Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

VAX.Protocolul terapeutic a venit si s-a impus din Vest.Acolo unde te scutura de bani,ca spital,avocatii,la esecuri.N-ai respectat protocolul...esti terminat!

Iar de la profesia de baza si la cercetare e o distanta relativ uriasa.Mai ales in medicina.Cine inventeaza/produc medicamentele?Cine le testeaza?Abia printre acestia,la testare,apar si doctorii.Grosul muncii azi-chimisti,biologi,fizicieni...Cercetare faceau doctorii lui Hipocrat,cand incercau pe oameni diverse preparate...

Si un exemplu pt directia in care merge medicina.Analizele de sange le faceau doctori specializati in asa ceva.Acum le fac masini automate.Proiectate de ingineri,de diverse specialitati.Unde e doctorul?Ca sa numai zic de experimentele cu cresteri de organe,medicamentele obtinute cu ingineria genetica...

Probabil,peste o suta,doua,de ani medicii vor fi...roboti!Daca va mai exista specia umana atunci...

Si apropo de pregatire.Mai tineti minte studiul american care spunea ca mai mult de 50% din medicamente sunt prescrise aiurea sau inutil?Exceptand chirurgia,care e sector clar de"reparatii",restul medicinii se bazeaza pe prezumtii,detectivistica,experienta personala,analize medicale.Probabil peste 80-90% din tratarea cu succes a unei boli este diagnosticul corect.Si daca ne uitam la studiul american ce concluzie putem trage? Doctori si "doctori"...

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Domnilor, vă mulțumesc pentru sfaturi, de câțiva ani după ce mă rânesc pe dinți dimineața, bag o lingură mare de miere+lămâie tocată + diverși sâmburi. 

Destul de des, când simt eu că vine beleaua, beau ceai de anghinare, vă spun că puține lichide pot fi mai amare, am devenit imun la gustul amar. 

Problema mea este că sunt un animal nenorocit care nu se poate abtine de la ce ii face rău, adică îmi fac rău singur și conștient. 

Am încercat tot ce mi-ați recomandat, plus altele, în ultimul timp am ținut și ceva regim, că ajunsesem la 108kg în viu, sunt înalt, 192cm, dar am cam făcut burtă, într-o lună am ajuns la 102kg, regimul este bun că mai scoate jegul din mine, am mâncat foarte puțină carne, mai mult legume, să vedem cât rezist, că daca face soacră-mea sarmale..... sigur scap în ele și mă indop, i-am și spus să nu facă. 

Sunt un animal! :85

Link spre comentariu

Spania se inchide ,nu am informatii daca lasa iesirea libera.....

50 mii slovaci se intorc in tara , evident marea majoritate "de altundeva"  = autoritatile au cerut si primit de la operatorii GSM exact pe unde au umblat....

Ungaria - 32 infectati ,jumatate cetateni straini =studenti iranieni.Puscariile sunt dotate cu masini , detinutii fabrica masti.....la criza migrantilor au facut sirma ghimpata ,pt gardul de protectie din sud, au dat si la export....

Medicii de familie au primit 3900 cutii cu masti, manusi etc, autoritatile au facut rost de peste 30mii teste coronavirus, la noi scade spre 2000....

Norvegienii au luat problema mai neserios ,la ei acum e moda cu recreerea de primavara , au reusit sa infecteze toate zonele turistice cu toate ca autoritatile au cerut ca sa stea acasa.

Mai inainte am fost la LIDL , intra doar cum iese lumea , lactatele cu durata mai mare e ca pe vremea lui ceasca....afara e coada rau...

Directorul de casting de la opera Scala din Milano a murit la 62 ani de coronavirus....

Editat de Усилитель
Link spre comentariu

Stie careva ce le da la aia care-s declarati vindecati? Sau altcumva, dupa ce criterii is incadrati la vindecati(in afara de testul negativ)?

(scuze daca s-o scris deja p-aici si mi-o scapat)

Link spre comentariu
Acum 12 ore, one a spus:

Mai ales ca antibioticul nu este neaparat eficace, in cazul unui virus este chiar contra-productiv.

Logica dvs. este gresita.

Ca sa va dau un exemplu, in Italia in 2018 au murit de gripa cam 800, acum de coronavirus in 2 luni cam 1500.

ai si o sursa pentru acesta cifra? arunca un ochi si aici, e vorba exact de Italia!

https://www.ijidonline.com/article/S1201-9712(19)30328-5/fulltext

Acum 4 ore, one a spus:

Statistica nu se face cu un singur caz sau doua.

Fiecare om are o evolutie proprie a unei boli, asa cum are o evolutie proprie si la activitatea fizica, intelectuala, numarul de basini pe zi sau salariul pe care il obtine.

Poate nu au luat acelasi virus.

Aceeasi persoana, poate avea intr-un an o gripa mai usoara si intr-un alt an una mai grea...

Eu am la serviciu colegi care se imbolnavesc periodic si telefoneaza... am febra 39....

Cum unii nu au nimic si altii se imbolnavesc des? O fi doar vaccinul ?

Sau au altceva mai important de facu si n-au timp de serviciu!

Link spre comentariu

Stranie chestie cu statistica anterioara.Copii mici,care se zice ca n-au inca sistemul imunitar al adultilor,nu mor!Pot savantii acum sa explice fenomenul?

Link spre comentariu
10 minutes ago, BRANCA said:

Stranie chestie cu statistica anterioara.Copii mici,care se zice ca n-au inca sistemul imunitar al adultilor,nu mor!Pot savantii acum sa explice fenomenul?

A fost proiectat si experimentat sa scape de nesanatosi si de pensionari, ca nu sunt bani de pensii..... Si planeta e suprapopulata... 

Link spre comentariu
Acum 21 minute, BRANCA a spus:

E foarte simplu, sistemul lor imunitar nu reactioneaza violent la contactul cu acest virus. Il lasa sa-si faca damblaua pana dispare.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări