Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

Acum 3 minute, Faust2018 a spus:

O să vedeți că cu criza asta, dacă multe nu mai vin din China se dau  peste cap multe industrii. 

Asta se intimpla cind pui toate ouale intr-un singur cos!

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 9 minute, adrian_pic a spus:

Sindromul Guillain-Barre este un efect advers foarte rar. Problema este: mai ai curaj sa te vaccinezi cand vezi ca un coleg de servici dupa vaccin (culmea nu la primul vaccin) se trezeste cu Guillain-Barre?

Dar dacă te duci să te operezi, semnezi pentru asta, și te trezești mort, te mai operezi? O să mă uit și eu pe statistici să văd care este procentul de rateuri la vaccinuri. Mă repet, medicina nu este știința exactă. Asa orice medicament are și efecte adverse, sa nu mai luam, sa paștem plante? 

Link spre comentariu
Acum 3 minute, Ion_Bumbu a spus:

Asta se intimpla cind pui toate ouale intr-un singur cos!

Pai mai exista un alt cos asa mare si ieftin? :rade:

Mai sunt cosuri dar ... foarte foarte mici: Vietnam, Indonezia, Bangladesh etc. 

Link spre comentariu

Baieti, cam mare traficul aici. Nu sunt adunarile de persoane deja interzise? Vad ca dl doctor Jonel ne-a parasit, regele neincoronat al amplificatoarelor ne-a parasit si el... Mai ramane sa pierdem pe dl profesor si pe cel care a revolutionat RF-ul si ramanem cu chilotii in vine, iar. 

Link spre comentariu

@valivoi posibil să greșesc dar eu știam că vaccinul fix asta face, lasă organismul să lupte singur dar intr-o formă mult mai ușoară de suportat pentru om. Adica pune organismul să facă anticorpii necesari dar fără a prezenta mari riscuri asupra sănătății.

Este adevărat că există și reacții adverse sau uneori rezultatele nu sunt cele așteptate. Totuși omul e o "mașinărie" incredibil de complexă și diferită de la individ la individ, indiferent cât ai testa un vaccin tot nu poți acoperi toți oamenii.

Editat de Stefan
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 51 minute, Усилитель a spus:

Nu e chiar asa simplu cum zic la Tv prietena vecinului la inceputul toamnei s-a vaccinat, in Decembrie s-a gripat ca 3 saptamani a fost in pat, una fara sa vorbeasca.... Vecinul a scapat in 5 zile..... Vaccinurile pot fi proaste sau sa fie pt o varianta mai veche.... La noi cam primesti pt virusul de anul trecut.... 

Depinde cine îți recomandă vaccinul și cine îl fabrică, 90% din medicii de familie sunt imbecili care dau scutiri, rețete compensate, concedii medicale, mulți sunt cei mai prosti dintre medicii prosti. Pentru mulți este o afacere la fel de banoasa ca o farmacie, este industrie, statul decontează în funcție de câți are pe listă, muncă putina bani mulți. De ce credeți că în mediul rural nu sunt medici, nimeni nu este prost să se ducă într-o comună cu 1500 moși și babe, că nu ies bani. 

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Faust2018 a spus:

Dar dacă te duci să te operezi, semnezi pentru asta, și te trezești mort, te mai operezi? O să mă uit și eu pe statistici să văd care este procentul de rateuri la vaccinuri. Mă repet, medicina nu este știința exactă. Asa orice medicament are și efecte adverse, sa nu mai luam, sa paștem plante? 

Multi se opereaza cand nu mai au incotro. Un vaccin il faci doar ca sa nu te imbolnavesti. 

Vaccinurile au si reactii adverse mult mai des intalnite (in procent de 2-3%) dar sunt efecte minore. Impunerea vaccinarii se face si prin conceptul democratiei: minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii. Totusi daca un individ refuza vaccinul nu il poti totusi forta sa il faca. 

Cel mai bine este sa eviti pe cat posibil medicamentele si vaccinurile.

Nu cred totusi ca este posibil sa fie vaccinata toata populatia planetei (pentru aia saraci nu plateste nimeni) deci pericolul tot ramane. 

Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 6 minute, adrian_pic a spus:

Pai mai exista un alt cos asa mare si ieftin? :rade:

Mai sunt cosuri dar ... foarte foarte mici: Vietnam, Indonezia, Bangladesh etc. 

Stai liniștit că, China nu mai este aia de acum 20 ani, în zonele puternic industrializate sunt salarii minime mai mari decât media din România, îți spune unu care a fost în China de peste 40 ori, în România este mult folclor din partea celor care nu cunosc China, inclusiv despre calitatea care se fabrică acolo, chinezii fabrică după ce specificații le dai, vrei ieftin... ai gunoi, vrei calitate... plătești. 

Link spre comentariu
Acum 20 minute, Stefan a spus:

vaccinul fix asta face, lasă organismul să lupte singur dar intr-o formă mult mai ușoară de suportat pentru om

Intr-adevar asa este,dar organismul ar trebui lasat sa lupte cu virusul activ nu cu el inactivat sau atenuat.

Editat de valivoi
Link spre comentariu

Știu persoana care a plecat (mutat) din Germania în China lucrind în domeniul automotive. Fără un salar serios sigur nu se ducea. Cistiga suficient de bine și în Germania. 

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 19 minute, adrian_pic a spus:

Multi se opereaza cand nu mai au incotro. Un vaccin il faci doar ca sa nu te imbolnavesti. 

Vaccinurile au si reactii adverse mult mai des intalnite (in procent de 2-3%) dar sunt efecte minore. Impunerea vaccinarii se face si prin conceptul democratiei: minoritatea trebuie sa se supuna majoritatii. Totusi daca un individ refuza vaccinul nu il poti totusi forta sa il faca. 

Cel mai bine este sa eviti pe cat posibil medicamentele si vaccinurile.

Nu cred totusi ca este posibil sa fie vaccinata toata populatia planetei (pentru aia saraci nu plateste nimeni) deci pericolul tot ramane. 

Până să apară vaccinurile și antibioticele speranța de viață a fost mult mai mică, mortalitatea infantilă imensă, până în anii 50 la sate făceau unii 7...9 copii, trăiau 2..4 până la vârsta de 14 ani, și nu doar în România, au murit copii de regi la vârste fragede, de ce? În special de bolile ale copilăriei. 

Clar că în tarile extrem de sărace nu se vaccinează, în special în Africa, unii mai scăpa cu ajutorul organizațiilor umanitare. Medicamentele le poți evita până la o vârstă, după..... 

Uite.... eu am probleme cu bila, am diskinezie biliară, dacă vreau să mănânc sarmale, tocatură, trebuie să iau un pumn de pastile, am câțiva prieteni chirurgi, fac pe bandă rulantă operații de bila, în două zile ești acasă, am vrut să o scot, nici unu nu a vrut să mi-o scoată, au zis să nu mai fiu gurmand, nu mananc mult dar sunt extrem de pofticios, îmi place să gătesc, au zis că dacă nu am pietre nu o scot, că nu fac medicină după toanele unui nebun care are tot felul de pofte care ii provoacă rău, de cel puțin trei... patru ori pe an am niște crize de îmi vine să îmi trag un 9,3mm în cap, greata, indigestii, migrene de îmi curg ochii de durere, mă țin câteva zile apoi sunt ok, se încarcă zdreanța de bila și nu mai elimină verzitura. 

Editat de viobio
Link spre comentariu

Împotriva vaccinurilor sint în special autodidacții de pe net ce se cred buricul pământului și cred ca dacă au citit citeva articole gara au devenit experți în domeniu. 

Dacă era asa de simpla medicina atunci nu mai dura 5+4 ani pregătirea unui doctor. 

In final este de ajuns sa compari probabilități dar pt asta trebuie sa le și înțelegi.

Trebuie sa faci balanta între 1-2% risc de efecte adverse (poate chiar mai puțin) și 20-80% risc de a face boala cu efecte în unele cazuri chiar mai grave. 

Acum 1 minut, adrian_pic a spus:

Ar trebui sa rationalizeze genul acesta de mărfuri. Poate de luni vor fi raționalizarea sau măcar blocata vinzarea în cantități mai mari de un bacs. 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări