiale in acest sens? Sa creeze si mai multa panica? Deja toti au cumparat hartie igienica pentru luni bune, daca le mai spui ca te poti imbolnavi si de doua ori .... dispar si  stiuletii de porumb! :85

Editat de adrian_pic
Link spre comentariu
Acum 13 minute, adrian_pic a spus:

Daca sufera mutatii (ceea ce pana acum s-a negat, pare a fi un virus stabil) il poti face si a doua oara. 

Tocmai, până acum lumea medicală susține că ar fi stabil.

Și multe țări lucrează la crearea unui vaccin, bănuiesc că ar fi renunțat la idee dacă virusul s-ar fi dovedit capabil de mutații atât de rapide. 

Editat de +_Florin_+
Link spre comentariu
Acum 6 minute, +_Florin_+ a spus:

Tocmai, până acum lumea medicală susține că ar fi stabil.

Și multe țări lucrează la crearea unui vaccin, bănuiesc că ar fi renunțat la idee dacă virusul s-ar fi dovedit capabil de mutații atât de rapide. 

Pai cu HIV de ce nu au renuntat? Din ce stiu, au reusit sa gaseasca un tratament si acum viata bolnavului nu mai este in pericol. Cu acest tratament Freddie Mercury inca ar mai fi urcat pe scena. 

Acum 1 minut, Faust2018 a spus:

Unde este elmar? 

Da lasa-ma bre sa imi tihneasca coronavirusul! Eeee :bataie

Link spre comentariu
Acum 3 minute, adrian_pic a spus:

Pai cu HIV de ce nu au renuntat? Din ce stiu, au reusit sa gaseasca un tratament si acum viata bolnavului nu mai este in pericol. Cu acest tratament Freddie Mercury inca ar mai fi urcat pe scena. 

Păi au găsit tratament sau vaccin, e oarece diferență...

Link spre comentariu

"" Datorita imbunatatirilor aduse terapiei antiretrovirale, HIV este o afectiune mult mai usor de gestionat. Cu toate acestea, chiar si cele mai eficiente tratamente nu elimina in totalitate virusul, iar acesta ramane in organism, in stare latenta. In cazul in care un pacient uita sa isi ia tratamentul, sau renunta la el, virusul poate atinge din nou un nivel periculos. Din aceasta cauza, persoanele infectate cu HIV trebuie sa ia pastile zilnic, pentru tot restul vietii. ""

Link spre comentariu
Acum 17 minute, +_Florin_+ a spus:

Există declarații oficiale in acest sens?

Zvonuri pot fi multe... 

Așa spunea un nene doctor din China, știrea fiind preluată de ai noștrii, asta pe la începutul lui februarie, când nu erau atâtea știri cu/despre Italia.  

Link spre comentariu
Acum 7 minute, +_Florin_+ a spus:

Pentru mine este acelasi lucru: lupta cu ceva care este in continua schimbare. Acum nu cred ca te deranjeaza daca se gaseste un tratament pentru coronavirus si nu se va face un vaccin, nu? 

In functie de cat malai se pune la bataie apare si solutia. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 11 minute, +_Florin_+ a spus:

Vaccinul combate 

Tratamentul lungește viața, in cazul HIV nu tratează boala, boala rămâne în organism. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 18 minute, adrian_pic a spus:

Da lasa-ma bre sa imi tihneasca coronavirusul! Eeee :bataie

Elmar, elmar, elmar :57

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări