Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Veni şi la noi coronavirusul

Vizitator viobio

Postări Recomandate

1 hour ago, VAX said:

Nu vezi ca doctorii sunt depasiti de fenomen ? Ei nu gandesc logic, lucreaza pe baza de protocol terapeutic tocit la scoala. Au ochelari de cal. Daca nu exista proticol, in rest nu stiu nimic si nici nu-i intereseaza. Peste 99% din studentii de la medicina nu sunt interesati de cauzele bolilor si de cercetarea medicala, vor sa parvina pe seama diplomei.

Ce mare prostie fac, duc suspectii cu izoleta..... Cu aia ar trebui sa duca NUMAI pe cei testati ca infectati, asa dupa unu infectat se pune unul doar suspect si chiar se infecteaza..... 

Link spre comentariu

imi place ca folositi pluralul , adica nu eu vax sint incult, ci noi proletarii care sintem

talpa tarii si am faurit si dres ... 

daca te pricepi la ceva dle "profesor" du-te la topicul respectiv  

(analizatorul meu de spectru takeda riken are rbw 10 hz  si cred ca te pierd pe parcurs asa ca ma opresc aici)

Editat de Vizitator
corectare
Link spre comentariu
Vizitator viobio
Acum 14 minute, adrian_pic a spus:

Asta baga strambe sau chiar asta este situatia la Otopeni? (vad ca apare numele lui complet)

Nu minte, așa este. 

Link spre comentariu
Acum 4 ore, johnelforum a spus:

nu e pentru mine sau pentru tine

e pentru parinti si bunici 

Exact asta sint, si parinte si bunic, leatul 56, si ce sa fac, crize?

Doar masurile clasice  de preventie, in plus incercam si dezinfectia cu UV a tot ce vine nou in casa, hainele cu care am fost pe afara si in rest statistica si noroc!

Hai noroc sisanatate la toata lumea!

Link spre comentariu

Francezii tocmai au inchis toate magazinele/restaurantele/discotecile, exceptand magazinele "esentiale".

Critica de mama-mama inconstienta celor care se comporta ca si cum n-ar fi nimic si recomanda restrangerea pe cat posibil a "socializarii".

Recomanda evitarea antiinflamatoarelor.

Am avut ocazia sa vad imagini cu rafturi de prin Germania - cam rusinate in zona faina/paste.

Editat de Liviu M
Link spre comentariu

Acum e momentul pt intoarcerea la origini.

Portbagajul plin cu alimente de baza si tup "la tara" unde cea mai apropiata persoana este la minim 50m distanta indiferent de directie.

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Acum 3 ore, Marele Savant a spus:

Si totusi metodele aplicate de chinezi au dat rezultate si nici la noi nu este prea rea situatia, asa cum se pare ca isi doresc unii si ma intreb de ce! oricum, daca n-ai ceva studii aprofundate in domeniu, ar fi bine sa te abtii de la comentarii aiurea!

care comentarii ti se par aiurea ? In doua fraze ai reusit sa insiri atatea ineptii incat ai merita o diploma.

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări