Gilbert Sparios Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Acum 4 ore, adrian_pic a spus: Eeee, astia merita "o pierviersa di Vaslui" !!! Daca ai venit in Romania stai tzapan acasa 2 saptmani ca nu crapi! Cand erau in Italia, nu le ajungea pe zi un sul de hartie pe cap de idiot. Acum cand au ajuns in Romania o dat curajul in ei. Virusul ne bate pentru ca nu avem oameni cu care sa ii tinem piept. Cu animale din astea ca stiu sa sara dintr-o extrema in alta, nu facem nimic. Eu nu stiu daca din toti tampitii care au intrat in tara macar 1 s-a dus intins acasa, s-a inchis in casa si-a sunat un cunoscut care sa ii cumpere ceva de mancare si sa ii lase mancarea pe pres in fata usii si sa nu iasa din casa. glumesti ? fara sa dea o tura cu bamavez` u ? ... sunt toti un "adica". Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) Acum 16 minute, Liviu M a spus: Si au inceput sa-i ajute refuzand sa le trimita echipamente (masti si chituri de test) cand italienii le-au cerut. Ca si nemtii, de altfel. Noroc ca n-au mai avut chinezii nevoie de toate... Belgia (de fapt AliBababa care are hectare de depozite la aeroportul de la Liege) a primit un transport de masti si l-a donat Italiei. Deci apare un ajutor daca tot suntem in Uniune! Macron este muscat tare de cur de tanti: care face urat si urla ca de ce Franta primeste italieni pe tritoriul Frantei si vrea daca se poate frontiera cu sarma ghimpata. Maine sunt alegeri de primari (macar am aflat si eu ce's alea alegeri municipale ) si nu-si permite sa faca ce vrea muschii lui mai ales dupa episodul vestelor galbene. Editat Martie 14, 2020 de adrian_pic Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Acum 23 minute, VAX a spus: Peste 99% din studentii de la medicina nu sunt interesati de cauzele bolilor si de cercetarea medicala, vor sa parvina pe seama diplomei. Ba ce le mai stii tu pe toate...cati medicinisti cunosti personal si cu cati ai stat de vorba? Link spre comentariu
VAX Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Acum 12 minute, johnelforum a spus: o precizare pentru dnl vax mergeti pe alte forumuri cu mycoplasma dvs sinteti un analfabet care ati obtinut un post prin circumstante nu prin valoare (ca in armata se pensioneaza unul, vine urmatorul ) Matale nu citesti cu atentie. Am pus deja o adresa pe net de unde am luat informatia. Este si pe Wikipedia. "Gripa spaniolă din 1918 a fost în realitate o puternică epidemie de Mycoplasma pneumoniae." "Vinovatul de masacrul de la sfârşitul primei conflagraţii mondiale a fost descoperit abia în 1944 şi s-a constatat că se ascundea după semnele produse de pneumococi. Plămânii erau atacaţi în ambele cazuri, dar noul agent patogen lăsa grave urme vizibile cu ajutorul razelor X. Nu era ceva rar. Dimpotrivă. Discret, ataca în masă. De exemplu, recruţii americani erau atinşi în proporţie de până la 40%. Copiii atinşi de pneumonie din oraşul elveţian Basel erau afectaţi între 30 şi 60%. Specialiştii i-au dat numele actual abia în 1963. Aşa a intrat pe scena istoriei Mycoplasma pneumoniae. Tratamentele cu tetraciclină şi eritromicină au limitat hecatombele umane, dar micoplasmele lovesc acolo unde sistemul sanitar prezintă fisuri din motive economice, sociale sau politice. Lecţia despre forţa agenţilor patogeni oferită de Primul Război Mondial ar trebui să fie vie pentru toţi conducătorii statelor contemporane. Problema micoplasmelor rămâne una de actualitate fiindcă sunt peste tot. Atacă masiv puii de găină din crescătorii sau sunt în interiorul corpului uman. Pot fi ţinute sub control de sistemul imunitar sau pot ajunge patogene. Sunt aici." Ti-e necaz pentru ca am scos in evidenta slaba pregatire a medicilor. Link spre comentariu
ratza Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Păi ştie ce făcea el ca profesor, normal că nu-şi închipuie altceva. Are idei fixe, noroc că-s puţine. Acum 1 minut, doru3160 a spus: Ba ce le mai stii tu pe toate...cati medicinisti cunosti personal si cu cati ai stat de vorba? Link spre comentariu
Stefan Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 De câteva zile nu se mai aude nimic de refugiații de la granița cu Grecia. Mai vor să ajungă in Europa? Link spre comentariu
VAX Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Acum 1 minut, doru3160 a spus: Ba ce le mai stii tu pe toate...cati medicinisti cunosti personal si cu cati ai stat de vorba? Intra pe forumurile lor, sa vezi ca nu discuta decat despre chestii legate de bani (cum se platesc garzile, cat este salariul in Anglia etc). Nu-i intereseaza cercetarea medicala, considera ca e treaba altora. Ei vor bani multi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 pentru mine esenta discutiei e o situatie aparte care trebuie depasita cit mai eficient mai mult decit stiu nu pot aduce in vizor; daca sint alte informatii mai actuale/de calitate va rog nu va sfiiti, am o singura rugaminte , sa treceti si sursa pentru ca alfel oricine poate afirma orice ) Link spre comentariu
doru3160 Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 (editat) Acum 6 minute, VAX a spus: Ei vor bani multi. Cine nu vrea? Dupa 6 ani de facultate si 4 de rezidentiat, cred ca merita. Ai impresia ca politehnistii sunt toti in cercetare? Peste tot varfurile sunt putine, nu reprezinta grosul breslei.Si sunt sigur de asta, pt ca stiu ca nu toti profesorii sunt ca tine. Sunt si profesori normali. Editat Martie 14, 2020 de doru3160 Link spre comentariu
adrian_pic Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Acum 8 minute, Stefan a spus: De câteva zile nu se mai aude nimic de refugiații de la granița cu Grecia. Mai vor să ajungă in Europa? Tu ce crezi? Link spre comentariu
ratza Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Le tot dau grecii cu gaz şi ventilatoare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 https://greekcitytimes.com/2020/03/14/nyt-report-that-turkey-is-moving-migrants-from-greek-border/ Link spre comentariu
VAX Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Mie imi pare rau de ei, sunt oameni ca noi. Americanii sunt de vina, ei au provocat conflictele de acolo. Insa daca vin la noi refugiatii, cu timpul pot aparea probleme. Nu se integreaza, au alta religie, alta mentalitate. Vor fi ca albanezii din Kosovo, sau ca tiganii de la noi (refugiati din India - asa se zice). Vor dori sa ne ia locul. Le dai un deget si iti iau mana toata. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 dle vax citeste te rog : BBC History Italia N84 Aprile 2018 pagina 20 a revistei (bineinteles ca nu ai citit-o si nu o ai ) si da accept scuze ca esti necitit, siciitor si incult medical nu sint eu de vina ca esti nemultumit de sistemul medical subiectul topicului nu e o disputa intre noi doi , nu e corect avind in vedere nivelul de pregatire/intelegere a ceea ce se intimpla wikipedia e prea la indemina Link spre comentariu
VAX Postat Martie 14, 2020 Partajează Postat Martie 14, 2020 Spune domnule ce scrie acolo, nu ne lasa inculti si prosti. Link spre comentariu
Postări Recomandate